Jump to content

MrNail

Medlemmer
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Det må ikke være helt stille, men ønsker sånn som når jeg svarer her og holder på med excel/surfing at det skal være helt stille. At det blir mer støy når jeg spiller har ingenting å si dag jeg kjører lyd over stereo eller headphones. Forrige pc jeg bygde var med Fractal Design kabinett, den er veldig stille. Noen kommentar på komponentene?
  2. Takk for svar. Har satt opp en liste selv over de siste dagene. Av en eller annen grunn liker jeg Intel best, muligens pga dårlig erfaring med AMD fra tidligere år. Her er listen over komponenter jeg har kommet fram til. https://classic.prisjakt.no/list.php?l=622994&view=m Ser dette greit ut? Eller bør jeg bytte ut noe?
  3. Har ikke tenkt så mye på budsjett, prøver å holde meg under 20000-25000 kr. Men får jeg til noe som er billigere men fungerer godt til midt bruk er det bra. Per dags dato blir det spill som WOW, Borderlands 3, Dying Light 2 når det kommer, Wolfenstein 2, Diablo 4 osv. Men vil jo ha noe som er fremtidsrettet.
  4. Trenger hjelp til å kjøpe «stille» gaming PC. Skal brukes til endel kontor jobb, mye excel, lett fotobehandling, og spilling av nye spill. Har sett meg ut en av følgende skjermer: Hva bør jeg gå for? Alienware AW3418DW: https://www.prisjakt.no/product.php?q=alienware+aw34&p=4485957 LG 34GK950G: https://www.prisjakt.no/product.php?p=4964009 Trenger da en PC som er «stille» og kraftig nok til å fungere bra på en av de to skjermene. Har lyst på Fractal Design Define R6 kabinett. Har sett på 2080 Super kort, holder det til å få bra nok flyt på skjermene over? Veldig usikker på resten, noen tips til resten?
×
×
  • Create New...