Jump to content

Fluor1

Medlemmer
 • Content Count

  373
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

761 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Og PST og politikerne blir overrasket når enkelte mennesker er i ferd med å gå helt av skaftet. Media og diskusjon.no sletter meldinger i kommentarfeltene som i utgangspunktet ikke direkte oppfordrer til vold, og disse menneskene som ikke føler seg hørt blir bare enda mer fortvilet og forbannet. Jeg er glad jeg har penger til å betale regningene mine, og jeg har mye mer medlidenhet med fattige mennesker enn det regjeringen vår har. Samtidig et det visse personer i energibransjen som skriker om at vi må bygge vindmøller for å demme opp for eksporten når løsningen kun er å redusere utenlandskabler. Så lenge vi har stor eksport kapasitet mot Europa hjelper det ikke hva vi gjør i Norge. La Europa bygge sine egne vindmøller, Norge skal ikke ødelegge norsk natur for å hjelpe Europa.
 2. Både økonomer, professorer og politikerene må lære seg å lytte! Vi har jo ikke bedt om strømstøtte! Vi har bedt om at de siste eksportkablene stenges slik at det norske markedet kan fungere som tiltenkt med kun 3-5 øre økt strømpris som var forutsetningen for beslutningen om flere eksportkabler til EU og England. Dette kan politikerne vedta på dagen. Med en normalisering av norske strømpriser demper vi også inflasjonen og ender opp med færre rentehopp! Tydeligvis hjelper det ikke med høy utdannelse for å forstå noe så banalt enkelt.
 3. Dersom samene ikke trenger strøm så kan vi jo rive både vindmøller og alt av høyspent så får de masse plass til reinen sin.
 4. Det er heller du som ikke klarer å tenke klart. Vi trenger overhodet ikke alle de nye kablene som er etablert. Vi kan fint stenge ned de kablene som ble etablert under Høyre regjeringen.
 5. Det er jo bare å starte elektronisk krigføring tilbake mot jævlene mot deres nett. NATO kan jo fly opp og ned Østersjøen og over Finland og støye ut alt av mobilsignaler i Vest Russland.
 6. Kina slipper ut mye på bestilling fra oss i vesten. Vi kunne ha lagt føringer for at strømmen skulle være ren men det vil vi jo ikke av kostnadshensyn. Men det er på tide å flytte bort noe produksjon til andre lavkostland som er nærmere oss politisk. Kina må temmes økonomisk.
 7. Roger ta deg en bolle. Det er tankesett som ditt som er bakgrunn for at vi har elendig veinett. Denne venstreside politikken med å ta litt og litt er katastrofal politikk. Vi kan ikke bygge samme vei 3-4 ganger. Når vi først bygger MÅ vi bygge 100 sone som minimum!
 8. Du har åpenbart ikke vært i Nord-Norge. Eventuelt har du vært i koma de siste 30 årene.
 9. Jeg håper inderlig på blackout i Norge. Og jeg blir ikke overrasket om noen setter fyr på både Statkraft bygg og andre kraftselskap sine bygg. Personlig vurderer jeg nødstrømsaggregat og noen tusen liter diesel. Det koster men så er jeg sikret mot idioter i regjeringen og Stortinget.
 10. Vi bruker veldig lite strøm og aldri over 5kW snitt og likevel blir vår nettleie vesentlig dyrere! Vi klarer oss fint men hundretusener av nordmenn kommer til å slite noe vanvittig! Ingen må bli overrasket dersom det klikker helt for noen middels fattige som faller utenfor alle støtteordninger. Når folk presses til ytterste grense kan absolutt alt skje. Det er en grunn til at PST roper varsku, de vet hva konsekvensen kan bli.
 11. Putin er en kriminell leder for en banditt stat. Han innrømmer det glatt så nå kan alle nordmenn som forsvarer han holde munn og flytte til Russland.
 12. Bestillingsverk ja. Og grunnet de enorme overskuddene på statsbudsjettet kunne staten betalt ut alle bompengeprosjekter 100%, investert mye mer på Forsvaret og fjernet avgifter på flere områder. Aldri mer AP og SP i regjering.
 13. Jeg foreslår å stryke alle kandidater på topp 10 ved neste kommunevalg. Bermen AKA yrkespolitikere må bort!
×
×
 • Create New...