Jump to content

RalphRuzomberok

Medlemmer
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 :)
 1. Jeg husker serien fra NRK der den var hørespill. Tror det var 5-minutters episoder hver dag i 4-tiden. Tok opp på kasett for at barna skulle få høre seinere. Jakter nå boken.
 2. For et par år siden hadde jeg store problemer med telemarkstøvlene mine. Googling og kattesand ble prøvd uten den helt store suksessen. Et par skotørkere med blått lys ble løsningen. Umiddelbar suksess til kr 349.-. https://www.intersport.no/399279-drywarmer-v2-0-stoveltorker
 3. Microsoft legger telefonplanene på hyllen, men vil ikke dette gjøre det mulig med nettbrett på 6"+ og telefonfunksjon?
 4. Du kan jo ta en titt her https://kauppa.telia.fi/yksityisille/tuotteet/puhelinliittymat.aspx Om det ikke var gresk for meg, så i hvert fall uforståelig. Men jeg tror vi er enige.
 5. FRI? Jeg ble tvunget til å betale fra >30% - >53% høyere abonnementspriser dersom jeg ville beholde disse. Jeg tror ikke at kostnadene øker veldig for operatørene med den nye usosiale ordningen. USOSIAL? Ja, for nå må alle som ikke har råd til å reise, være med å dekke telefonkostnadene til Travellers. Lei av alle som skal ned i andres lommer med kleptomanpølsene.
 6. Oppfatter jeg ting riktig, blir det ikke mulig å få abonnement uten EU-roaming. Mitt ICE-abonnement stiger fra 99 til 129, litt over 30 % økning. Mitt HELLO-abonnement stiger fra 294 til 449, godt over 50 % økning. Det er bare kriminelt - og det skjer uten at en kjeft sier et ord. De som har behov for å reise burde ta regningen, og få fingrene ut av mine lommer. Disqusting.
 7. Jeg har både ICE og Hello. Hos ICE kan jeg beholde gammelt abonement og gammel pris. Hos Hello øker prisen fra 294 til 449 - 53%!!! Hello? Nei, Goodbye.
 8. Er dette, 25. jan. 2013 - 18:43 , dato for oppdatert utgave?
 9. Jeg har min 4. WP-telefon pga et brukergrensesnitt som passer meg. Enig i at app-utvalget har vært den store negative faktoren med WP. Med skikkelig satsing på apper fra start, i det minste fra WP 8, hadde vi gjerne hatt Nokia fremdeles - i tillegg til andre produsenter av betydning. Det virker som om Microsoft har vært vinglete og uten skikkelig trøkk i WP-satsingen.
 10. Også jeg har en 1520, og synes den er utrolig bra i sollys. Overlegent alt jeg tidligere har hatt. Disse andre telefonene kjenner jeg ikke veldig godt, men en sammenligning hadde vært interessant...og det er det visst flere som er enig i.
 11. 12" Surface 3, er lansert, og det virker som om 8"-en ble stoppet i siste liten, pga for dårlig touchfunksjon i Office. Det høres ut som om dette vil komme til høsten. WP-telefonene fremheves ofte pga integrert Office. Etter mitt skjønn er redigeringsmulighetene veldig begrenset. Spørsmålet er da, noen som vet om vi kan vente en bedring for WP-telefoner? Jeg har hatt min Lumia 1520 i noen måneder og er rimelig godt fornøyd. Størrelsen ga meg det jeg ville ha, men også noen utfordringer når jeg skal ha den med meg. Skal jeg nevne noe jeg ikke er helt fornøyd med, så må det være plasseringen av knappene på høyre side. Veldig tett, og litt vanskelig i forhold til plassering i bilholder. Glasset over kameralinsen er veldig utsatt for riper, da telefonen alltid hviler på dette. Kameraet tar utrolig bra bilder. En ting som virkelig imponerer er batteritiden. Kan det ha vært en softwareoppdatering i det siste? Jeg slo på batterisparing og ladet telefonen til 81%. Nå viser telefonen 44% og 4 dager siden forrige lading. Jeg har riktinok ikke brukt telefonen mye i det siste, men dette er .
 12. Hei. Jeg har en svart 920. Brukt 1 mnd. Strøken bortsett fra at den ble vannskadet(kondens i jakkelommen) etter 1 mnd bruk og ikke virker. Jeg forstod det slik at det ikke var noen vits å levere den inn, og da det kostet 500 kr droppet jeg det. Kan du bruke den?
 13. FILTR tar for seg alt om fotografering med mobiltelefon. Jeg ser du skriver konsekvent FILTR. Er ganske sikker på at det heter bare FLTR.
 14. Overskriften gir intrykk av at også min Samsung Ativ S vil kunne få kamera-appen, men det er vel ikke tilfelle, dessverre.
×
×
 • Create New...