Gå til innhold

StorSlemUlv

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av StorSlemUlv

  1. Hei, 

    jeg har i dag en del domenenavn på domenshop. 
    Har tidligere brukt host1 som webhotell.
    Nå har jeg skaffet Proisp. 

    Lurer enkelt og greit på om det er fordelaktig å flytte over domenenavnene til Proisp og ha de som leverandør på domenavnene eller om det holder å peke domenenavnene fra domeneshop til webhotellet på Proisp. 

    Min mening er at det er ufattelig tungvindt å flytte over domenenavnene, da jeg helst ønsker å ta i bruk en ny nettside jeg bygger på webhotellet med det samme. Det vil ta ca 1 uke å flytte over hørt jeg. Mitt inntrykk uten at jeg skal si noe for sikkert (siden jeg spør) er at det ikke har noe å si hvor domenenavnene er og at eneste forskjellen vil bli hvor jeg mottar faktura for årlig domenenavn lisens.

    Dere som kan dette her. Hva mener dere? 

  2. vi har ilagt begrensninger på kontoer som ofte bytter mellom privat og offentlig, for å beskytte felleskapet vårt mot ikke-autentisk engasjement. Du har nådd grensen for følgerforespørsler du kan godta nå, fordi kontoen din er privat. Hvis du gjør kontoen offentlig kan hvem som helst følge deg, men du mister ventende følgeforespørsler.

    Hvorfor skjer dette? Når kan jeg godta følgeforespørslene mine igjen og når vil det ta slutt? Hvor stor er gensen?

  3. Hallo, skal holde en presentasjon om politisk globalisering. Men sliter litt med en problemstilling jeg kan bruke, noen som har noen tanker? Det må være noe man kan svare konkret på, så man ikke bare snakker om alt mulig annet.

  4. Elsker hvordan enkelte tror de kan oppfordre andre til å hjelpe dem med svindel...."eller må jeg finne på en annen historie". Du er vel klar over at alle med telenorforsikring betaler inn for å dekke skader, og de uten må betale for at du skal få din dekket om du lyver? - det er liksom ikke som det finnes pengetre i garasjen til forsikringsselskapene som de bare går ned og henter fra som det passer dem.

     

    f

  5. Jeg klarte å knuse Iphonen min da den datt ut av jakka når jeg var ute å syklet. Mobilen er dekket med forsikring fra telenor. Hvor mye dekker denne forsikringen? Kan jeg fylle ut skademeldingskjema og få erstatning eller reperasjon hvis jeg sier den falt ut av lomma mi og knuste eller må jeg finne på en annen historie?

  6. Halla. Lurer på om det er noen her inne som vet hvor fort en Piaggio Fly kan kjøre på flata og hvor mye den klarer å holde seg på i oppoverbakker? Har hørt av flere av kompisene mine som har kjøpt scooter at de kan kjøre i over 45 med plombering og alle originaldelene i orden. Har selv prøvd en Yamaha Aerox, og den fikk jeg opp i 65 på flata.

  7. Halla, jeg er under 18 år og reiser alene over til USA for å møte noen kompiser. Lurer derfor på om det er noe risky av meg å ta med meg et par snus bokser i kofferten eller i gjennom sikkerhetskontrollen. Er redd for at de sjekker kofferten i immigration control eller at de ser igjennom scanning at jeg har "mat" på rundboks som de ikke har sett før. Vil helst ikke bruke noe mye mer tid enn nødvendig eller komme opp i noen problemer på slike hektiske flyplasser. Det er jo 18 års grense for tobakksvarer USA som i Norge. Men USA er ikke Norge heller.

  8. Jeg er lei av å drasse med meg 2 six pack med øl hver gang jeg skal på fest, så vil prøve noe som kanskje er litt lettere å drasse med seg. Noen som har noen forslag til god rose vin eller hvit vin? Kom gjerne med forslag til sprit som kan fåes kjøpt når du er 18 år.

×
×
  • Opprett ny...