Gå til innhold

heeey

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av heeey

  1. Hei! Jeg har en liten problemstilling som jeg håper noen med litt peiling kan svare på. 

    Ei leilighet har en tilhørende sokkelleilighet, med egen inngang, i tillegg til en egen trapp til hovedleiligheten. Sokkelen er godkjent for varig opphold, men er ikke godkjent for å leies ut som separat boenhet. 

    Er det da fullt lovlig å leie ut kun soverom i sokkelleiligheten, i stedet for hele sokkelleiligheten? 

  2. Hvilke karakterer trengs for å bli innkalt til intervju som elektrikkerlærling i f eks Statoil? er et snitt på 4 greit, eller må man opp i 5? såfremt at fraværet er bra selvfølgelig. Og hvor mye tjener egentlig lærlingene i offshoreselskap? og hvor mange av lærlingene havner på platform?

  3. Regner meg du passer på å holde håndleddet rett under løft. Uansett, kjøp deg wraps som du bruker på pushøvelser. Tren også reverse wrist curls, altså motsatt vei.

    Jeg har slike wrist wraps, men bruker de kun under maksløft. For hvis jeg bruker de hele tiden kan jeg bli "avhengig" av de. Men nå som jeg har vondt må jeg nok bruke de.
  4. Jeg er en gutt på 16 år som har trent styrke i snart 9 måneder, og har hatt bra fremgang. Men i det siste har jeg fått vondt i håndleddet, spesielt under benkpress og dips. Er det noe som vil gå over av seg selv, eller bli verre? Jeg trener underarm når jeg føler for det men sansynligvis ikke nok, kan det være årsaken?

     

    Og en ting til. Jeg ble nettopp år, er 95kg(uten juks) i benkpress mye da? Jeg tar ganske mye i forhold til vennene mine.

  5. og da har du trent så ofte som du har gjort nå?

     

    Jeg økte selv fra 70 til 100 på 3uker... Og da bryst triceps 2ganger i uken, og ikke bare tungt, tung 1dag(5-6rep) høyrep en annen dag. Nå skal det sies at jeg spiser over gjennomsnittet mer rent og sunt en de fleste.(resusltatene du får er 70%diett 30%trening) Relativ styrke kommer så og si nesten bare fra nervesystemet ditt, Når jeg kjører tung vekttrening. Er det ikke musklene jeg blir sliten i, men hele kroppen og hodet.

     

    Du har godt av hvile, som en annen sa, tricepsen din får så og si aldri hvilt seg... Jeg har bryst triceps man og fre. Føler meg sterkere for hvergang jeg kjører benk, men for meg er benk bare en liten øvelse, når jeg skulle øke i det så var det bare fordi jeg ville se hvor fort jeg kunne øke på det :)

    Ja, men hvor gammel er du? Jeg ble nettopp 16 år år, og veier 70kg. Så jeg har hatt VELDIG bra fremgang sammenlignet med andre på MIN alder.
  6. Det er sikter til er at du hevder at du har bedre fremgang enn alle andre på din alder.

     

    Hvor har du fått informasjon om ALLE andre på din alder? Og er vektøkning den eneste faktoren du måler?

    De fleste da. Jeg tenker på fremgang i forskjellige øvelser, og hvor lenge jeg har trenet på treningsstudio.
  7. Det var en heftig påstand. Skulle likt å sett statistikken.

    Det er faktisk sant. Jeg har hatt veldig bra fremgang. Jeg merker mye forskjell på muskelmassen min, og har øket fra 60 til 95 i benkpress. Men kunne selvølgelig hatt bedre resultater. Har forresten veldig bra kosthold.
  8. Jeg er en gutt på 16 år som har trent styrke i litt over 8 måneder, og har hatt stor fremgang. Jeg trener som regel 6-7 dager i uken. Så jeg lurer på om det er for mye? Jeg føler at jeg har energioverskudd til å trene hver dag.

     

    Jeg har ikke noe spesielt treningsprogram, men dette er et eksempel på en uke for meg:

     

    Mandag: bryst/triceps

    Tirsdag: skuldre/rygg/biceps

    Onsdag: Bryst/triceps

    Torsdag: skuldre/rygg/biceps

    Fredag:Føtter/korsrygg

    Lørdag: Brsyt/triceps

    Søndag: skuldre/rygg/biceps

    + mage når jeg føler for det.

     

    Jeg har ofte 1 hviledag, men trener jeg for mye? Helst kom med tipst til forbedringer til "treningsprogrammet" mitt også.

     

    Takker for svar på forhånd.

  9. Jeg skal snart prøve på et maksløft i bekpress. Så da lurte jeg på om noen har noen tips til hva jeg bør spise osv noen dager før? Også lurer jeg på hvor lang pause med bryst og triceps jeg trenger før maksløftet? Jeg merker at jeg er mye mer uthvilt etter 3 dager enn 2, men er det nødvendig med 4?

×
×
  • Opprett ny...