Gå til innhold

Shotgun

Medlemmer
  • Innlegg

    962
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shotgun

  1. Hei

    Kan jeg bare snike meg kort innpå med et spørsmål. Har lest, og fulgt med denne tråden lenge. Den har gitt meg inspirasjon til å kjøpe en Asus Eee selv. Har vel egentlig ikke det helt store behovet, men den er liten og kjekk, og fin å ha med seg på jobben blant annet. Så på lørdag fikk jeg endelig min Eee 900 fra Komplett.

    Men over til spørsmålet: Jeg tenkte å laste ned noen filer fra min stasjonære PC, og over på Eee`n, via trådløst nettverk. Når jeg skal gå inn på den stasjonære PC`n, får jeg beskjed om å akrive brukernavn og passord. Jeg har aldri laget noe brukernavn og passord på den stasjonære PC`n. (Vista) Er det noe standard-greier jeg skal skrive for å komme inn? :hmm:

    Edit: Det er Linux på Asus`n...

  2. Takker for responsen og linken, Irios. Alt tyder på at jeg har et mye senere batterigrep enn det som blir skissert i den kunngjøringen. Alt fungerer normalt, hvis jeg bare har ett batteri i grepet (Venstre side) Så fort jeg flytter batteriet over til høyre, eller bruker to batterier, da kommer problemet. Jeg har prøvd å legger friske tørrbatterier i kassetten også, men det hjelper ikke. :(

  3. Jeg har akkurat kjøpt meg batterigrep til min Canom 30D. Problemet er at batteriindikatoren viser under halv på strømmåleren. Dette skjer ikke med en gang, men alt for tidlig til at det kan være riktig. Kan tenke meg at jeg tar 20-30 bilder, før indikatoren er nede på halv. Nå har jeg ikke tatt så mange bilder enda, så det kan hende at selve batterikapasiteten er på topp, selv om måleren viser noe annet... Har søkt litt rundt på nettet, men blir ikke særlig klokere. Noen som har gode tips til meg? :hmm:

  4. Jeg har hele tiden spillt på den gode siden, men i det siste så har det begynnt å gå litt galt. Det har blitt litt nasking i lommene til folk. Utover det, så holder jeg meg fortsatt på den gode siden, men jeg har vanskeligheter med å unngå fristelsene. Får se hvordan dette utarter seg. :)

  5. Har spillt Oblivion en god del timer nå, og det har gått forbausende glatt til nå. Men før eller siden, så måtte det jo stoppe opp. :) Jeg driver med en Quest som heter "Blood of the Daedra". Jeg skal komme meg inn i en grotte for å finne en bok. På utsiden av grotten treffer jeg en heller tvilsom kar som heter Mels Margon. Han er ikke lett å få i tale, og det eneste han sier er at jeg har kommet til en hellig plass. Det kan jeg forsåvidt være enig i. For det er en plagsom ånd der, som suger kreftene ut av meg... Men problemet er at jeg ikke kommer inn i grotten. På utsiden står det en stor hvit statue, som jeg tydligvis skal manipulere på en eller annen måte. Tror jeg må ha ett eller annet å ofre. jeg har mye fint med meg jeg, men tydeligvis ikke noe som er bra nok for de gutta der.

    Er det noen av dere som kan gi meg et lite hint, slik at jeg kommer videre? :dontgetit:

  6. Jeg har spillt spill på PC i mange år, og vært med siden Commodore 64-tiden. Det har stort sett gått i FPS-shootere og flysimulatorer de siste årene. Jeg har aldri likt spill som Oblivion sorterer under. Jeg synes de har vært kompliserte og lite oversiktlige. Jeg har ikke likt spill som inneholder alle mulige slags vesener, som ikke har noe med virkeligheten å gjøre. Kaste spells og lignende har med andre ord ikke vært noe for meg.

    Etter å ha lest en del tester om Oblivion, og sett karakteren, bestemte jeg meg for å kjøpe. Litt skeptisk selvfølgelig... Det begynnte med at jeg kjøpte den vanlige utgaven av spillet. (PC) Dette fungerte dårlig. Dårlig framerate, selv på en high-end PC, masse bugs, CTD, og blurry texturer. Jeg måtte tråle forumet opp og ned etter hjelp for å få dritten til å fungere. Etter å ha fjernet diverse Codec-pakker fra PC`n, begynnte det plutselig å virke. Spillet krasjet sjelden eller aldri. Litt tweaking i ini-fila (?) var også nødvendig for å få spillet til å gli jevnt. Her på forumet var det masse tips og guider, så det var ikke noe problem. Trengte jeg hjelp, postet jeg bare en tråd, og gutta stod klare til å hjelpe. Endelig fungerte spillet slik jeg ønsket.

     

    Da var det bare å begynne å spille... Etter 40 timers spilling er jeg fullstendig oppslukt av dette spillet. Nydelig grafikk og atmosfære. Friheten, og mulighetene, er det som fasinerer meg. De utallige questene, dialogen med andre, og valgene man har muligheten for å ta, de er enkelt og greit imponerende. Det har gått så langt at jeg har kjøpt spesial-utgaven av spillet, og guide-boka. Sånn i tilfelle jeg skulle stå fast... :) Nei, dette må virkelig være noe av det beste jeg har spillt på alle de årene. Takk for hjelpen gutter!

×
×
  • Opprett ny...