Gå til innhold

znorlax

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av znorlax

  1.  

    Det var også ekstremt skjeldent at man pådro seg noen skader hvis man gikk lenge uten søvn, alle symptomene var kunn midlertidige. De nevnte en kar som hadde gått en uke eller noe uten søvn, og han hadde pådratt seg masse symptomer som tap av syn, ingen konsentrasjonsevne (som førte til at vedkommende ikke kunne snakke osv.) og blackout, men fyren var helt frisk igjen etter to uker.

     

    BTW: Det over er noe jeg tar rett ut av hodet slik jeg husker det, er ikke sikkert det stemmer. :p

     

    Hvis en person dør etter 80 timer søvnløshet så er det nok noe alvorlig galt med helsa hans, og kan ikke skyldes på søvnløshet.

     

    Tror heller ikke det er så uvanlig at folk dør av utmattelse etter hardcore festing, men da er det alltid noe party-drugs med i bildet, og da er det jo en helt annen sak.

     

     

    Man kan dø av mangel på søvn før man dør av å sulte i hjel o:

  2. ville du stolt på nettstedet vis du var meg?

    Både jeg og noen andre kamerater har kjøpt en del kabler og småting fra dealextreme, og ja de er så bsolutt til å stole på :) Har nå bestilt meg et Beats studio headset som jeg venter på fra dx.

    Eneste er at du må forvente mye lengre leveringstid en fra en norsk nettbutikk ^^ Er varen defekt kan man ta bilder eller video og sende til dealextreme, så skal de sende en ny vare uten at du må levere inn den gamle.

     

    Edit; som flere andre også sier/kan fortelle deg. Det er ikke den samme kvaliteten på alt slik som vi i vesten er vant til.

  3. Jeg har nettop installert en SSD på mitt gamle hk som bare støtter 3GBs og merker helt enorm forskjell fra den gamle hdd'n. Kan ikke si jeg ser mye forskjell fra min og en kamerats pc, vi har samme ssd, men han har et asus rampage IV hk, mens jeg har et urgammelt mini-atx :D

     

    Edit; Som thomit sier, det vil nok komme godt fram i benchmarking da:)

  4. Hvis du sitter på trådløst så er det mulig at dette er problemet;

    Windows har en "service" som automatisk søker etter trådløse nett med sterkere signal i området, denne kan medføre store brudd i trafikken. Har hatt flere på jobben her som hadde 4 sekunders "brudd" da pingen gikk opp i 3000+ ms, det jeg gjorde var å lage en .bat fil som starter denne servicen kjapt, slik at man blir koblet på nett, deretter skrur den av servicen med en gang den merker at man er på nett. Dette er dog gjort i windows xp med servicen "Wireless Zero configuration" Men vet at det er noe lignende i windows 7. Slik ser det lille oppstarts skriptet ut:

    @echo off

     

    net start "Wireless Zero Configuration"

     

    :retry

    ping -n 1 www.google.com

    if errorlevel 1 goto retry

     

    net stop "Wireless Zero Configuration"

     

     

    Grunnen til at du ikke bare kan slå av servicen helt er at man da ikke får konfigurert det trådløse nettverket i det hele tatt, med mindre man bruker et 3dje parts program til dette.

  5. Hvis du er ute etter en god gaming skjerm, vil jeg sterkt anbefale benq xl2410t, fine farger, godt lysnivå og 120hz :) var bare et must for meg med 120hz til cs 1.6 og angrer ikke et sekund på den skjermen. Farger og skarphet kan se litt dårlig ut rett "out of the box" så hjelper gjerne til med konfigurasjon :thumbup:

     

    Har sett litt på denne! Alienware skjermen skal ha "bedre" bilde ifølge en del reviews, men XL2410T er LED, så jeg vet sannelig ikke. Kjenner en kompis i sverige som også anbefaler BENQ'en, så du skal ikke se bort ifra at jeg slår til på den! Må bare investigate litt mer først. ;)

     

    Om jeg kjøper den tar jeg nok kontakt!

     

    -Christian

     

    Kjenner 1 kar som kjøpte Alienware, LG og benQ 120hz skjermene, han endte opp med å sende tilbake ailenware og lg på angreretten og beholde benQ skjermen :)

×
×
  • Opprett ny...