Jump to content

frø

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Ta det siste året ditt, ett år er ingenting i forhold til hva du vinner på å gjøre ferdig VGS. Dessuten, som nevnt over, skal det mye til for at det engang er mulig for deg. Jeg har mastergrad, og hadde jobbtilbud klart i USA, men fikk likevel ikke arbeidstillatelse. Så måtte pent bli i Norge.
 2. Jeg har gått sivilingeniørlinjen i fysikk og matematikk på NTNU, og har akkurat startet i oljeservice :-) Som vil si at etter jeg er ferdig med såkalt førskole kommer jeg til å jobbe med MWD (og forhåpentligvis senere directional drilling) offshore. Min lønn er ikke riktig så god, men kommer til å bli en del mer når jeg først kommer meg ut og får offshoretillegg ++
 3. Takk for svar! Jeg har fått jobb ja, men starter ikke før i november. Og det spørs jo litt om jeg kan begynne der før jeg har fått graden. Men det er kanskje den eneste muligheten jeg har, det er jo ingen som ansetter en fysikkstudent uten grad i tre uker nå på høsten.
 4. Jeg trenger noen råd angående relevant praksis. Jeg går fysmat. Jeg sendte en mail til fakultetet i mars for å høre om jeg kunne få godkjent tre ukers arbeid på lab samt to års tungt, betalt verv i studentpolitikken godkjent som relevant praksis. Fikk aldri svar, så glemte det - og kom på det nå, en uke før jeg skal levere master. Sendte en ny mail, og fikk beskjed om at det ikke går, og nå sitter jeg her og mangler 3 uker. Har rotet frem noen avslag på sommerjobber, men har nok slettet noe av det. Har noen vært i en lignende situasjon?
 5. Så lenge det ikke går ut over andre ting i hverdagen er det bare et pluss for meg, ettersom jeg liker veldig godt å game selv. Tror dette hadde vært noe for meg:
 6. Hei! Er det noen som kan hjelpe meg med min 3 år gamle MacBook? De siste dagene har ikke komma-tasten min fungert - eller rettere sagt hver gang jeg trykker på den uansett hvilket program jeg bruker får jeg opp Preferences-vinduet. Noe som er en smule frusterende da jeg har en programmeringsoppgave jeg må gjøre ferdig til fredag. Har søkt endel på google men den eneste lignende problemstillingen jeg har funnet er denne: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20101227200632AApsGN1. Men dessverre fungerte ingen av forslagene der. Noen andre? Hadde vært svært takknemlig for forslag. Frø
×
×
 • Create New...