Gå til innhold

Malways

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Malways

  1. Drar opp igjen pga samme problem.

    Som dere sikkert merker kommer det med jevne mellomrom, veldig irriterende!

    Jeg vasker meg godt under neglene, så skjønner ikke hva som kan være feil? Føles ut som det er verre på noen negler..Så noen som sliter med det samme eller har flere tips?

  2. Det er ikke alle som liker å ta blodprøve, men det er noen ganger nøvendig. Du får sette deg godt til rette og se en annen vei. Det gjør jeg.

    Sant, men det er ikke så lett når man får panikk og enten besvimer eller løper i panikk.

    Men jeg skal prøve, takk!

  3. Somatisk betyr 'kroppslig'.

    Hvis du har sosial angst eller Generalisert Angstlidelse er det vanlig å bli sliten. Angst og depresjon henger nært sammen og er ofte to sider av samme sak.

    Du bør starte med en undersøkelse hos legen sin, slik at dere kan finne ut at du ikke har en kroppslig tilstand som forårsaker trøttheten din.

    Hvis dere ikke finner noe somatisk, vil jeg anta at årsaken er psykisk og at du vil kunne ha nytte av psykologbehandling.

     

    Åjaa, ja bør kanskje sjekke hos legen, men er bare så redd for blodprøver. Det er sosial angst jeg mest sannsynlig har(i følge psykologen) så tenkte det kunne være en faktor. Går egentlig til psykolog, men har ikke vært der på en evighet så har vel på en måte sluttet.

     

    Snikker: jeg er 16 år

  4. Du kan bli trøtt av angst selv om det heller er det motsatte som er vanlig; at du blir anspent og urolig. Depresjon blir du som regel trøtt av.

    Er du somatisk frisk for tida?

     

    Ok, takk.

    Er i grunn deprimert også, så er sikkert det. Men føler jeg blir mye mer trøtt og sliten om jeg var vært i sosiale situasjoner der angsten oppstår. Hva betyr somatisk?

     

  5. Nå for tiden har jeg faktisk fått nok søvn i det siste. Har også gått på skolen. Problemet er st jeg blir så utrolig trøtt i 7-8 tiden så ender med at jeg legger meg da. Så jeg lurer på om man blir ekstra trøtt av angst? Kan det ha noen sammenheng? Er det eventuelt noe jeg kan gjøre med det?

  6. I natt sov jeg faktisk 9 timer noe som er veldig uvanlig for meg(pleier å sove 0-5). Når jeg våknet omtrent halv 6 følte jeg meg ganske greit uthvilt og var ikke særlig trøtt. Utover dagen på skolen kjente jeg meg trøttere og trøttere, og nå er jeg helt ferdig.

     

    Hvor mange timer tror dere er passelig? Vet det varierer veldig fra til person til person, men hvor mange timer må dere sove for å føle dere greit opplagt i løpet av hele dagen? Må også legge til at det pleier å gå fint med 9 timers søvn i helgene, men i skoledager blir jeg så utslitt av skolen..

  7. "Normal" betyr ikke at den er riktig for deg. Det er normalt for noen å bruke en tampong som er mindre, på samme måte som det er normalt for andre å bruke en tampong som er større. :)

    Ja forstår det, men normal er jo ikke særlig stor..

    Jeg får den inn, men føler jeg ikke får den til å sitte rett

  8. (vet ikke om det er riktig plassert da, men)

    jeg har litt problemer med å få tampongen inn skikkelig. Det sies jo at den skal så langt inn at man så vidt kjenner den, men jeg kjenner den veldig godt spesielt når jeg står eller går. Greit nok når jeg sitter, men ellers føles det som den skal skli ut(har ikke skjedd). Synes og det er litt vondt å ta den inn spesielt når jeg må dytte den så langt inn..

    Og er det vanlig å tisse med tampong?

     

    Noen som har noen tips?

×
×
  • Opprett ny...