Gå til innhold

Fx21

Medlemmer
  • Innlegg

    595
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fx21

  1. 1 hour ago, Tina2305 said:

    Først og fremst. Takk til @MrMarbles for hint om CDON slipp😇

    Som overnervøs, -tør ikke glede meg før jeg faktisk sitter med den i hånda- type person… Så lurer jeg på om noen kan faktisk bekrefte for meg at dette gikk veien😅🙈

    Ordrebekreftelse fra CDON, og paypal kvittering mottatt. Positivt…. ja?😇

    Og, kan noen fortelle meg når i såtilfelle jeg kan forvente den, om jeg skulle være en av de som får den «sent»?

     

    Når mottok du odrebekreftelse fra CDON? Jeg har kun fått kvitterin fra Paypal...

  2. Hei. Jeg er 2. års student ved BI og er foreløpig opptatt med eksamensstudier. Jeg har fått tilbud om både leie hos Bjølsen SiO Dublett umøblert og BSN Dublett. Jeg har selv ingen erfaring med noen av hyblene, og har dessverre ikke mulighet til å se på de før jeg takker "ja" til det ene. Jeg har allerede møbler, dermed vil det ikke være noe problem iom at Bjølsen leiligheten er umøblert. Jeg har også ordnet meg med oppbevaringsplass dersom jeg velger BSN.

     

    Min største bekymring er at sengen jeg har (120 cm) vil ta opp veldig mye plass på Bjølsen-rommet. Det som taler for at jeg skal velge Bjølsen er selvfølgelig at jeg får bruke mine egne møbler (og at det dermed blir koseligere) og at leien er på 300-500 kr mindre.

     

    Noen som kan komme med anebfaling for det ene eller det andre?

     
    På forhånd takk!  :w00t:
  3. Jeg kjøpte denne for få dager siden for 4.000. Jeg var på jakt etter en billig TV for student. http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/49PUT6101/philips-49-4k-uhd-smart-tv-49put6101?scid=Pricecomparison2989 Men etter å ha lest artikkelen, frister det å punge ut med 2.000 Kr til og å få en TV som holder i noen år til. Noen som kan kommentere på om det vil være verdt det å bytte den mot en Samsung J6275?

  4. Noen som kan gi et estimat for prisen til kommende gtx 1070? Jeg vet at vanligvis ganger man vel med 10 mot dollaren for å inkludere avgifter og adm. kostnader, men nå som kronen stiller usedvanlig svakt mot dollaren, gjelder vel ikke den regelen?

     

    Noen som kan komme med et estimat? :)

  5. iPhone 6+ har lav oppløsning mhht. størrelsen og blir derfor egentlig bare fin for folk som ser dårlig (større pixsler, men ikke mer innhold).

    Lukter Apple hat i lange baner. 1080x1920 er absolutt ikke lav oppløsning. Var senest å så på 6+ i går, og om jeg så må si det selv: så ser ikke jeg spesielt dårlig, og både telefonen og skjermen var nydelig å se på! ;)

  6. Noen som vet om det går å låse hjem, tilbake og multitasking knappene i nedre posisjon, sånn at de ikke roterer?

    Med en xposed module, kan du det. Husker ikke helt nøyaktig hva den heter, men noe alá "Force navbuttons to stay", eller noe. Den hadde i allefall et teit navn :p Kan dessverre ikke sjekke for deg, da jeg kjører Android L preview atm.

  7. Noen som har hatt store problemer med batteriet i det siste? Første gang jeg har vært nødt til å gå uten lader på en måneds tid, og nå merker jeg at det kan være veldig problematisk.

     

    Skjermdump av batteristats

     

     

    Screenshot_2014-08-27-22-16-16.pngScreenshot_2014-08-27-22-16-24.png

     

     

    Kan legge til at jeg kjører 4.4.4 med PA 4.5 BETA 2.

  8. Hvis du rooter, legger inn custom rom og kernel så er det lett å få over 3 timer skjermtid.

    Rekorden min er 5 timer akkurat. :) Men 4+ er mer normalt.

    bruker PA Beta2 atm, med kernel som følger med - dvs. kernel laget av Fransisco Franco (samme som lager franco.kernel). Jeg har lysstyrke på 100%, og bruker mobilen mest til reddit, snapchat, sms og telefonsamtaler. Og ja, Greenify er i bruk ;)

  9. GLADNYHET! Nye spesifikasjoner for Nexus 6 laget av Motorola: Snapdragon 805 (2.6 GHz), Adreno 420, 5.2" Quad HD (1440p) skjerm, 3 GB RAM, 32 GB lagringsplass, 12 MP kamera med 4K UHD video bak, og ett 2 MP front kamera. Den kommer selvsagt med Android L!

     

    http://www.phonearena.com/news/Motorola-Shamu-aka-Nexus-6-full-specs-leak-5.2-QHD-screen-Snapdragon-805-and-Android-L_id59287

     

    EDIT: for de som er interesserte i Nexus 6, har jeg laget en egen tråd: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1622161&st=

    Det er litt tidlig å avgjøre at disse ryktene er korrekte, når vi ennå er ett kvartal unna lansering. Gårsdagens ryktebørs sa jo SD 801, 1080p, 2GB RAM, samt 5.9''.

     

    Akkurat SD 801 gjorde ryktet lite sannsynelig, da Android L er 64 bit, og SD 801 er 32 bit.

     

    Jeg har ikke noe i mot en 5.2'', bare batteriet er stort nok! Klager ikke over N5s batterilevetid, men jeg hadde likt å sett at den hadde skjermtid på mer enn 3 timer+. Ser ikke helt vitsen med 1440p oppløsningen enda, da enkelte apper knapt har klart å omveltet seg til fullHD.

  10. Ryktene sier at det vil være 2 versjoner (en "vanllig" + en phablet) og det er langt ifra bekreftet at Motorola mobilen vil bli en Nexus i det hele tatt.

    Klarer ikke å huske å ha lest andre rykter enn at det skal lanseres en 5.9''.

     

    Skjønner at nesten 6 tommer blir stort for mange, men slik jeg ser det er det en vanesak!

×
×
  • Opprett ny...