Gå til innhold

frozeneyes

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frozeneyes

  1. Telefonen din er ikke satt opp til å blokkere "premium sms"?

     

    Blir ofte spurt om det første gang man sender sms til 4-5 sifra numre.

     

    Sjekk tillatelsene for Meldinger appen under Appstyring.

     

    Har sjekket det også, det er ikke det som er feilen. Bare til opplysning; denne telefonen er ikke en ny tlf, den har bare aldri kunne sende til slike nummere.

    http://inside-galaxy.blogspot.no/2014/12/samsung-galaxy-s5-how-to-fix-cant-send.html

    (

    )
  2. Har en Samsung Galaxy S4. Hver gang jeg sender til 1800-nummer, f eks avstemninger, konkurranser på tv osv, skjer det ingenting. Jeg får rett og slett ingen respons fra noen av de nummerene.

    Jeg har sjekket at jeg ikke har krysset av for sperring av slike nummer på siden min på onecall.no, og jeg finner ingenting i innstillingene på mobilen.

     

    Forslag til hva jeg kan prøve?

  3. Skal ikke de questene du har gjort ligge i menyen din? :)

    Hvis du har et hus, eller har møtt Lydia så kan du sjekke om du har lagt "Mysterious note" i en kiste, eller gitt den til Lydia.

     

    Sjekk her :)

     

    Har lett i huset mitt, uten hell.

    Kan ikke huske å ha sett den lappen, så det må kanskje da være en bug som har gjort at jeg ikke har fått den? Hva kan jeg gjøre for at budbringeren skal komme med den lappen til meg? Det er som sagt lenge siden jeg fullførte tidligere quest.

     

    Og som skrevet, jeg finner ikke "with friends like these" på listen over gjorte quester.

  4. Jeg har spilt Skyrim lenge, og fant i dag ut at jeg skulle joine the dark brotherhood. Jeg ser jeg har gjort "Innocence lost", men "with friends like these" kan jeg ikke finne på listen over gjorte quester. Jeg kan heller ikke finne "Mysterious note" som man liksom skal lese før man kan gå videre.

     

    Nå er det en stund siden jeg gjorde "innocence lost", så jeg husker ikke hva som skjedde, og jeg kan ikke akkurat gå tilbake til en tidligere save.

     

    Hva kan jeg gjøre for å komme meg videre? Hvordan kan jeg få lappen jeg skal lese?

  5. Trenger hjelp til en film her.. Dette var en film min far så på kino rundt 1972, og jeg vil gjerne finne denne filmen for han da..

     

    Filmen er om en flystyrt, mulig det er basert på en sann historie. Han husker ikke hvor styrken skjedde, men det var visst slik at piloten måtte velge mellom å krasje i to fjell, eller på en slette mellom dem. Piloten valgte selvfølgelig sletten, som tydeligvis ikke var så slett likevel. Faren min har fortalt at det var snø, og at flyet visstnok styrtet langt ned i snøen.

    Han husker ikke språk, skuespillere eller noe særlig annet. Touch one, eh?

  6. Planen er å leie bil i sommer, hente den i Munchen og kjøre alpene i Østerrike , Frankrike og omegn,og levere bilen i Nice ca en uke etter henting.

     

    Jeg har sett på autoeurope.no, - etter ganske mye søking på nettet fant jeg ut at det var plassen med best erfaringer og mest fornøyde kunder. Den ruten jeg har lagt meg var rimelig også, så jeg har ingen tvil på det blir den siden jeg kommer til å bestille fra.

     

    Men så er det disse forsikringene. Jeg leser over alt at vi overforsikrer oss, at bilutleiefirmaene tar nytte av forsikringsjungelen og selger oss all verden med forsikringer - som vi gjerne ikke trenger.

    På en annen side vil jeg ikke komme i en sånn situasjon at jeg kommer ut av hotellet en morgen og ser en ripe på bilen - og dermed må betale en skikkelig egenandel.

     

    På bilen som er billigst, står følgende:

     

    "Auto Europe Refundable Excess Program in case of damages to or theft of car

    If you have purchased one of our "Refundable Excess" products, you will be reimbursed for any excess paid to the supplier for accidental damage. This possible refund is NOT an insurance but a service from Auto Europe"

     

    Kan noen forklare meg dette? Er det slik at jeg betaler en forsikringssum, og får den tilbake om det ikke skjer noe med bilen? Jeg får jo ikke vite hva egenandelen er i tilfelle skade på bilen, bare hva denne forsikringspakken dekker (ansvarsforsikring, brann osv..)

  7. Klarte å miste min eksterne harddisk (iomega) i gulvet, og nå hører jeg en svak skrikelyd når jeg prøver å koble den til. Den starter, men den kommer ikke opp på pcen.

     

    Har hørt om det berømte frysetrikset, men er det noe jeg kan gjøre før den tid? Er slaget tapt når den skrikelyden høres?

     

    Har ting der fra mange år tilbake, så det er surt om jeg mister alt nå..

  8. Har en Sony Ericsson Xperia x10 som jeg plutselig ikke får komme på nett med. Telefonen finner wifi nettet, men den står og laster i evigheter når jeg prøver å gå på en side.

    Samme med Play butikk (tidligere Marked), den prøver å koble til en stund men greier det ikke.

     

    Dette har fungert kjempefint før, og jeg har ikke gjort noe. Så hva skjer? Kan noen hjelpe?

  9. Metro 2033 og STALKER (med mods) er mine tips. Metro 2033 er veldig lineært, men har en interessant historie, veldig god grafikk (tung også, finnes ingen maskiner på denne planeten istand til å kjøre det på maksimale innstillinger.)

     

    Deus Ex: Human Revolution er vel også verdt å nevne, selv om det er mye mer et RPG enn de andre nevnte her.

     

    Metro 2033 så meget bra ut, takk!

     

    Andre forslag?

  10. Kan noen anbefale meg et fps spill?

    Jeg vil gjerne ha bra grafikk, muligheten til å plukke opp ting fra mennesker og ellers, gjerne muligheten til å bruke litt sniper i tillegg til andre våpen. Ønsker ikke noe animerte greier..

     

    Har nettopp rundet Rage, og det er vel noe sånt jeg ser etter. Også prøvd Fallout New Vegas, Mass Effect 3 og snart Sniper Elite 2.

     

     

    Anyone?

  11. Har Nero 10 multimedia suite, og vil brenne en data cd for å bruke i bilen min.

    Men menyen er delt opp i CD og DVD, og jeg kan ikke finne valget for data cd.

     

     

    Hvor i all verden går jeg? Hadde jo vært enklere å bare bruke Windows.

  12. Mulig dette ble helt feil plassert, men det får så være.

    Jeg lurte litt på hvor i kinosalen det er best å sitte når man ser 3D film. Jeg har hørt at det er best å sitte helt fremst, og noen sier også at det er best å sitte bakerst.

     

    Hvor er de perfekte plassene å sitte i en kinosal?

  13. Kjøpte Diablo 2 på Battle.net i kveld, og fikk lastet det ned og installert. Da jeg trykka på exe.filen (som forøvrig heter "installer", kom startvinduet opp, der det står "play diablo 2", "view manual" osv.

     

    Problemet er at når jeg trykker på "play Diablo 2", så skjer det ingenting. Det samme startvinduet loader igjen, og ingenting skjer.

     

    Noe jeg har gjort galt, eller?

    Håper noen kan hjelpe :)

  14. Tydeligvis en stund siden sist jeg holdte på med Lightroom. Har versjon 3, om det skulle ha noe å si.

    Saken er at sist gang jeg holdte på med LR, så fant jeg et tips på nettet om hvordan man kunne bruke et eller annet verktøy, merke det man vil ha tonet ned, og sette et eller annet opp eller ned, slik at det skulle bli mørkere, nesten i ett med bakgrunnen.

     

    Er det noen som vet hva jeg mener?

     

    Eller som kan gi meg en annen måte å gjøre fremtredende elementer litt mer usynlig?

  15. Har ikke lest igjennom hele tråden, og jeg beklager om jeg spør om noe som er blitt besvart her tidligere. Men er dere fornøyd med spillet? Og er det mulig å bare spille uten noe campaign, bare freeplay? Tenker på å skaffe meg spillet, da jeg har likt 1404,men er usikker.

     

    Setter pris på svar :)

  16. Høres ut som virus spør du meg.

    Ditto.

    Kjør en runde med Malwarebytes

     

    Lasta ned Malwarebytes, og kjørte skanning i sikkerhetsmodus (normalmodus er umulig), men fant ingenting. Har det noe å si hvilken modus jeg kjører skanningen i?

    Hvilke andre alternativer har jeg?

     

    Takk for hjelpen, forresten :)

    Hvordan sikkerhetsmodus?

    Sikkerhetsmodus i Windows eller i selve programmet?

     

    Det heter kanskje sikkermodus.. Jeg mener i windows. Beklager, skulle kanskje skrevet det :)

  17. Jeg har en Lenovo ThinkPad T500 som er et par år gammel, men har oppført seg bra hele veien. Ivertfall til nå. Ivertfall det siste året har den vært treg i oppstarten, selv om jeg har satt oppstartsprogrammer til minimum.

    Men i dag da jeg skulle starte den, fikk jeg store problemer.

    Jeg ser at CPUen er høy, det virker som pcen jobber med noe flere minutter etter oppstart, og jeg får ikke gjort noe, ikke engang ctrl+alt+delete. Trykker jeg på noe som helst, så fryser den, og jeg må bare restarte igjen, med samme historien.

     

    Kan legge til at den fungerer bra i sikkerhetsmodus, ingen problemer der. Har også prøvd å tilbakestille til i går (eneste alternativet), men uten hell.

     

     

    Noen datakyndige som kan hjelpe?

  18. Denne tråden er helt sikkert plassert feil, den må bare flyttes om nødvendig.

     

    Jeg har nettopp laget en side på facebook, og trenger å utnevne en annen person som administrator, i tillegg til meg. Jeg vet hvor jeg skal gå for å gjøre dette, men jeg må tydeligvis ha en passord.

    Hvilket passord er dette?

     

    Setter pris på den hjelpen jeg kan få, dette irriterer meg veldig nå :hmm:

×
×
  • Opprett ny...