Jump to content

Dawgster

Medlemmer
 • Content Count

  247
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Etter siste Windows-oppdatering har det skjedd noe rart med søkefeltet i taskbaren min. Av og til blir det hvitt med en svart stripe i midten uten har jeg har rørt hverken mus eller keyboard. Vet noen her hva dette kommer av? Har lagt ved bilde under.
 2. Jeg kjører en HDMI 2.1-kabel fra PCen til TVen, som igjen kjører lyden til en planke via ARC. Av og til detter lyden ut i ca ett sekund før den kommer den på igjen. Har hørt at lyd-driveren til Nvidia ikke er helt pålitelig? Eller er det noe annet jeg kan gjøre her?
 3. Er snakk om når jeg har hodet typ 10cm fra og det er dønn stille. Hører ingenting fra sofaen. Så dette er egentlig bare egenstøy?
 4. Jeg har en LG SL6Y lydplanke og lurer litt på om det er noe i veien med den. Har den koblet til TVen via ARC, men når jeg sitter nært inntil den og det er helt stille i rommet hører jeg en slags, tja, kall det hvit noise. Eller rettere sagt, en slags suselyd som kanskje indikerer at det er strøm i lydplanken? Er dette helt normalt? Dette er den første lydplanken jeg har så er derfor jeg spør.
 5. Da har jeg testet med ny DP-kabel men ingen tegn til bedring. Skal sies at dette er den andre skjermen av denne typen jeg opplever dette med. Fikk refundert den forrige.
 6. HDMIen fungerer helt fint.
 7. Jeg har nylig kjøpt en LG27950GN-skjerm. Den har tilsynelatende funket helt fint i en to ukers tid men så plutselig har den begynt å flimre i ett sett og skru seg av og på. Vet noen om noe jeg kan gjøre for å få løst dette? Har lagt ved en video. Snapchat-859995942.mp4
 8. Vanlig TV går helt greit men når jeg spiller Switchen er det litt mer flimrete. Har en PC-skjerm som har 144Hz jeg kan se på i timesvis uten å bli sliten. En TV med høyere Hz enn 50 er muligens bedre for øyet? Litt offtopic muligens, men er 55 tommer innafor dersom jeg sitter mellom 2 og 2 og en halv meter fra TVen?
 9. Bruker ikke briller, så kanskje en TV med ambilight kan være et godt alternativ. Men sånn som jeg har forstått det er det bare Philips sine TVer som har det?
 10. De er nok litt over budsjettet mitt. Tenker rundt 8000kr maks. Til nød 9000.
 11. Har du noen forslag til modeller?
 12. Prøver helst å ikke bruke dynamisk kontrastmodus. Føler det gjør f.eks.spilling litt, tja, kall det rart. Kommer ikke på noe bedre ord.
 13. Føler det er en del flimmer i bildet og en del blått backlight som jeg har prøvd å justere men til ingen nytte. Har også prøvd varm fargemodus men det hjelper heller ikke noe særlig.
 14. Jeg sitter per i dag på en 48-tommer TV som har topp bilde osv. Men jeg vurderer å skaffe en ny da bildet på denne sliten kraftig på øynene mine. Jeg sitter ca 2 og en halv meter fra TVen. Bør jeg gå ned til en 43 tommer eller kan ha samme størrelse og ha en med et panel som er mer behagelig for øynene? Spiller på TVen også så da er kanskje OLED noe å styre unna? Tenker på dette med innbrenning. Hvilke TVer er gode kjøp her? Den jeg har per i dag har et 100Hz panel men produseres det TVer som har dette per i dag?
×
×
 • Create New...