Gå til innhold

vanfredrik

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vanfredrik

  1. Hei! Har ein Toyota Corolla E11 og lurer på å bytte ut fronthøytalerene, og muligens bak. Er litt usikker på kva størrelse det er, er eit deksel foran, og har ikkje brydd meg med å fjerne heile døra for å finne det ut.

     

    Meiner det er 5,25' men har lest litt rundt og hørt at det går muligens an å bruke 6,5' og? Treng litt meir kunnskap om dette vist noen har det! :) Evt, er det vits å ha meir en kunn front og sub?

     

    Har ein LITT spesiell montering av diskant i bilen og, kan det være eit problem? Skal laste opp bilde seinere når eg får tatt eit :)

  2. Kan alle kompentene utenom so det går fint! :) Har Corsair HX 750W strømforsyning vist det hjelper.

     

    Kan også legge til at eg har kjørt Memory test og fant ingen feil. Kommer til å ta ein RAM test der eg bruke kun ein og ein av brikkene og ser om maskinen har problemer med å starte opp då. Disk checken gjekk fint og fant ingen feil heller.

  3. Processor: AMD Phenom II X6 1090T Processor (6 CPUs), ~3.2GHz

    Display card name: XFX Radeon HD 6950 2GB GDDR5 "Dual Fan"

    Hovedkort: ASUS Crosshair IV Formula, Socket-AM3

    Lokal Disc (C:) : Seagate Barracuda® 1TB

    RAM: Corsair XMS3 DDR3 1333MHz 8GB CL9

     

    Ferdig oppsummert hardware som er relevant.

     

    Eg vil ta meg meir tid til å sjå inn på problemet, leite igjennom hardware om alt er riktig installert med riktige drivere som fungere. Vil feilsøke med RAM fysisk og sjå om det er noke feil der det ligger.

     

    Vil også nevne at eg har eit ustabilt internett. Dette kan vel også være ein faktor når filer fra nettet blir lastet ned og ender opp med å mangle noen til slutt?

  4. Hei! Eg har eit veldig veldig irriterandes og ikkje minst frustrandes til helvette problem.

     

    Pcen min har ein tendens til å bluescreen pga mange forskjellige grunner. Har sett Memory_Usage_fail fleire ganger, som eg antar er pga at rammen min blir oppbrukt, so den er grei. men har mange Missing_Page_fault som eg ikkje veit noke om at all. Eg mistenker pcen min for alvorlig hardware feil og ikkje minst rusk i biosen, men trenger samtykke her. Alle program eg laster ned via nettet, blir filene korrupte, og ingenting funker som det skal. Mest vanlige problemet her er Steam, der ingen program vil fungere, grunnet korrupte filer. Validere filene på eit aktuelt nivå og x antall ganger, MEN nei. Vil fortsatt få ein korrupt fil error minutter eller timer seinere som gjer at programmet crasher. Er kanskje verdt å nevne at eg for øyeblikket bruker ein unlegit windows versjon men ser ikkje det kan ha noken betydning for mine hovudproblem. Please help, eg river snart av meg heile håret og crushe pcen før den får gjort sitt siste pust.

  5. Det eg meiner med " ta det opp" er: Er det mulig for pcen å kunne lese cden, når eg booter fra den? Eller er det faktisk sånn at den kun kan boote fra ein recovery CD? Akkuratt det om Acer Recovery Management funker eller ikkje etter eg får installert nytt OS, bryr eg meg ikkje so mykje om. Eg har brukt pcen til skulearbeid, og ettersom eg er ferdig med skulen no vil eg bruke den til å konfigurere remote desktop og bruke det.

     

    Eg trudde heller ikkje at ein piratkopiert CD skulle være eit problem, men denne cden inneholder alle typer OS fra Windows 7 inkludert 32 og 64 bit system. Har brukt den på stasjonære pcen min, og då funker det fint, eg kan velge fritt kas type OS og bit system eg vil ha, også begynner den og installere, slik er det altso då ikkje med laptoppen min.

  6. Har du noken veiledning for kordan eg kan gjere det? Eg har prøvd fleire ganga og boote ifra CDen, men pcen reagere ikkje på cden. Eg har forandra på booting startup rekkefølga, og har tilogmed manuelt valgt at den skal boote ifra CDen, men likevel blir den sendt vidare til harddisken. Kan det være ein type sikkerheitsmekanisme for å forhindre at nye OS blir installert...?

     

    Ja eg trenger ultimate pga Remote Desktop. Vil helst ikkje gå meir inn i detalj kvifor

  7. Heisann, eg har hatt ein skjerm i noken måneder og bestemte meg for å få enda ein. No har eg altso då kobla opp begge men pcen oppdager ikkje monitor nr.2! Tips til kva eg kan gjere for at den skal finne den? Oppkoblinga er sånn:

     

    Frå skjermkort til skjerm!

    Monitor nr1. (HDMI til DVI

    Monitor nr2. (DVI til HMDI)

  8. Hei, har tenkt å sette opp eyefinity med 3xBenQ 24” LED G2420HDBL og lurer på om kordan det fungere med XFX Radeon HD 6950? Kor mange og kas kabler vil eg trenge for å sette sammen eyefinity? diverse vil det funke mykje bedre vist eg builda crossfire til XFX Radaeon HD 6950?

  9. vil tru at det ikkje er nødvendig med kjølepasta når det allerede er kjølepasta der fra før? nokk til å dekke CPU-en altso. eller tar eg grundig feil?

    Neida.

    Det største problemet med kjølepasta er gjerne at det brukes for mye av det.

    Det holder med 0.1 mm tykt lag, gjerne mindre, så lenge det dekker hele overflaten.

     

    (Dersom du tar av en kjøler etter 5 år kan det godt hende pastaen har blitt så 'seig' at den bør byttes ut før du setter kjøleren på igjen.)

     

    Jaja, men no er det snakk om å ny pasta etter å ha fjerna kjøleren etter 1 måneders bruk, men tilogmed før eg tok ut kjøleren so gjekk CPU skyhøgt opp i temperatur uten at eg har toucha kjølaren

  10. Pumpen er koblet direkte til PSUen. Eg tok ut CPU kjølaren, også målte eg kobberet til 5grader, satt den inni igjen og prøvde igjen. Etter eg starta opp pcen sekunder etter eg har såtte CPU kjølaren inni igjen ( Var fortsatt veldig veldig kald) og følgte med på HW monitor, so gjekk temperaturen fra 20 til 70 grader innen veldig veldig kort tid. Noke er vertfall gale her. Temperaturen begynte plutselig å stige forferdelig masse for 2 daga sida, dagen etter gjekk den fint, også steig den igjen idag tidlig og er fortsatt på høg temperatur! Please help..

     

    La du på ny kjølepasta hver gang du tok den ut?

    Høres merkelig ut at den bare stopper, kjenner/hører du at pumpa går?

    Har hatt noen pumper som ikke startet hver gang jeg startet maskinen men de kom etter en kjapp restart som regel.

     

    Nei eg la ikkje på ny kjølepasta, kan det være ein grunn til at den ikkje fungere? Er det normalt å legge på ny kjølepasta i ny og ne?

  11. Pumpen er koblet direkte til PSUen. Eg tok ut CPU kjølaren, også målte eg kobberet til 5grader, satt den inni igjen og prøvde igjen. Etter eg starta opp pcen sekunder etter eg har såtte CPU kjølaren inni igjen ( Var fortsatt veldig veldig kald) og følgte med på HW monitor, so gjekk temperaturen fra 20 til 70 grader innen veldig veldig kort tid. Noke er vertfall gale her. Temperaturen begynte plutselig å stige forferdelig masse for 2 daga sida, dagen etter gjekk den fint, også steig den igjen idag tidlig og er fortsatt på høg temperatur! Please help..

×
×
  • Opprett ny...