Gå til innhold

frø

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frø

  1. On 7/22/2020 at 2:42 PM, KVTL said:

    Hei,

    du burde også melde kravet til boligforsikringsselskapet som vil sende ut takstmann. Eventuelt burde du hyre inn en takstmann for å dokumentere skaden, og hvorvidt tidligere eier har forsøkt å utbedre dette selv. 

    Har vært I kontakt med husforsikring, de sier at de bare dekker eventuelle innvendige skader, men virker som om vi må få tak i noen til å sjekke selv. Ingen som har kontaktet meg enda av de firmaene jeg har prøvd å få tak I. Noen fra boligkjøperforsikringen vil kontakte meg snart tror jeg, så får jeg se hva de sier. 

    Fikk jo en tilstandsrapport da vi kjøpte boligen (overtakelse tidlig juli), fra denne ser taket helt fint ut og det er ingen bemerkninger på takvinduene. 

    Trådstarter

  2. Jeg har gått sivilingeniørlinjen i fysikk og matematikk på NTNU, og har akkurat startet i oljeservice :-) Som vil si at etter jeg er ferdig med såkalt førskole kommer jeg til å jobbe med MWD (og forhåpentligvis senere directional drilling) offshore. Min lønn er ikke riktig så god, men kommer til å bli en del mer når jeg først kommer meg ut og får offshoretillegg ++

  3.  

    Har du fått jobb? Det er visst mulig å bruke jobben som relevant praksis (men kanskje bare i spesielle tilfeller? Er litt usikker). Du må ha nok godkjent praksis før vitnemålet kan skrives ut, men dette skjer jo uansett ikke før sensuren på masteren er klar, så du har jo noen måneder på deg. Ville uansett hørt med fakultetet for å være helt sikker på at dette er mulig.

    Takk for svar!

     

    Jeg har fått jobb ja, men starter ikke før i november. Og det spørs jo litt om jeg kan begynne der før jeg har fått graden. Men det er kanskje den eneste muligheten jeg har, det er jo ingen som ansetter en fysikkstudent uten grad i tre uker nå på høsten.

  4. Jeg trenger noen råd angående relevant praksis. Jeg går fysmat.

    Jeg sendte en mail til fakultetet i mars for å høre om jeg kunne få godkjent tre ukers arbeid på lab samt to års tungt, betalt verv i studentpolitikken godkjent som relevant praksis. Fikk aldri svar, så glemte det - og kom på det nå, en uke før jeg skal levere master. Sendte en ny mail, og fikk beskjed om at det ikke går, og nå sitter jeg her og mangler 3 uker. Har rotet frem noen avslag på sommerjobber, men har nok slettet noe av det. Har noen vært i en lignende situasjon?

  5. Hei!

     

    Er det noen som kan hjelpe meg med min 3 år gamle MacBook? De siste dagene har ikke komma-tasten min fungert - eller rettere sagt hver gang jeg trykker på den uansett hvilket program jeg bruker får jeg opp Preferences-vinduet. Noe som er en smule frusterende da jeg har en programmeringsoppgave jeg må gjøre ferdig til fredag. Har søkt endel på google men den eneste lignende problemstillingen jeg har funnet er denne: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20101227200632AApsGN1. Men dessverre fungerte ingen av forslagene der.

     

    Noen andre? :) Hadde vært svært takknemlig for forslag.

     

    Frø

×
×
  • Opprett ny...