Gå til innhold

Sorce

Medlemmer
  • Innlegg

    696
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sorce

  1. Det som er fordelen med at Nvidia sliter litt er at de må tilnærme seg markedet og produsentene ( type asus gigabyte osv ) på en snillere måte. Alle som jobber i denne bransjen vet at Nvidia har vært VELDIG kjipe de siste 2 årene MYe pga den enorme suksessen med 8800. Med kjipe mener jeg at de har presset prisene opp og skviset marginene til endel produsenter ( er tross alt en grunn til at XFX har en gigantgjeld til nvidia atm). Desuten er nvidia et firma med nok penger.. så at de taper penger et kvartal er ikke alvorlig.

     

    Se på AMD, de har tapt penger så det griner etter.. alikevell er de her.. og de leverte nettop et kort som er overlegent pris/ytelse. Fordelen for oss er at siste generasjon nvidia ikke kan selges til overpris lengre. ( selve produksjonen av kortet er rimelig billig, er utviklingen som koster ) så har man også faktoren ved å melke markedet mest mulig.

     

    Jeg er da nvidia fanboy, men jeg liker at dem går på en smell. Selskaper som nyter for god suksess blir late og dårlige.. se på dell.. de var kjempestore.. idag er de knapt nr 3 i norge og de mister markedsdeler i veldig mange markeder. En smell lar et firma kvitte seg med dødlast og maksimere potensialet den har.

  2. 3g modem?

    3g modem?

    3g modem?

     

    Nei, Nei, Nei. Hvorfor ikke?!

     

    Alle som kjöper en bärbar med 8,9" skjerm kjöper den fordi den er liten og enkel å ta med.

    Er ikke det den desidert störste gruppen av 3g bredbånd brukere?

     

    Et 3g modem øker prisen med ca 1000kr, + at de fleste teleoperatører foretrekker å bundle med sitt USB modem :)

  3. Nå har de vel fått inn totalt ca 200 mill SEK av 320 mill SEK, og det er ikke sikkert det er så galt å hanke inn 62% i dagens kapitalmarked. Selv om de ba om SEK 320 mill betyr jo ikke at de forventet å få inn det beløpet?

     

    Har jeg ikke tatt mye feil er vel dette penger som er planlagt brukt til ekspansjon, så det kan nok hende at de må endre sine planer for ekspansjon noe. Det kan godt hende at de må jobbe hardere for pengene, men utifra de siste dagers oppslag er det vel ingen grunn til å blinke med varsellampene? Det kan jo være mange årsaker til at en eier ikke ønsker å øke eksponeringen sin i et selskap - et amerikansk selskap kan foreksempel ha stort kapitalbehov på hjemmebane?

     

    At noen som har tiltrådt en posisjon i et selskap trekker seg når forutsetningene endres er ikke så rart. Blir man bedt om å lede Statoil og ender opp med ei pølsebu på Vippetangen så er det naturlig at man går.

     

    Poenget mitt er ikke at alt er ok i ICE (hva vet jeg?) - men at de siste dagers "monsterartikler" har noe "mega-agurkaktig" og "superdramatisert" over seg.

     

    (Tror at alle presse/internettartikler må inneholde "Super", "Monster", "Gigant" eller "Mega" kombinert med et annet ord for tiden.)

     

    Det du sier gir meninger når det er enkelthendelser.. Her har det intruffet flere hendelser iløpet av veldig kort tid.. og da blir det ofte litt mer dramatis ;)

     

    og prøver man å få inn 320Mill SEK er det fordi man trenger 320MIll sek og da er det dramatisk når man bare klarer å få inn 200 ( hvorav deler er lån)

  4. Som creative kunde i 11år ble spikeren i kista når creative tok seg betalt for skikkelige Vista drivere.. Når det faktisk kom et alternativ ( asus Xonar) og det alternativet viste seg å funke 110% var valget mitt lett..

     

    Så ja.. jeg bruker ikke creative nå.. men dæven om jeg har erfaring med dem.. :)

     

    Så min mening kan dog ikke kalles grunnløs

  5. Er det bare å bytte ut DSL-modemet fra leverandøren med dette da? Jeg har f.eks. et modem fra NGT, kunne jeg bare brukt dette istedet, eller må det masse konfigureringer til. Ser for meg at NGT ikke ville like det...

     

    Min erfaring med NGT er at de aktivt blokkerer alle andre produkter en de "offisielle" og Speedcrash saken jeg hadde fra NGT var på mystisk vis låst slik at ingenting kunne åpnes..

     

     

    Vet at andre har hatt bedre hell en meg med å konfe eller bytte dsl modem, så er jo bare å prøve :)

     

    Men ja du trenger endel innstillinger og sånt men alt dette finner du på nett

  6. Det var da fælt da Asus! Lær dere et par ting:

     

    Jeg vil ha:

    -Ca. 9" Skjerm (1024x600)

    -SSD! Jeg driter i om det er 120GB, jeg vil ha SSD! HDD på en ultraportabel er lite smart.

    -3G hadde vært fint.

    -Bort med webcam, please. Dette kan dere lage egne modeller for.

    -6600mAh+ Ikke noe 4400mAh skjit.

    -Ikke større enn 901.

    -Linux (sjokk at XP kom først i lanseringen.)

     

    Skjønner ikke hva som er så vanskelig? Slutt å kall det Eee når det kommer såpass høyt i pris og størrelse, vær så snill. En 701 hadde fungert fint for meg også, da den faktisk hittil har en av de raskeste SSDene, noe som var litt av ideen og det folk falt for! 4GB fart > 32GB slow.

     

     

    Eneste kjipe med 3G er at det suger strøm og legger en kostnad på 500-1000kr på en maskin ( ca det et 3g modem koster)

  7. Trodde koalaen levde av bambus.

    Og at det var lite bambus igjen i verden så koalaen dør ut.

     

    Så hvordan kan det være miljøvennlig ?

     

    Det er riktig som Goodkat sier at det er pandaen som lever av bambus.

     

    Tilfeldigvis (jeg lover!!!) bladde jeg forbi og så programmet "1, 2, 3 Oppussing" på kanalen Fem nå for ca. 10 minutter siden. Der så jeg en PC som var svært lik denne. Disse PC-ene er visst laget av en type bambus som pandaen og andre dyr forøvrig ikke spiser.

     

    Så det er nok miljøvennlig. Bra tiltak av Dell, selv om de neppe bare har grønne motiv. Allikevel tror jeg ikke at dette vil slå helt an blant folk flest.

     

    Cluet med Bambus er at det vokser VELDIG fort. Og i asia er det VELDIG mye bambus som hvert år må hugges ned og brennes, noen kaller det ugress andre kaller det fin natur.. Så istedenfor å brenne bambusen bruker man den i Pcen.. ergo miljøvennlig.

     

    Men man kan jo bare ønske Dell velkomne i klubben. Asus lanserte jo Bambus pcer tidligere i år

  8. <a href="http://www.informationweek.com/news/softwa...cleID=208802203" target="_blank">http://www.informationweek.com/news/softwa...cleID=208802203</a>

     

     

    Appel gjør det generelt bra i usa PGa lav pris.

     

    Alle som har vært der vet at apple der er billig.. for resten av verden er det desverre ynkelig.. :)

    Hvor billig er det hvis man tar høyde for den generelle kjøpekraften i befolkningen?

     

     

    Sammenlignet med Pc - Mac priser.. i Norge kontra usa. :) så ser du det er billig

×
×
  • Opprett ny...