Jump to content

ISIforPREZ

Medlemmer
 • Content Count

  29
 • Joined

Community Reputation

6 :)

About ISIforPREZ

 • Birthday 08/30/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har et hus med utleiedel i første etasje på. Har Altibox FMG hjemmesentral med kun 1 fiberkabel inn på, har 500/500 linje. Ønsker å skille nettverk til utleiedel så godt som mulig fra eget nettverk, og ville gjerne fått noen tips. (Kan det evt være flere abonnement på 1 fiberlinje?) Vil det beste være å sette altiboxen i bridge med egen router for 2 VLAN 1 til utleie og 1 til hoved, slik det blir som 2 nettverk uten tilgang til hverandre? Eller har jeg misforstått? Er lagt opp 2 nettverksuttak i leilighet for TV og nett inn til teknisk rom med altiboxrouter.
 2. Regner med dere også har massive problemer med tilkobling til cs nettverket?
 3. Tar størst % andel av salget før utgiver får betalt? Forøvrig ja takk til flere butikker, men eksklusivitetsavtaler er bare negativt for forbrukere. Kommer forsåvidt ikke til å kjøpe av prinsipp siden de holdt igjen dag0 innhold på konsoll, GTA5 var jo loadingscreen simulator i tillegg, tviler på RDR2 blir bedre.
 4. 3-0 nrg, 0-3 complexity. ence, astralis, faze, liquid, mibr, navi og big her. For challengers stage så hadde jeg forsåvidt: 3-0 winstrike, 0-3 grayhound. fnatic, cloud9, ence, nrg, nip, vitality og avangar.
 5. Er det egentlig relevant hva som er normal bruk eller hva folk bruker dataen på? Om jeg har et abonnement som sier 50gb i mnd så har vel ikke leverandør noe med om jeg bruker 50gb fordelt over 1 mnd eller alt på dag 1/30? Har de reklamert med 1000gb i mnd så forventer jeg å kunne bruke opptil 1000gb i mnd. Så kan de naturligvis ha i vilkårene restriksjon på daglig bruk på ~30gb. Men når en som har ~12gb dagen blir sperret så vil jo ingen kunne oppnå 1000gb. (Har ikke Chili, men en må jo kunne stå for de en reklamerer for)
 6. Mulig det bare er meg, men det burde vel vært informert om en plass i spesifikasjon at 'VoLTE/VoWIFI er avhengig av teleoperatør'? Har testet med simkort fra phonero/telia og komplett som begge har VoLTE/WIFI på iphone SE.
 7. Kjøpte en LG G7 fra NetOnNet for en mnd siden. Pga jobb så hadde jeg ikke mulighet til å få testet den før nå. På teknisk spesifikasjon så er telefonen oppgitt til å ha VoLTE of VoWIFI. Når jeg nå har tatt i bruk telefonen så finner jeg ingen innstilling for å skru på 4g-/wifi-tale, sjekker nettet og finner ut iflg folk på xda-developers at den europeiske firmware ikke har dette. Ser det bare er 14dagers angrerett og telefon gjelder som regel ikke på det dersom den har vært åpnet/brukt. Men dette er jo informasjon som ikke kom fram før telefonen ble tatt i bruk. Er dette noe som jeg burde kunne angre/returnere?
 8. Hvordan er det med slike angrep etter innføringen av GDPR? Blir det noen konsekvenser for ticketmaster, er jo deres ansvar å sikre våre persondataer som de oppbevarer, klarer de ikke det så burde de vel heller ikke lagre noe?
 9. Ja, alt koblet til trådløst og kabel som går gjennom switchen sliter med nettet. Men får full kobling fra gamingpcen til nas/plex, (pc->switch->router->nas)
 10. Hei Har litt problemer med nettverket i snitt en gang i mnd som kan være litt frustrerende da det skjer på veldig ubeleilige tider. Enheter som er koblet til switchen (LGS116P-EU), får bare hastigheter opp mot 50-100kbps. De koblet direkte til router har 300mpbs. Det som gjør meg forvirret er at de på switch får koblet opp til NAS/plex og full filoverføringshastighet (100MB/s) For å 'fikse' dette så må jeg gjennom en voldsom prosedyre med å skru router/switch av og på, ta ut strøm osv. Har altibox og den nye typen router fra altibox. Switch er Linksys LGS116P-EU: https://www.komplett.no/product/820899/datautstyr/nettverk/switch/linksys-16-port-desktop-gigabit-poe-swit Bilde nettverksoppsett: https://i.imgur.com/VNz4fE3.jpg alt er koblet med Cat5/6 mellom router-switch-ap osv.
×
×
 • Create New...