Gå til innhold

bjirn

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

Innlegg skrevet av bjirn

  1. Har hatt Superb, kjører Octavia nå. Det er absolutt gode biler, komfortable og driftssikre. Og i det prissjiktet du ser for deg kan du få enten helt ny Octavia eller nesten ny Superb. Ville i såfall valgt L&K-utgave, da disse har litt ekstrautstyr som standard. Skoda er jo det "praktiske" merken til Volkswagen Audi Group, så jeg vil egentlig tro det er akkurat det du ser etter.

  2. Jeg chattet med de da forventet-dato var borte, da sa de at den "mest sannsynlig" var på lager innen 14 dager. Det var på mandag. Mistenker at lagerstatus er feil, evt så har de fått de inn, men har ikke lov å sende de ut før 19.04.

    • Liker 1
  3.  

    Før fikk jeg bilder av pattene og understellet til damer, nå får jeg bilder av lausungene deres. De få som gidder å bruke tjenesten lenger. Jeg har iallfall avinstallert sapchat og facebook på enhetene mine. Reklame og politisk mas er jeg lei av.

    Hvordan får du bilder av lausungene når du har avinstallert det? Som A-post?

     

    Ligger vel som vedlegg til kravet om barnebidrag.

    • Liker 5
  4. Ære være frivillige som tar et sosialt tak.

    Ikke fullt så begeistret for Internasjonale Raudekrossen som salter ned enorme beløp i Schweizzz fra innsamlingsaksjoner ved lokale katastrofer. Raudekrossen Noreg rinner over av penger.

     

    Raudekrossen har råd til å betale utviklerne.

     

    Hei.

    Råder deg til å lese denne: https://www.rodekors.no/om-rode-kors/okonomi/

    Spesielt da denne bilten her:

     

     

     

    Samles det inn penger til konkrete prosjekter som ikke blir brukt til det øremerkede formålet?

    Nei. Innsamlede midler går alltid til det formålet de er innsamlet til. Alle innsamlede midler øremerkes i regnskapet og bruken av dem følges nøye. Innsamlede midler plasseres aldri i aksjer og obligasjoner. Røde Kors er en organisasjon som samler inn midler, men som også må ha kapasitet til å gjennomføre tiltakene innenfor en rimelig tid.

    Når Røde Kors samler inn midler, blir midlene raskt brukt til å hjelpe de som trenger det. I noen tilfeller, som f.eks. ved Tsunamikatastrofen i desember 2004 og jordskjelvet på Haiti i januar 2010, har det blitt innsamlet store beløp, og det har vært behov for innsats i relativt lang tid etter katastrofen. I disse tilfellene har det vært fornuftig å disponere midlene over flere år, og dette har også blitt kommunisert til Røde Kors' givere.

    • Liker 4
  5. Du kan søke om samlelån på Lendo.no. Sett deg inn i renter og avgifter hos alle kreditorer du har i dag, og sammenlign med tilbudene du får gjennom Lendo. Mest sannsynlig vil et eller flere av tilbudene du får der gi deg sparte låneutgifter.

  6. Du har angrefrist på 14 dager. Om ikke angrerettskjema fulgte med ordrebekreftelsen, har du 1 års angrefrist.
    Ellers så står det i vilkårene du mottok da du bestilte hva bruddgebyret er på, dette blir gjeldende med en gang angrefristen har gått ut. Rent juridisk har du ingenting du kan krangle på, du har inngått en bindende avtale som du vil ut av. Du kan enten betale eller krangle og håpe på at de er grei og lar deg slippe unna uten bruddgebyr.

  7. Man kan velge vekk noen kanaler og få HBO? Hva menes med det, konkret?

    Du får 50 "poeng" å fordele på enten kanaler eller TV-pakker som Viasat eller HBO. Pakkene koster mellom 20 og 40 poeng, mens kanalene koster 1 poeng. Så du kan velge å ha 50 ekstra kanaler og ingen pakke, 30 tilleggskanaler og HBO (f.ex) til 20 poeng eller 10 tilleggskanaler og Viasat til 40 poeng.

     

    Edit: Ser mange har svart på det før meg. :)

  8. Om du jobber i butikk uten tariff, er vel beste løsningen å få med seg andre ansatte og fagorganisere seg. Om over 10 prosent av ansatte er fagorganisert i samme organisasjon, kan de kreve tariff. (Dette forutsetter at bedriften du er ansatt i er med i NHO eller lignende)

    Alternativt kan du bytte jobb, men om du trives der er det bedre å prøve å rydde opp.

×
×
  • Opprett ny...