Gå til innhold

Sir Spiff

Medlemmer
  • Innlegg

    125
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sir Spiff

  1. Hei folkens!

     

    Har et litt stort problem, har surround anlegg type hitachi hta-dd3 og får ikkje lyd via optisk kabel. noen gode tips? :hmm:

     

    Kan koble til me phono og, men blir liksom ikkje heilt det same.

    prøvd meg litt frem me codecs men uten hell. nogen konkrete tips hadde vert konge.

     

    Takker så mye på forhånd.

  2. maskinen starter ikke og har funnet ut a det er biosen te msi som ikke støtter ocz ram, så jeg må oppdatere.

     

    Ganske dumt spørsmål for jeg er ganske sikkert på at det ikke går men må bare spør før jeg sende det inn te komplett for å få de te å gjør det. :cry:

     

    Går det an å oppdatere bios uten ram på noen mulig måte?

  3. Vi er to naboer som skal sette bro mellom to hus for i det ene huset får vi ikke tilgang til internett. så vi skal prøve på å sette bro mellom en asus WL-500g Deluxe og en phillips router. det er på phillipsen internettet ligger så det er asusen som må stilles inn til å motta internettet.

     

    Noen som har noen tips til hvordan vi gjør dette? :hmm:

  4. det er ikke på min pc jeg har problemmet, det er på et gigabyte k8ns s754 kort. burde gjerne ha nevnt dette i første post. problemmet kommer først etter at jeg har valgt partisjon som det skal ligge på og kopiert over instalasjons filene. etter at den har restartet så klarer den ikke å lese disken.

  5. noen som vet om en måte å komme forbi copyright på dvder? :hmm:

     

    har ikkje hatt noge problem med å kopiere alle typer filmer på min stasjonære pc, men på den bærbare så blir jeg av og til stoppet av copyright.

     

    noen som har noen tips? :thumbup:

     

    Mvh

    Sir Spiff

  6. dette fenomenet skjedde før i dag. helt uten videre så deaktiverte dvd brenneren og cd brenneren seg, bare deamon tools stasjonen funket først, så ble denne også deaktiver, å nå funker bare cd brenneren. har prøvd å aktivere dem igjen i enhetsbehandling men dette vil ikkje windows godta. :no:

     

    det eneste nevne verdige jeg har gjort som kan ha skap dette problemet er at jeg instalerte musicmatch i dag, og første instalasjon gikk ikke knirke fritt pga feil cd key. kan ikke tenke på noen annet uvanligt som har skjedd i dag.

     

    Noen forslag :hmm:

×
×
  • Opprett ny...