Jump to content

Espen-K

Medlemmer
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 :)

About Espen-K

  • Birthday 06/11/1977

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Recent Profile Visitors

2081 profile views
  1. For å gjøre det skikkelig så tar du ut teppet (ut med seter og deksler) så henger du det opp, gnir det inn med såpe egnet til slike tepper (feks Chemical Guys Foaming Citrus Fabric Clean Carpet). Deretter henger du det opp og spyler det reint med høytryksspyler til all såpa er borte, også lar du teppet henger det til det er tørt. tørker raskere om det henger i sola og du samtidig bruker en våtsuger. Da kan du også se om det fremdeles ligger noe vanni gulvet under teppet på bilen. Gjorde denne jobben på rn 2002 Audi A8 som hadde stått i 4år uten bruk og med flittig besøk av en musefamilie (fikk bort all lukta) Men da må du belage deg på å la bilen stå en stund mens teppet tørker.
  2. Om du suger der vacumslangen skal sitte så skal det være motstand der, dersom det ikke er det vil jeg nok kalle denne ventilen defekt. Er ikke sikker på om du bare kan blende denne på en 1.6motor i en 2002 modell eller om dette vil gi ny feilkode. Du kan alltids prøve å blende denne så det ikke går eksos igjennom, så må du også blende vacumslangen så den ikke suger luft der hele tiden (og ikke klarer å opprettholde vacum til resten av motoren)
  3. Her tror jeg nok en telfon til Arbeidstilsynet og tips til NAV vil gi deg svar. Men i mine øyne ser det ikke helt riktig ut
  4. Jeg har også opplevd at varer kjøpt på finn blir defekt etter kort tid, å sende dette inn på garantien var forutsatt at kvittering ble forevist. Selv om jeg kunne opplyse om når og hvem som hadde kjøpt dette måtte det være med en form for kjøpsbevis. Heldigvis fikk jeg tak i selger og han mailet meg en printscreen av kjøpsbeviset, som resulterte i at vi fikk en nyere og bedre vare enn den vi sendte inn på reklamasjon til butikken som solgte den.
  5. Hei folkens. Jeg tenkte å sette opp en maskin her av deler jeg har liggende, og rasket sammen det nødvendige. Dro frem mitt gamle AMD Radeon HD6950 skjermkort, men det gir ikke bilde via HDMI. Skjermen er litt over ett år gammel, men har bare HDMI og VGA tilkobling så jeg får ikke testet om DVI utgangen på kortet virker. Satt inn et enda eldre skjemkort og det virket fint via HDMI. Googlet litt og ser at dette ikke er et ukjent fenomen, men ikke funnet noen løsning på dette. Er det noen her som har opplved noe lignende med dette kortet eller ligende kort i samme serien?
×
×
  • Create New...