Jump to content

ZeNinjaHawk

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 :)
 1. Hvorfor er ikke Crusader Kings 2 nominert til noe som helst? Det er jo det beste strategispillet som ble utgitt i fjor. Skuffende.
 2. Gleder meg veldig mye, men er egentlig ingen stor fan av ERE. Skulle gjerne sett noe lignende forbedninger i HRE. Også nysgjerrig på hvor mange av forandringene som er globale.
 3. Enig med det noen sa litt lengre opp her. Det er synd denne artikkelen ikke blir publisert i et større og mer generelt mediaoppslag. VG eller Aftenposten kunne ha godt av å publisere dette.
 4. CoD: BO hadde vel en av de mest patetiske avslutningene jeg noen gang har sett, og når den kommer på førsteplass erklærer jeg hele lista invalid.
 5. Man kan ikke skylde på Steam for at de har høye priser. Da skylder man heller på den norske stat.
 6. Har vel alltid stussa på puppespill hvor den beste rustningen som finnes for kvinner er en silkebikini... Har vel egentlig aldri tenk på rustningen faktisk er farlig i seg selv. Litt kontraproduktivt hvis du spør meg
 7. Hadde vel tenkt å låne det av en venn uansett for å kjøre gjennom enspillerdelen. Vil jo se slutten. Så hvorfor ikke bare vinne HE? :-)
 8. Digget C&C Generals! :-) Håper bare de klarer å ungå den tegneserie-looken fra C&C 4 og Red Alert 3. Ikke stor fan av det.
 9. Kjennet meg igjen veldig lett! Og dessverre ikke bare som den som får fila si ødelagt, men også som fil-ødelegger. (Please don't kill me..)
 10. Jeg sleit med det på et offentlig nettverk en gang, har ikke skjedd et annet sted.
 11. Tror jeg tar meg en pause fra Skyrim nå. Vil helst slippe å ødelegge dens awesomeness, venter på neste "fix" :-)
 12. "På universitetet i Windhold kan du oppleve veien fra magikerlerling til erkemagiker" Ser ut som du har forveksla Windhold med Windhelm. College of Wintehold, ikke Windhold. Det var alt ;-) Digger spillet!
 13. Morsomt, jeg så SWToR sin offisielle side om dette hvor de henviser til diverse spill-sider som Gamer.no for å få tak i beta-invitasjoner. Det morsomme er at Gamer.no ikke er på listen.
 14. Jeg fikk allerede en E-post fra Bioware som sier jeg er blitt valgt til å teste betaen. Aner ikke helt når eller noe, men jeg tror det sto mer info kommer. Litt skeptisk til spillet, for å være ærlig, men jeg kommer iallefall til å gi det en sjanse. Det virker episk skjønner'u! :-)
×
×
 • Create New...