Gå til innhold

dim3

Medlemmer
  • Innlegg

    442
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dim3

  1. Når jeg prøver å komme in på icloud.com fra ipad'en så får jeg bare spørsmål om jeg vil sette opp icloud på denne enheten, men icloud er installert og satt opp. Er det noen som har peiling på hva jeg har gjort/gjør feil?

     

    Det er nok fordi du kan gjøre alt rett fra ipaden. Ikke no mer muligheter på iCloud.com. iCloud.com er for å administrere din konto fra datamaskin hvis du ikke har tilgang til din iOS enhet. Gjennomføre søk etter iOS enhet som har blitt stjålet f.eks.

  2. Hvorfor henge seg så mye opp i disse versjonene? Er dere virkelig så teite at det er et problem, spesielt når det trolig bare blir noen få av dem som i det heletatt blir relevante for dere.

     

    Når det gjelder starter versjonen er dette et os for grunnleggende behov, det er trolig relativt billig i forhold til de kraftigste pakkene slik at det blir tilgjengelig for de som normalt ikke sitter på for mye penger.

     

    Videre er mange begrensninger laget for å ha inntjening på produktet samtidig som man har en billigst mulig pris for grunnbehov. På serversiden er det for eksempel begrensniger på antall CPU'er og RAM softwaren kan bruke. Så hvorfor ikke bare selge en versjon? Jo, de med store behov har ofte større pengebok, ved å ha slike nivåer kan de som har behov for og råd til å kjøpe de "store" versjonene av OS'et finansiere utviklingen og den lavere prisen for de med mindre behov.

     

    Har man bare en versjon må denne inntjeningen fordeles på ett produkt som gjør at det blir dyrere for de fleste som uansett ikke har behov for den ekstra funksjonaliteten og kapasiteten.

     

    Hadde man valgt en versjon av W7 så hadde dette ført til produktet hadde blitt dyrere for de av oss som uansett ikke har behov for mange av funksjonene. Du må ikke ha den råeste pakken vettu. Dette begynte med XP (home/pro). Jeg tør påstå at 99.9% av alle hjemmebrukere klarer seg med home, selv om mange på død og liv skulle ha pro. Eneste virkelige store forskjell var at Pro kunne meldes inn i domene. Dette førte til at de fleste store bedrifte måtte betale ekstra for Pro, som finansierte en billigere home for venlige hjemmebrukere.

     

    For å putte det inn med den berømte "T-skje".

    OS-Pro: 3500 (bedrifter)

    OS-Home: 2000 (hjemmebrukere)

     

    OS-EnVersjon:3000 (alle)

     

    Hadde du blitt sur hvir OS-Shop kun hadde solgt OS-EnVersjon hvis du viste at de i stede kunne ha laget to versjoner og spart deg for 1000 kroner?

     

    Men for all del, bitche i vei...

     

    Ok... Hva med å bare lage EN version som støtter hva som er vanlig og støtte også heller selge nye ting igjennom et eget system i "Windows Update". Og det finnes som oftest bedre alternativer på det meste MS lager. Som oftest er gratis.

    Dette med støtte for mange CPU og masse ram har ingen ting å si for Windows 7 utgavene da det stort sett er på server siden man trenger sånn støtte på ekstremt nivå. Det er ikke store problemet for MS og fikse det. De er verdens største software selskap. Trodde virkelig de skulle ha nok av ting å implementere som allrede har betalt for seg selv.

     

    Jeg vet Apple stort sett selger sitt OS sammen med maskinene sine.. Og slipper å sørge for kompitabilitet for ting de ikke putter i maskinene sine. Men ALLE andre maskin produsenter i verden selger med windows. Apple selger sine OS for ca 1000 kr når det kommer nye utgaver. Linux finnes i MANGE forskjellige distroer. De finnes som oftest bare i to utgaver en for vanlige brukere og en for server. Ofte er det i samme pakke også.

     

    Klarer bare ikke å forstå hvordan MS kan gjøre noe sånt. Hvis de hadde solgt os'et sitt i færre og billigere utgaver så hadde garantert fler mennesker kjøpt produktene deres. Det er kjipt å kjøpe et OS for 2000Kr og tenke at du har bare fått halvparten av hva os'et egentlig kan.

  3. :nei: Utrolig... Trodde lissom MS hadde lært.. Hva er problemet med EN utgave av os'et sitt? To hvis man teller server utgave. Begynner faktisk å tvile litt på Windows 7 nå. Har brukt det ganske aktivt siden public betaen kom, og er generelt veldig fornøyd. Men det ligger litt i det at jeg trodde det skulle bli Windows 7 ikke en av mange. :hmm:

     

    Begynner å ligne mer og mer på Vista dette her. Bare vent, i tiden som kommer før de lanserer Windows 7 så kommer det mer og mer nyheter om rare ting som MS enten må fjerne fordi de ikke klarer å bli ferdig med den tingen. Og/eller legger til nye ting de tror brukerene vil ha. Og garantert nye ting de ikke har fortalt enda som de ikke vil fortelle for å holde på entusiasmen rundt Windows 7 betaen.

  4. Hmm, jeg hadde trodd det skulle komme flere folk der i går jeg da, men var gøy uansett. Det gikk vel en del flyers antar jeg, siden personelig fikk jeg intrykk av at flere tok imot flyers denne gangen. Elsket designet på kaka foresten! :D

    Spørs om jeg kan være med neste gang da, siden det er Norweigan Wood samme dag, men jeg kan vel snike med nedom en tur (for det er vel ikke så langt fra frognerbadet til Carl Johan?)

     

    Du kan gå nedover sammen med meg. Jeg skal jobbe på NW. Men MÅ jo bare protestere litt også!

  5. Jeg hadde med glede stillt opp med dress, problemet er at jeg eier ingen dress:P

     

    Men synes faktisk det er litt viktig at vi stiller litt som de vi faktisk er. Vi er vanlige mennesker som protesterer en syk org.

    Så klart er det kult hvis alle hadde stillt i sort dress of hvit skjorte, hadde gjort det selv hvis jeg hadde en, men det er ikke alle som vil forstå hva det betyr. Og selv om veldig mange mennesker er flinke til å undersøke ting for å vite hva det er så er det fortsatt mange mennesker som lever etter tabloidene. Se på det som en overskrift på en artikkel, de fleste leser en overskrift for så å lese artikkelen. Men det finnes en del mennesker som leser overskriften for så å kanskje lese noen linjer. Det skaper feilinformerte mennesker. Vi mp vise oss som de vi er. Vi er mennesker som protesterer syke forbrytelser mot mennesker.

  6. Vet ikke om det stemmer men mange hevder jo at hovedkortene Intel produserer for Apple er raskere, har kortere kretsbaner osv. Fordi de bare er tilpasset en type prosessor, og ikke trenger å følge standarder slik annen hardware gjør. Noe som gjør at Intel kan designe hardware for apple som er bedre enn tilsvarende MS. Prossesor tester type super-pi viser jo i hvertfall at Mac-Pro er marginalt raskere en tilsvarende arbeidstasjon pcer med lik prossesor. Noe skyldes kanskje at Mac Pro bruker et eget minne som bare finnes i servere og sun arbeidstasjoner, men dette skal vel ikke ha så mye å si for Super-pi.

     

    Stemmer det. Husker ikke hvem nettside det var, men det var en test hvor de fant ut at den laptopen som kjørte Vista best var en MacBook Pro. Apple har et tett samarbeid med Intel som jeg er overbevist om at gjør Mac maskinene raskere. F.eks. til MacBook Air så fikk Apple Intel til å lage stadig mindre og mindre komponenter helt til de avar fonøyd. Det er et tett samarbeid som gir bedre maskiner.

  7. Dette er dine meninger, nettopp fordi du har Mac selv. Dette blir bare dumt å høre på.

     

    Jepp.. Det er mine meninger.. Et forum er her for å diskutere (diskusjon.no). Gi litt mer utfyllende svar når du skal kritisere noen. Blir ihvertfall bare dumt å lese på når noen kun kommenterer med en setning om hvor dum forrige post var. Jeg liker Mac. Så klart fordi jeg har det selv. Jeg skiftet fra Windows til Mac/Linux fordi jeg ville prøve noe nytt og har finni ut at det funker bedre for meg. Sorry if that offends you.

  8. Windows 7 blir ikke spesielt mye bedre, bare nyere og mer moderne. Og jeg er helt sikker på at det kommer ihvertfall ikke før 2011.

     

    Tror faktisk ikke no på at Microsoft klarer og komme seg tilbake til det nivået de en gang hadde. De vil bli mindre og mindre på OS siden, og kommer til å fokusere mer og mer på de andre tjeneste de tilbyr.

    Vista var på ingen måte så bra som det kunne vært, og det innrømmer Microsoft også. Xp ble greit når SP2 kom. Men ble skuffa når jeg prøvde Vista for første gang. Hender fortsatt at jeg bruker det. Hun jeg bor sammen med er ikke verdens beste på data><(msn geek) :p Tror MS heller burde fokusere på å gjøre kjernen sin mer stabil og sikker, og fokusere mindre på GUI, og brukervennligheten. Burde heller gå litt mer tilbake til XP sin brukervennlighet, Vista er bare irriterende.

     

    Synes det er veldig fint at fler og fler spill produsenter har fått øynene opp for Mac jeg. Tror mange fler vil gå over til Mac, når man også kan bruke BootCamp hvis man vil kjøre Windows. Jeg trodde aldri jeg skulle gå vekk fra Windows. Men jeg er veldig glad jeg har gjort det. De er mer eksakte på når de kommer med nye oppdateringer av OS'et og fungerer mye bedre etter min mening.

     

    Jeg spiller ikke mye selv, men jeg har ikke hatt problemer med å kjøre verken Vista eller tunge spill veldig bra. Kan kjøre Vista på fullt uten problemer og jeg har ikke det beste av specs, skjermkort. Bare en vanlig iMac med 2,6Ghz og 2Gb ram. Hun jeg bor sammen med som har en vanlig pc med ca. samme specs og den er ikke så effektiv.

  9. Jeg ser egentlig ikke det negative med at operativsystemet bruker litt ressurser.

    Om det fører til bedre ytelse osv, hva er så negativt da?

     

    Jeg har da ikke en Core 2 Duo E6600 og 4GiB RAM til pynt?

    Gjør meg ingenting om operativsystemet bruker 2GiB RAM og ikke 500MB RAM.

     

     

    Det er ikke alle som gidder/har råd til en sånn maskin, men alikevel har lyst til å bruke den til spill o.l. Hvis OS'et tar opp masse resusser så blir det vanskelig å spille på en "standard" maskin for mannen i gata.

×
×
  • Opprett ny...