Gå til innhold

trainwreck

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trainwreck

  1. Såvidt jeg forstår ønsker han å velge om koden skal kjøres eller ei fra begynnelsen.

    Da kan du legge do-while løkken inne i en if-løkke slik som nedenfor.

     

    import java.util.Scanner;
    
    public class untitled {
    public static void main(String[] args) {
    	Scanner kbd = new Scanner(System.in);
    
    	System.out.println("Vil du kjøre gjennom løkken?");
    	boolean fortsette = kbd.nextBoolean();
    	boolean fortsette2 = false;
    
    	if (fortsette) {
    		do {
    			/**
    			* Her kan du skrive koden din
    			*/
    			System.out.println("Vil du kjøre gjennom en gang til?");
    			fortsette2 = kbd.nextBoolean();
    		} while (fortsette2);
    	}
    }
    }
    

     

    Dersom du vil kunne skrive ja/nei istedenfor true/false må du spørre etter en string og gjøre den om til en boolean med f.eks if-løkker.

  2. Er hjemmesentralen (fiberboksen fra altibox) hvit eller svart? Hvis den er hvit, og du har satt den i bridge mode, må du fortsatt bruke PC utgangen. Dersom den er svart og har antenner på siden vil du måtte bruke TV3 dersom du aktiverer bridge mode.

     

    Hvis du har satt hjemmesentralen i bridge mode trenger du ikke og bruke dmz btw. Har du satt sentral i bridge mode er all trafikk åpen. Wifi vil heller ikke fungere på sentralen.

  3. Jeg har noen aksjer i Apple. Jeg har kjøpt disse aksjene gjennom nordnet.no.

    Er litt usikker på hvordan jeg skal rapportere disse inn til skattemyndighetene. Jeg har ikke fått noe utbytte på dem.

     

    Er det noen som kunne pekt meg i riktig retning? Kjøpte aksjer for første gang i høst, og la nettopp merke til at det er kun de aksjene som er notert på oslo børs som blir rapport inn til skatteetaten.

  4. Jobber i et postkontor. For en stund siden kom det en kunde inn som ville betale enn giro. Selskapet hun skulle betale til hadde sagt hun kunne gå her og betale den. Ok tenkte jeg, nokså vanlig det. Når jeg spurte om hun hadde giroen sa hun "har ikke du den da?". Prøver å kvele latteren, mens jeg forklarer at vi ikke oppbevarer giroer for hele det norske folk.

  5. Jeg drikker presskanne kaffe eller espresso, kommer litt ann på tidspunkt, selskap o.l. Pleier å kjøpe kaffebønner fra Kristiansand (bor i stavanger) og kverner dem her hjemme.. Det er golukt det :D

     

    Til dere som får mye kaffegrøt i presskanna: Filterkaffe er finere malt enn presskannekaffe. Kjøp kaffe som er kvernet til presskanne

  6. Jeg hadde nettopp flyttet pcen min og når jeg skulle skru den på funket den ikke. Jeg dro da ut strømledningen å sjekket at volten var rett, det var den. Jeg satte strømledningen tilbake igjen, etter å ha skrudd tilbake volten til 230 og forsøkte å få pcen på. Ingenting fungerte, virket som strømboksen var kaputt.

    Når faren min kom hjem skulle jeg vise ham problemet, og flyttet på den røde knappen. Hadde glemt ut å dra ut strømledningen. PCen sto jo ikke på, så der er kanskje fortsatt håp?

    takk for svar =)

  7. Hei. Vil bare si at jeg leverte iPod`en min inn for ca. en måned siden. Den var da 1,5 år gammel. Jeg snakket med en kjekk svenske som var kjent med norske lover (spør alltid om norsk/svensk personell...), ikke'no problem sa hun. 1 uke etterpå fikk jeg en splitter ny iPod, vel og merke 4G. Jeg var klar over Apple sin policy, men forklarte svensken om den norske lov. Hehe :!:

     

    Så! Synes ikke akkurat at dette var en stor "avsløring"...

  8. Heisann. Jeg skal kjøpe meg ny mobil snart. Valget står mellom SonyEricsson W810i eller Samsung D600e. I butikken jeg skal benytte blir D600e 1000 kr billigere. Pris teller for meg.

    Hvilken synes dere jeg burde kjøpe? Noen som har prøvd begge og kan gi meg et lite råd?

    Er ikke sikker jeg :hmm:

  9. Hei! Jeg skal kjøpe meg en ny mobil :D . Har peilet meg inn på en Samsung D600E som mpx.no tilbyr til den nette sum av kr 1500 med youngtalk abonnement. Jeg har allerede youngtalk og har tenkt å videreføre dette (har hatt det over et år, så det går bra..). Jeg lurer på om noen her inne kan fortelle meg om dette går fint og uten stress, eller bør jeg kjøpe i en "vanlig" butikk?

×
×
  • Opprett ny...