Gå til innhold

MyNameIs?

Medlemmer
  • Innlegg

    174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MyNameIs?

  1. Har også slitt med samme type betennelse, men ikke samme type grad. Viktig at du gjør øvelser for å roe betennelsen ned, det hjalp hvertfall for meg.

     

    Det verste for meg var løping på asfalt, så prøv å unngå det hvis du kan. Å gå med sekk var ikke noe problem for meg hvis du husker å tøye ut leggene mens du holder på. I rekrutten blir det mye løping frem og tilbake fordi man har "dårlig tid". Det kan hende du får en stilling der du slipper å belaste leggene dine, men ikke prat så mye om skaden din under rekrutten ettersom de kan prøve å kaste deg ut

  2. Hei!

     

    Jeg forhåndtbestilte BF4 fra Elkjøp i går. Så rundt klokka 12.00 i dag fikk jeg mail fra de at pakken min har blitt sendt. Kanskje litt tidelig å sende spillet?Kommer egentlig ikke ut før den 31. oktober.

     

    Når jeg sjekker min side på elkjop.no så står det "ordre unde behandling". Noen som har noe erfraring fra Elkjøp?

     

    Tusen takk for alle svar :)

  3. Hei!

     

    Leste i et forum der noen sa at å streame en film uten å betale for den var lovlig, fordi man ikke lagrer det lokalt. Er det noen som har noen kilder på dette, eller regnes det som ulovlig? Greit å sjekke får man begynner!

     

    Takk for alle svar :)

  4. + Du får jobberfaring

    + Du tjener penger

     

    - Dårlig betalt

    - Ikke så gunstige jobbtider for hvermannsen kanskje?

     

    Slik jeg har forstått det :)

    Men bare jobberfaringen i seg selv er veldig viktig, og kan hjelpe deg på vei til en senere jobb.

    Tusen takk for svaret!

    De skriver at man tjener 6.50 kr per avis + bonus for å gjøre opp lønn.

    Vet du hvor mye den bonusen er snakk om?

  5. Hvorfor vil ikke Amazon verken den engelske eller amerikanske sende varer til meg? Tingene går under Electronics. Norge er ikke oppført på listen..

    Jeg fant et firma som gjorde det mulig for de som bodde utenfor USA kunne kjøpe varer for eksempel hos BestBuy! Har ikke prøvd det selv, men har noen av dere prøvd det? Hadde vært utrolig bra hvis det hadde funket. De heter OPAS (https://www.opas.com/us-address.php)

  6. Dette headsettet krever at du har et lydkort som støtter 7,1 surround. Slike kort kan f.eks kjøpes på komplett.no(slik som disse)

     

    Uten et slikt lydkort vil du ikke kunne nyte det Tiamat har å by på, så anbefaler kjøp av et slikt :) På et slikt lydkort vil du finne alle utgangene du trenger :)

    Takk for svaret!

    Jeg har en bærbar så det kan være litt vanskelig å få en 7.1 kort i den? :)

  7. Hei!

     

    Jeg har kjøpt meg en Razer Tiamat 7.1 Elite headset og jeg at jeg trenger flere kontakt innganger enn det jeg hadde. Nå har jeg kun mic og lyd innganger. Jeg trenger også

    -Earphone out/front

    -Center/subwoofer

    Rear sorround

    -Side surround.

    Det er de jeg mangler!

     

    Hva kan jeg gjøre for å få 7.1 når jeg ikke har kontaktene for det. En boks jeg kan ha forskjellige overganger. Jeg trodde all lyden kunne gå gjennom USB, men det var tydeligvis bare for strøm tilførsel.

     

    Hvis jeg kobler til den ene kabelen får jeg lyd, men det er ingen bass da(subwoofer ikke kobla til)

     

    Tusen takk for alle svar!

  8. Windows upgrade assistant laster jo ned image filen for win8 pro upgrade cden, denne brenner du ut, windows nøkkelen/ seriell koden sender dem til deg på mailen du oppgir når du bestiller windows.

    Upgrade asisstant programmer sjekker først om programmene dine er kompatible , gir deg deretter et valg om den innstallasjon kan oppgraderes med innstallerte programmer i behold eller om den kun kan ta vare på dine personlige filer mens programmene blir "slettet". Når det valget er gjort får du mulighet til å laste ned en iso fil og brenne ut denne. Noter ned nøkkelen du fikk på mail og kjør upgrade cden fra cdrommen. Resten selvforklarende.

     

     

    Widnwos upgrade assistant/ kjøp av windows gjør du her

     

    http://windows.micro...g_FPP_Null_Null

    Tror du er får til å installere W8 gjennom en USB?

  9. Du trenger ikke win8 nei. Opggraderte fra win7 til denne for 249. Synes det var en ganske så bra pris for OSet. Husk dette er en oppgradeings cd du laster ned og brenner ut selv, keyen kommer via mail.

    Er noe usikker på om du kan "jukse" litt og få til en clean install fra denne cd/dvd`en.

    Hvor lang tid vil det ta å brenne W8?

  10. Takk igjen! Jeg kjøper den fra Cdon, men trenger jeg dette?

    OEM SSD 2.5" to 3.5" Bracket SATA for å skru den fast?

    Nei, den trenger du ikke. :) I bærbare maskiner passer 2,5"-enheter uten adaptere, så lenge de ikke er for høye/tykke.

     

    Skal du ha SSD i en stasjonær PC så kan du kjøpe med adapter, men det trengs egentlig ikke. Det følger også med noen SSD-er, men ikke alle.

     

    SSD-er tåler veldig mye, så den kan du bare koble til å legge i maskinen løst. Aldri gjør dette med en konvensjonell harddisk dog, da kan du være sikker på at du ødelegger den med tid!

     

    Så når det gjelder SSD-er kan du egentlig velge. 2,5" til 3,5"-adapter passer bare i stasjonære maskiner, der hvor vanlige 3,5"-harddisker monteres. Det ser finere ut, men gjør ingenting om SSD-ene ligger løst.

     

    Men du skal jo kjøpe til bærbar maskin, da trenger du ingenting.

    Takk for svaret!

  11. Tusen takk for svaret! Da tror jeg at jeg kjøper SSD ;) Har vurdert det en stund, men det eneste som er litt styr er at jeg må installere alt på nytt.

    Bare hyggelig. :)

     

    Du trenger ikke nødvendigvis å installere alt på nytt. Så lenge du får presset C-partisjonen ned til 128 GB kan du bare klone dette med Acronis True Image eller lignende. Hvor stor er C-partisjonen?

     

    Det smarteste vil uansett være å installere alt på nytt, da vil du nok også få en litt raskere og renere PC av den grunn. Det er hva jeg ville gjort. :)

     

    Og når du har formatert og reinstallert operativsystemet bør du lagre en kopi av disken med f.eks. Acronis True Image.

    Da kan du senere bare kopiere denne til SSD-en og så er PC-en som ny igjen. Du trenger altså ikke å reinstallere når du kloner disken.

     

    Hvis du vil ha mer plass så får du 256 GB til 1400 NOK på CDON.no, 128 GB-versjonen koster rundt 700 NOK.

     

    Den største forskjellen utenom lagringskapasiteten du kommer til å merke er strømforbruket. Jo lavere lagringskapasitet, jo høyere strømforbruk er det på denne SSD-en. Men de vil uansett bruke mindre strøm enn harddisken du bruker idag.

     

    Litt ut i oktober kommer også Samsung 840, som har bedre ytelse og ekstremt lavt strømforbruk! Den kommer til å koste litt mer, men ikke mye.

     

    Hvis du uansett vil ha SSD nå, så gjør det ingenting å kjøpe Samsung 830, det er en kjempegod SSD. God pålitelighet, ytelse, greit strømforbruk, veldig god pris. :)

    Takk igjen! Jeg kjøper den fra Cdon, men trenger jeg dette?

    OEM SSD 2.5" to 3.5" Bracket SATA for å skru den fast?

×
×
  • Opprett ny...