Gå til innhold

Maverickmusikk

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maverickmusikk

  1. Sist jeg sjekket var Norge en del av Europa, så når den er annonsert til en gitt pris i Europa, så burde det ikke være så vrient å regne seg frem til hva den kommer til å koste i Norge.

     

    Jeg skal uansett ha en. PS+ har jeg allerede, så der blir det ingen forandring. Forsåvidt kjempefornøyd. La merke til at Xbone kommer til å få noe à la Instant Game Collection de også. Virker som de tar en Apple og innoverer i etterkant.

     

    For meg har det alltid vært PlayStation, helt siden jeg vokste fra Nintendo. (Hvem er det jeg prøver å lure? Man vokser ikke fra Nintendo).

  2. Ser ut til at de har prøvd å photoshoppe ham bort, Lillehagen, og uten særlig hell i dette tilfellet.

     

    Personlig mener jeg spillet mangler mye på den grafiske fronten. Jeg tok meg selv i å tenke PS2/PSP når jeg så skjermbildene her. Nå er ikke jeg en grafikk-hore, og spiller gjerne PS2 fortsatt, om tittelen er god. Men i dette tilfellet, slik det er fremstilt i denne artikkelen, så blir det ikke noe kjøp på meg. (Mulig Toky Jungle 2 kan bli kult).

  3. Skeptisk til det her. Å trene selvforsvar ut i løse lufta blir ikke det samme som å ha en treningspartner. Og om man skal prøve ut teknikkene fra spille på en partner senere, så ser jeg for meg at det kanskje ikke er så heldig.

     

    En annen ting å spørre seg om er om spillet blir tilpasset nødvergeloven i de landene det blir sluppet i, eller om de grer alle over en kam og kaller hele verden for Amerika.

     

    At det er basert både på kickboxing og kampsport er jo også greit å vite, i og med at kickboxing er en kampsport.

     

    Men for all del: det blir spennende å se anmeldelsen her på Gamer når spillet slippes! ;)

×
×
  • Opprett ny...