Gå til innhold

Bitbuster

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bitbuster

  1. My eyes! Beklager, men dette er noe av det verste jeg har sett (i hvert fall fra et nettsted som påberoper seg å drive journalistikk).

     

    Reklame og innhold er flettet sammen på en slik måte at man må konsentrere seg for å skille dem ad. Disse bør kunne separeres med intet mer enn et blikk. Er dette gjort etter press fra annonsører? Innhold flyter også over i annet innhold. Vanskeligere enn nødvendig å koble ingress med tilhørende bilde. I tillegg: "Bispaltene" tar altfor mye plass, og hvor i all verden er "siste annonser fra bruktmarkedet"?

     

    Kategoriseringen av siste nyheter er forsåvidt en god idé, men de fire valgte tema (bedrift, linux, mac og programvare) dekker kun en liten del. Siste nytt innen HARDWARE er kanskje ikke verdt å samle opp?

     

    Tiden er for knapp til å bekrive alle mangler ved den ny layouten. Designet er forsåvidt ok, men summa summarum er dette en nedgradering. På tide å finne seg en ny startside.

  2. Kameraten din har nok rett. Bare tull med nVidia sine IDE drivere. De er heller ikke nødvendige da de innebygde driverne (går utifra at han kjører winXP) fungerer utmerket.

     

    Angående den trege oppstarten, ville jeg heller sett på antallet unødvendige prosesser som startes ved oppstart.

     

    Start --> run --> "msconfig" --> startup.

     

    Enkelte virusprogram tar også sin tid å loade...

  3. Hva med dette minnet? Har nettopp kommet, har fått mye skryt, ikke mye dyrere og det kjører 250MHz med brukbare timings standard. Kjører også 2-3-2 på 200MHz om du på død og liv ikke vil overklokke.

     

    Mitt råd: EB modulene sammen med en 4400+. Kjør DDR500 og sett heller ned multi på cpu. Skulle du få lyst til å overklokke en gang, så jekker du bare multien opp et hakk eller to (går antakelig smertefritt). Med de andre modulene vil du ikke ha denne muligheten da 4400+ har låst multi oppover.

  4. Hadde en uhyggelig opplevelse nå ikveld:

     

    - skrudde av pc'en slik jeg pleier, dvs fra startmenyen

    - skrudde så av vapoen til skjermkortet og alle kabinettviftene (egen psu)

    - forlot åstedet i all hast, hadde dårlig tid

    - satt hos en kompis og myste LOST, da min kjæreste noen timer senere ringte og sutret over at pc'en på rommet bråkte så fælt...

    - hvøtt?! :ohmy:

     

    Moral: Ta det ikke for god fisk at windows på egenhånd mestrer oppgaven å skru av pc'en (eller noe som helst annet for den saks skyld).

     

    Så langt jeg kan se fungerer alt som før, på tross av flere timer uten kjøling av skjermkort + div. Måtte dog legge inn skjermkortdriverne på nytt da de plutselig ikke eksisterte lenger (win kjørte i 640x480 og 4bit når jeg startet pc'en - noia). Jeg merket meg at vapohodet på skjermkortet satt endel løsere enn før. Det får jeg sjekke nærmere imorgen.

     

    Jeg trodde jeg var påpasselig med at maskina var av før jeg tok strømmen til andre psu'en. Tydeligvis ikke. Får se å ordne meg et relé av noe slag. Jeg hadde blitt alvorlig grinete om x800-kortet, eller Mushkin bh-5'en som sto med 3,6V uten vifte, hadde tatt skade. Ser ut til å ha hatt flaks denne gangen... :roll:

  5. Er forsåvidt enig med muffinman; det er rart systemet ikke klarer å kjøre stock hastghet engang. Å sjekke minne, temperaturer samt piske opp vcore litt, er gode forslag. Får du forresten feil i både blend og "large FFT's" i Prime?

     

    Loddingen er litt pirkete, ja, men inget stort hinder for en som er sånn høvelig fingernem.

  6. Jeg hadde det slik, og alle andre som har kortet hadde det slik...før de fant fram loddebolten og en 50K variabel motstand ;)

     

    Bruk et multimeter og still motstanden til 28K. Lodd den på som vist på bildene(lånt fra xtremesystems.org).

     

    Har du ikke loddet på elektronikk før, kan jeg alltids peke deg i riktig retning. Har du verken loddeutstyr eller multimeter, er det på høy tid at du skaffer deg det. :)

     

    Edit: med bilde

    post-24-1108375439_thumb.jpg

  7. det er ikke mengden det kommer an på, det er hastigheten...

    Jeg er enig i, i hvert fall foreløpig, at hastigheten på minnet er mer interessant enn mengden (256 vs. 512). I den forbindelse kan det være verdt å merke seg de to siste tallene i andre linje på de nye samsung-brikkene. 1,2ns skal, optimalt, kunne gi en klokkefrekvens på småpene 1667MHz. :cool:

  8. Jeg tok et kjapt søk på 2cpu.com, for øvrig en must-side for oss med dual-systemer, og kom frem til følgende:

     

    - skal du bruke hullene i hovedkortet, passer kjølere for socket 603/604 (xeon).

     

    - skal du bruke klipskjølere, må disse være beregnet for socket 478 (p4)

     

    Det skal ikke være noe problem å komme ned på et akseptabelt støynivå med luftkjøling. Kjølerene MSI sender med dette kortet er beryktet for sitt leven. :roll: Et par slike med et par slike, kanskje?

     

    Forresten: Velkommen til forumet! :)

×
×
  • Opprett ny...