Gå til innhold

Trafalgar Law

Medlemmer
  • Innlegg

    390
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trafalgar Law

  1. Jeg leter etter et ganske gammelt spill, husker fetteren min lastet det ned for meg for mange år siden (ikke ulovlig, tror jeg :) ) Spiller var at man var en mark og man gravde seg fram i jord enten ved å sprenge seg fram eller grave seg fram. Man kunne velge seg et antall våpen for hver kamp og man hadde enda flere å velge fra totalt. Spillet var ikke som Worms ved at man angrep på tur, men at man spilte hele tiden hvis dere skjønner.

     

    Er det noen som vet hvilket spill det er?

     

    Liero

  2. Disarmonia Mundi's vokalist Ettore Rigotti. Han synger helt rått syns jeg. Kjempe bra clean vokal.

     

    er vell vokalisten i soilwork som synger clean der vell?? bjørn streed eller hva han heter husker det ikke atm

     

    Hmmm, både Bjørn Strid(aka Speed) og Ettore Rigotti kjører clean vocals, men mener at det er hovedsaklig Speed som pleier å ha clean vocals som oftest

  3. House of Blood, coveret ga feelingen av en god skrekkfilm, men filmen er så ufattelig dårlig. Dårlig skuespillere, langvarig, dårlig dialoger. Splatter effektene var også så dårlig at de ble morsome.

     

    Skal ALDRI se filmen igjen! :!:

  4. Heisann. I gaar tenkte jeg at jeg skulle installere nye Chipset drivere for aa se om det hjalp paa PC'ens stabilitet. Etter installasjonen rebootet jeg og etter windows 'loadinga' fikk jeg BSOD og deretter en reboot. Jeg gikk inn i BIOS og der fant jeg harddisken som standard. Jeg har da provd aa bruke Windows XP CD'ens Recovery Console, der fant den ingen partisjoner naar jeg kjorte diverse chkdsk kommandoer. Provde deretter aa formatere, men det viste seg at den ikke fant harddisken der heller. Jeg kjorte da opp med en Ubuntu Live CD, og sitter naa med det. Testet ut GParted, der finner jeg disken, men ingen info og har ikke mulighet for aa gjore noe med den via GParted. *Slik ser det ut i GParted*

     

    screenshotzt8.png

     

    Jeg faar derimot gatt inn paa disken(partisjonene C & D som er de partisjonene jeg har) via Ubuntu, jeg faar aapna filer, kopiert osv. Naar det kommer til aa faa kontakt med harddisken paa noen som helst annen maate, har jeg ikke fatt til. Saa er det noen der ute som har en fjerneste anelse om hva jeg kan gjore for aa faa kontakt med harddisken? Gjor ingenting om jeg maa formatere disken(har tatt backup av det som trengs), bare jeg faar kontakt med den igjen blir jeg fornoyd.

     

    Mistenker at det har noe med SATA driverne aa gjore(at Chipset driverne tulla det til)

     

    Edit; Har forresten et Asus P5K-E Wifi-AP hovedkort, og en 500GB Western Digital HD

     

    Faar unnskylde for bruken av aa, o, ae. Sitter paa Ubuntu Live CD-en(valgte ikke norsk layout paa oppstarten)

     

    Paa forhaand takk

     

    Mvh enox

  5. Det du trenger å gjøre er å ordne oppstartssektoren til harddisken. Prosedyren er nermere forklart her.

     

    Poenget er å bruke kommandoen fixmbr.

     

    Hmmm, det funket tydeligvis ikke for meg. Kjørte opp i recovery mode og skreiv inn fixmbr \Device\Harddisk1\Partition2\ (da dette er disken booten lå på, fant det med MAP kommandoen), prøvde å boote men fikk bare at jeg manglet en dll eller .sys fil. Jeg gjorde da ikke feil?

     

     

    Edit: Jaja, må bare ty til å formatere. Problemt "løst"

  6. Ok, hadde en kamerat hos meg som skulle fikse den eksterne harddisken sin med PartitionMagic. Han presterte da å trykke ok på noe han ikke så hva var, og deretter rebooten PC-en. Når da PC-en bootet kommer den til den delen etter "Windows Loade"-skjermen. Etter det kommer det en blå bakgrunn også står det

     

    "Partition Magic (xmnt2002.exe)

     

    PowerQuest PartitionMagic is preparing to apply changes.

    Press any key to abort.

    .....

     

    Error initializing the progrma, return code=183

    Error 183 while executing Batch.

     

    Error 183. Unable to identify the Windows partition.

     

    Press any key to continue"

     

    Og før dette sier den et eller annet om at den disabler tastaturet, så jeg får altså ikke trykket meg videre.

     

    Har prøvd å ta sikkerhetsmodus, men da står den bare og blinker en god stund(underscore øverst i venstre hjørnet)og den kommer ikke videre. Prøvde også Windows Repair for sikkerhetsskyld men det hjalp like lite.

     

    Så, hvis noen har noe som helst aning på et lite tips eller triks for å få fiksa det, så er jeg evig takknemelig!

×
×
  • Opprett ny...