Gå til innhold

hainz

Medlemmer
  • Innlegg

    578
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hainz

  1. Fikk denne jeg og. Fikk ikke velge sikkehetsmodus.

    Løsningen var Ctrl Alt Del når windows startet, slik at oppgavebehandling startet. Deretter starte Internet explorer og trykke på stopp knappen akkurat når programmet åpnes (viruset bruket/tar over ved hjelp av IE, tror jeg). Gå på nett og lastet ned Malwarebytes Anti-malware og starte programmet.

     

    Må være litt kjapp med trykkingen men fungerte perfekt.

    • Liker 2
  2. Jeg vil ha 1,8" SSD med PATA-tilkobbling med ok lese/skriveytelse og lav pris.

    Fant en aktuell kandidat, en Mtron Mobi3000 på 32GB til rundt 1900kr+moms, men syns det fortsatt er litt dyrt

    Kapasiteten trenger ikke være på mer enn 32GB, men helst 64GB. Noen som har noen gode forslag? Det er snakk om en liten LG T1 bærbar, med Intel ICH7, gma950 grafikk og en T2400cpu. Og en grusomt treg 4200rpm 1,8" harddisk som gjerne skulle vært byttet ut med noe raskere.

     

    EDIT: glemte å si det jeg skulle... Hvorfor lansere en disk med såpass slapp hastighet? Klarer de ikke presse den for mer? Og hvorfor kommer alle SSD i 2,5" utgaver? Jeg vil ha flere 1,8"ere.

     

    På Dealextreme.com har de det du trenger for å lage en rimelig minidisk. CF eller SD til PAta converter, og et rask flash kort koster ikke mye. Fungerer utmerket.

  3. Har Asus MK241. Så å si samme skjerm bare litt bedre utstyrt og bedre design. Den fysiske intillingsmulighetene er utrolig dårlig, det er stor sjanse at du blir dritsur pga av dette, jeg ble det i allefall. Skjermen ser smooth ut og er ganske bra, men som sagt, tenk deg godt igjennom før du kjøper en skjerm med såpass dårlig fysisk instilling!

  4. Kjøpte MK241H hos Amentio for en måned siden.

     

    Skjermen min døde helt etter to uker, etter å fungert litt av og til. Fikk deretter en ny, som ble levert med flere hundre pixelfeil, sløvt. Venter på min tredje nå.

     

    Sånn ellers når den virker er den helt ok. MEN:

     

    Mikrofonen er skikkelig crap.

     

    Fysiske innstillingsmulighetene er utrolig dårlig, ikke justerbar fot, og man kan bare tilte skjermen noen få grader, dette er for dårlig synes jeg.

     

    Kan ikke si at jeg anbefaler denne skjermen til noen.

     

    Heldigvis ser den ganske smooth ut da.

  5. Hvorfor graver du frem denne tråden igjen? Hvis du har en nylig hendelse setter vi pris på om du kan fortelle om denne, ikke bare slenge ut en kommentar helt uten grunn...

     

    Hvis du hadde sjekketopp littså har jeg: 1 Nylig hatt en dålig erfaing med de. 2. Er skrevet i webshoperfaringer, men ikke ført opp. 3 Dette blir dermed et korstog. 4 Totalt offtopic: er du schizofren? "setter vi pris på"

×
×
  • Opprett ny...