Jump to content

MrNail

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Det må ikke være helt stille, men ønsker sånn som når jeg svarer her og holder på med excel/surfing at det skal være helt stille. At det blir mer støy når jeg spiller har ingenting å si dag jeg kjører lyd over stereo eller headphones. Forrige pc jeg bygde var med Fractal Design kabinett, den er veldig stille. Noen kommentar på komponentene?
 2. Takk for svar. Har satt opp en liste selv over de siste dagene. Av en eller annen grunn liker jeg Intel best, muligens pga dårlig erfaring med AMD fra tidligere år. Her er listen over komponenter jeg har kommet fram til. https://classic.prisjakt.no/list.php?l=622994&view=m Ser dette greit ut? Eller bør jeg bytte ut noe?
 3. Har ikke tenkt så mye på budsjett, prøver å holde meg under 20000-25000 kr. Men får jeg til noe som er billigere men fungerer godt til midt bruk er det bra. Per dags dato blir det spill som WOW, Borderlands 3, Dying Light 2 når det kommer, Wolfenstein 2, Diablo 4 osv. Men vil jo ha noe som er fremtidsrettet.
 4. Trenger hjelp til å kjøpe «stille» gaming PC. Skal brukes til endel kontor jobb, mye excel, lett fotobehandling, og spilling av nye spill. Har sett meg ut en av følgende skjermer: Hva bør jeg gå for? Alienware AW3418DW: https://www.prisjakt.no/product.php?q=alienware+aw34&p=4485957 LG 34GK950G: https://www.prisjakt.no/product.php?p=4964009 Trenger da en PC som er «stille» og kraftig nok til å fungere bra på en av de to skjermene. Har lyst på Fractal Design Define R6 kabinett. Har sett på 2080 Super kort, holder det til å få bra nok flyt på skjermene over? Veldig usikker på resten, noen tips til resten?
 5. Nærmer seg bestillingsdag. Bør jeg velge dette framfor vanlig 980ti? Noen som har erfaring med kortet med tanke på ytelse og støy? Er det enkelt å overklokke en 5820k med Asus X99-a hoverkort? Og klarer det seg da med Noctua U14S kjøler? Erfaring med bygging av pc men aldri overklokket noe særlig. Hva med minne, noen fordel å gå opp i mhz der enn det som Bjonness406 har på lista?
 6. Ser bra ut Hva med skjerm som passer til gaming og foto i 27"
 7. Blir brukt til fotoredigering (photoshop, lightroom) og spilling (wow, cs:go, samt at det skal takle nye titler bra) samt vanlig bruk som internet, word, excel osv.
 8. Trenger hjelp til kjøp av stille gaming pc. Skal bygge selv. Har sett på Black Refinery og den ser bra ut, men er villig å legge mer penger på bordet om det trengs. - Veldig viktig med støysvak pc - Holder det med Intel 4690K eller er det verdt pengene å velge en skylake løsning? Eller er det bedre å legge mer penger i skjermkort/skjerm? - Er også veldig usikker når det gjelder skjerm, tenker på 27". Skal brukes til gaming og fotoredigering. Helst IPS skjerm? Budsjett ca 5000-8000 kr. Føler det er litt kollisjon mellom gaming og foto skjerm. - Ser det skiftet skjermkort til R9 390 nå, er det like støysvakt som Gtx970 tiger? Eller bør jeg velge noe bedre? Det eneste jeg føler meg sikker på er at det blir Fractal Design Define S kabinett og Samsung 850 Evo 500gb hd. Har ingen planer med overklokking eller vannkjøling. Håper noen kan komme med gode råd
 9. Skal kjøpe nye deler til PC nå og er det jeg har kommet fram til bra match? Har ett 560ti kort og ett Lian Li kabinett fra før. CPU : Intel® Core™ i7-2600K Processor HK : ASUS P8Z68-V PRO, Socket-1155 Minne : Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 16GB Cpu kjøler : Corsair A70 Det jeg lurer på er om dette passer godt sammens, tenkte jeg skulle overklokke litt. Viktig at det ikke støyer for mye. Og passer dette i kabinettet jeg har eller bør jeg kjøpe nytt? Lian Li Har en MIST, 650W, avtagbare kabler, Rev.3 strømforsyning fra før. Synspunkter?
×
×
 • Create New...