Jump to content

airetam

Medlemmer
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 :)

About airetam

 • Birthday 04/24/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er vel en test for hvermannsen, det her? Manglende info som f.eks. LOD (lift off distance), max tracking speed, innebygd accel og angle-snapping. De som bryr seg om å "eie den digitale slagmarken" er nok ute etter mer enn vekt, ergonomi og programvare.
 2. Å gå inn og slette ting fra handlekurven, fjerne betalingsinfo, etc. hadde ingen effekt da vi ikke var logget inn i noen andres konto, men fikk "tildelt" en cached versjon av andres kontoer. Alt man hadde tilgang til var "read-only".
 3. En 144hz skjerm vil være perfekt for deg selv om du ikke driver med CS:GO eller Quake. Etter å ha gått over til 144hz selv, får jeg nesten ikke hodepine lenger av å sitte foran pc'en. Du må desverre ut med litt mer, men jeg vil si det er verdt de 8-900,- ekstra. http://www.prisjakt.no/product.php?p=2442876 http://www.prisjakt.no/product.php?p=1520860 Personlig bruker jeg Benq'en. Ikke verdens beste bilde, men du verden så behagelig med høyere frekvens. E: Jeg ser nå at Zenbooken din kun har Displayport-utgang som støtter 144hz, så Benqen blir utelukket. Asusen har DP.
 4. EA brukeren min ble hacket for et par dager siden, sikkerhetsspørsmål på russisk. Det folkeslaget der, altså. Hva begynner de tre første bokstavene i EA brukernavnet ditt på? Fant en russisk side med flere dumper .. Helvete altså. Skjønner ikke hvordan. Det var en lekkasje i oktober, kontoer med navn A - F har blitt påvirket. Min begynte med F. Noen andre her med Origin/EA konto? Bytt passord og sikkerhetsspørsmål. Har du/ringte du EA? Har ikke kommet så langt enda. Virker ikke som om russern gidder å prøve seg mer etter jeg bytta passord, men det skal nok gå greit å bytte sikkerhetsspørsmålet når du kommer i kontakt med EA. Passordet kan du enkelt resette her uten tilgang til sikkerhetsspørsmål: https://signin.ea.com/p/web/resetPassword
 5. EA brukeren min ble hacket for et par dager siden, sikkerhetsspørsmål på russisk. Det folkeslaget der, altså. Hva begynner de tre første bokstavene i EA brukernavnet ditt på? Fant en russisk side med flere dumper .. Helvete altså. Skjønner ikke hvordan. Det var en lekkasje i oktober, kontoer med navn A - F har blitt påvirket. Min begynte med F. Noen andre her med Origin/EA konto? Bytt passord og sikkerhetsspørsmål.
 6. EA brukeren min ble hacket for et par dager siden, sikkerhetsspørsmål på russisk. Det folkeslaget der, altså.
 7. Jeg likte ikke hvordan oppdateringen ble pushet. Ble alt-tabbet ut av CS:GO, heldigvis ikke midt i en match, og fikk beskjed om å restarte maskinen nå eller sette opp et tidspunkt hvor det passet meg å restarte. Windows, hva du enn gjør, IKKE fjern fokuset fra programmer som kjører fullskjerm!
 8. M4A1-S koster altså mindre, men koster 3200$?
 9. Ser ikke ut som en verdig oppgradering hvis man allerede eier G25 eller G27, eneste forskjellen ut ifra det jeg ser er et annet ratt. Montert på samme boks, samme pedaler og ikke engang medfølgende girspak. Og herregud for en pris.
 10. Etter grafikkort, er SSD kanskje det viktigste du skal unne deg på en ny PC. Og har du en gammel PC uten SSD, kan det gjøre en stor forskjell om du skaffer en. Tja, skal ikke si at jeg vet alt om hva en skal og ikke skal putte i PC'n sin, men jeg har klart meg utmerket uten en SSD så langt. For meg så blir det luksus, ikke et must. Edit: Det er vel på tide at jeg unner meg en SSD og ser hva jeg har gått glipp av.
 11. Ser greit ut, det der. Personlig ville jeg bytta ut 960'n med et 970(*), gått ned til 2TB HDD, skippa SSD og uppa PSU'n til 750W. *Det viktigste IMO.
 12. Bruker Zowie FK1 (ikke mange som har hørt om den, utrolig bra sensor, vekt, størrelse og form) og QcK heavy.
 13. Så.. Det er basically et mk-50 med LED, uten håndleddstøtte? Jeg har selv et mk-50 og er storfornøyd!
 14. Kort og enkelt: 24 år, fra Oslo, har mic, Gold Nova Master. Jeg kjenner ikke mapsa så godt enda, og jeg føler egentlig at ranken min er litt for høy i forhold til hvor godt jeg kjenner taktikker, flash/smoke spots, hiding spots, etc., men kan hende jeg bare undervurderer meg selv. Bare å skrive under om du har spørsmål, etc. Link til steam-profil: Her
×
×
 • Create New...