Jump to content

Fluor1

Medlemmer
 • Content Count

  268
 • Joined

Community Reputation

488 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skjermkort produsenten EVGA har allerede sendt ut nye kort til de som har reklamert til de.
 2. Det var på tide at man fokuserer på effektivitet også.
 3. Hvor mange batterifabrikker trenger man for å elektrifisere «alt» og hvor mye skal all den industrien forurense og drive rovdrift på det som etterhvert blir sjeldne grunnstoffer. I mellomtiden er befolkningsveksten så stor at alt vi har gjort hittil på en måte har vært uten virkning. På verdensbasis er det flere hundre kullkraftverk under planlegging og bygging. Tror bare vi taper kampen og er dømt til selvutslettelse.
 4. Det finnes etterhvert mange Chademo ladere i Norge som støtter mer enn 50kW. Produsenten kunne i det minste utnytte den muligheten.
 5. Håpløst å ikke ha langtrekkende luftvern i en moderne konflikt. Men om Patriot er best for Norge har jeg ingen formening om.
 6. Dersom eneste «svakheten» er noe så bagatellmessig som lade AI så kjøper jeg glatt bilen. Jeg klarer fint selv å planlegge langturen.
 7. Flotte fly som vi kan beholde som missilplattform i bakre linje med F-35 som fremskutt forsvar. Det er bare tøv å selge flyene til gi-bort pris.
 8. Helt ok men det nå være en gradvis innføring over noen få år. Prisene på elbiler er ok i dag men tilgjengelighet på nye elbiler er fortsatt litt for dårlig. Og staten må bidra til å bygge ut flere hurtigladere 150kW++ over hele landet.
 9. Tull! Pausene på langtur må du ikke ta med fossilbil. Har kjørt 100mil uten stopp og det er det mange som gjør. Uansett er det nesten ingen 200kW++ ladere i Norge. Og de raskeste laderne plasseres ikke nødvendigvis der vi trenger dem.
 10. tøvete og udokumenterte påstander. Jeg kan kjøre 70-100 mil på motorvei uten stopp. Det er overhodet ikke slik at jeg må stoppe for å spise og gå på do. Bilen er sikkert bra men overskriften og din argumentasjon hemgernikke på greip.
 11. Du har åpenbart ikke forestått poenget. En elbil kan ikke hurtiglade kjapt nok til å sammenlignes med en fossilbil slik overskriften gir inntrykk av!
×
×
 • Create New...