Gå til innhold

PeterB

Medlemmer
  • Innlegg

    296
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PeterB

  1. PFFF

     

    Kyss henne! Kysser hun deg tilbake så betyr det at hun har lyst til å være din dame.

    Kysser hun deg ikke tilbake så gå og finn en annen jente. Som du beskriver er dere allerede gode venner. Hvis du ikke tar steget nå så kommer det en annen fyr og tar over hvis du ikke har baller.

     

    Det er enten nå eller aldri. Hvis du venter 1-2 måneder senere kommer hun sannsynligvis til å ha sex med en annen mann mens du ligger hjemme og dagdrømmer om dama.

     

    Blir det ikke litt kleint hvis hun ikke kysser tilbake?

     

    Jo, men da er det avgjort og du kan så gå raskt videre! Kyssing er selve testen. eXalpha tar det helt på kornet. Test og bli ferdig. Ord leder ingensteds hen. Du vil se om du virkelig har appetitt på henne og om hun har det på deg.

  2. Det er ikke vanskelig:

     

    Muslimer, øst-europeiske innbruddsbander, sigøynere og litt norsk ukultur med alkohol.

     

    Og snart kommer den italienske mafiaen og deres motparter fra Russland og diverse asiatiske land, og der har også det norske betasamfunnet null evne, null vilje og null mot til å stå i mot. Uten kontroll med hvem og hvor mange som kommer til landet er landet de facto nedlagt. Det er bare et tidsspørsmål før det hele er over og Norge er druknet i internasjonal kriminalitet og muslimsk demografi. Hele landet la seg hypnotisert på rygg og avskaffet seg selv på 50-75 år( Oslo på 50 og Norge på 75 år fra ca 1975), en svært kort tidsperiode i historisk målestolkk. Selvhatet ble infamt plantet så dypt at bare egenutslettelse kunne lindre smertene. Og slik gikk det. Det norske samfunnet er formelt nedlagt og det snarlige endeliktet er nå programmert.

    • Liker 1
  3. http://www.dagbladet...nriks/23067740/

     

    Nå går gråtekonesosialistene og andre hyklere i praksis til angrep på våre eldre med sigøynere som våpen. Sigøynerrottene ser seg ut svake og forsvarsløse mennesker. De lever på sin måte og det utgjør en døgnkontinuerlig aggresjon mot alle andre.

     

    Du tar litt feil - den gamle damen forsvarte seg med èn paraply, ikke èn sigøyner ... Det skulle vel tatt seg ut å begynne å svinge sigøynere over hodet ...

     

    :)

     

    Du bommet der. Ja, damen forsvarte seg selv med en paraply, men hun ble angrepet av norske politikere bevæpnet med sigøynere.

     

    Makan til puslete sigøynere - en gjennomsnittlig norsk paraply, og vekk med dem. Da går vi for revolusjon, og bevæpner massene med masse paraplyer - så jager vi hele hurven på fjorden

     

    :)

     

    Jeg tror du aner hvor dum du fremstår som, men du føler deg komfortabel med det fordi det er godkjent av Ap og likesinnede.

  4. Så mange regelrett dumme kommentarer her og fra den stakkarslige Apeministeren.

     

    Folk forlanger altså at lokalpolitikere skal gå i innøvd hanemarsj med rikspolitikere av samme parti. I typisk lettvint norsk øyeblikkshysteri kaster man altså på båten alt lokaldemokrati og mener at kommunepolitikere skal dikteres av rikspolitikere. Mange nordmenn er oppe i årene, men umodne flokkdyr er de fleste av dem til de dauer.

  5. Du skriver:

    "Du kan ikke si det er en muslim som har myrdet noen kvinne, fordi det ikke finnes noen informasjon i den kilden du henviser til at det var noen muslim. Det er heller ingen andre kilder som påpeker at det er noen muslim. At han er marokkaner betyr ikke at mannen nødvendigvis er muslim, selv om det er mange marokkanske muslimer."

     

    en marokkaner som myrder sin norske kone skulle liksom ikke være muslim? Du må være jomfru, minst.

    • Liker 2
  6. http://www.dagbladet...nriks/23067740/

     

    Nå går gråtekonesosialistene og andre hyklere i praksis til angrep på våre eldre med sigøynere som våpen. Sigøynerrottene ser seg ut svake og forsvarsløse mennesker. De lever på sin måte og det utgjør en døgnkontinuerlig aggresjon mot alle andre.

     

    Du tar litt feil - den gamle damen forsvarte seg med èn paraply, ikke èn sigøyner ... Det skulle vel tatt seg ut å begynne å svinge sigøynere over hodet ...

     

    :)

     

    Du bommet der. Ja, damen forsvarte seg selv med en paraply, men hun ble angrepet av norske politikere bevæpnet med sigøynere.

  7. Hvorfor tror alle at en gutt som puler lærerinna er frivillig og griseheldig, mens ei jente som høvler læreren eller legen er et stakkars ufrivillig offer?

    Det kan like gjerne være omvendt, eller positiv/negativ opplevelse i begge tilfeller, alt beror på "offerets" psyke om dette blir traumatisk eller ikke.

     

    Enig, men det er ofte noe annet med en diger mann som trenger seg på en liten jente enn en feminin lærerinne som hjelper en kåt gutt ned mellom sine deilige lår og innvier ham.

  8. Norge klarte jo å lage en bil, nemlig Troll på slutten av 50-tallet. (Om enn basert på utenlanske komponenter.) Grunnen til at det ikke gikk var spesiell: Fabrikken fikk ikke lov av norske myndigheter til å lage mer enn 15 biler for salg innenlands. Dette fordi staten hadde gjort en handelsavtale med Sovjet om å bytte norsk fisk mot østeuropeiske biler og var redd for konkurransen fra Troll.

     

    Geir :)

     

    Dette er fantastisk, og sammenfatter elegant alle instinktene til det korporativ-sosialistiske Norge.

  9. Staten Israel har stor makt i USA via israellobbyen. Og de har stor påvirkning på presidentvalg og politikk ettersom de er USAs viktigste allierte i Midtøsten. De har en viss kontroll med andre land også som feks. Tyskland pga. dårlig samvittighet for 2. Verdenskrig og holocaust. Og dette vet Israel absolutt å benytte seg av samt utnytte seg av!

     

    Det er imidlertid ikke jøder generelt dette dreier seg om selvom Staten Israel som absolutt først og fremst er jødisk bare blir mer og mer religiøs og ekstrem. Og en svært god del av dem hater uten tvil enhver som ikke støtter dem. Dette er ganske enkelt å se på handlingene både til israelske politikere, offiserer, soldater og bosettere samt sivile bosatt innenfor Israels anerkjente grenser. Dog gjeller det ikke alle. Det finnes israelske jøder som er imot okkupasjonen og terrorismen mot den palestinske befolkningen, men de er i klart mindretall.

     

    Så ja, PeterB er absolutt inne på noe viktig.

     

    Det finnes alltid en minoritet av dissiderende jøder. Det som er konstant er at de ALLTID er i mindretall. Og det de ofte har til felles er at de dukker opp som jødiske hardliners noen år etter sin "dissidens"-periode. Israel er null uten verdens jøder, og et 100% globalt jødisk prosjekt. Den aller største feilen mange begår er å si at man må "skille mellom jøder og israelere. Enhver som kjenner miljøene vet at det er det siste man må forlede seg til å gjøre!

  10. Svært viktig og godt poeng. Og Israel vil garantert ikke endre sin oppførsel ettersom støtten fra USA er deres eneste reddning fra å bli stilt til ansvar for alt de har gjort siden statens opprettelse...

     

    Mener du virkelig dette glimti eller ble du litt for ivrig da du fant noen som er enige med deg?

     

     

    Hint. Les igjen hva han skriver og se hva han mener med dette. Vi er kanskje ofte uenige men jeg tror ikke du er så langt ute ;)

     

    Du er tydeligvis ikke bare langt ute, men fullstendig utenfor realiteten.

  11. At øst-europeiske tiggere er et samfunnsproblem er nok alle enige om. Men å påstå at de er mordere og seksualforbrytere blir nok i det drøyeste lag.

     

    Ja, det er sigøynere, muslimer og østeuropeiske bander som tilsammen dekker hele spekteret.

     

    Alle muslimer? Alle sigøynere?

     

    Hvorfor skulle det absolutt være absolutt ALLE?? Det holder lenge at de er sterkt til ekstremt overrepresentert. Ditt spørsmål er merkelig overflødig.

  12. Jeg mener generelt at slike tilfeller, f eks 30-35 år gammel lærerinne med 15-16 år gammel gutt er herlige, og i alle fall ikke må anmeldes av andre enn evt den det gjelder. Å anmelde basert på "rykteflom" er bare kvalmt og unødvendig. Jeg hadde selv en vidunderlig lærerinneopplevelse på det trinnet, og jeg er henne evig takknemlig. Det burde være mer av slikt, i alle fall når det dreier seg om gutt og lærerinne.

     

     

    http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.8289911

     

    Teksten:

     

    Ifølge tiltalen skal læreren natt til fredag 17. juni i fjor hatt samleie med den da 16 år gamle gutten, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

    Kvinnen var på den tiden lærer for gutten på ungdomsskolen han den gang var elev ved.

     

    Strafferammen Strafferammen for dette er inntil seks års fengsel. I tiltalen varsles det at det vil bli lagt ned påstand om rettighetstap for kvinnen, noe som betyr at hun ikke lenger får jobbe som lærer.

     

     

    Anmeldt etter rykteflom

    Opprullingen av saken skal ha startet med kommentarer på 16-åringens Facebook-side og en rykteflom på skolen.

     

     

    Det var foreldre til andre elever som varslet om forholdet, men det var arbeidsgiveren Halden kommune som leverte politianmeldelse mot læreren 29. juni i fjor. Rettssaken mot læreren avholdes i neste uke.

    • Liker 4
  13. http://www.osloby.no...er-6967961.html

     

    og skadelige norske politikere gir faen i norske mennesker og importerer hva som helst av drittfolk fra flere av verdens verste strøk.

    Kanskje politikerne tror at til å kunne håndtere slike utfordringer uten for meget innblanding fra "tante Stat"?

     

    I så fall en forbrytersk tankegang fra politikerne. Vi har nok av POSITIVE utfordringer vi kan bruke og trenger våre "oppegående individer" til. Schengen- og asylforbrytere er bare helt unødvendig. Uten Schengen og automatisert asylmisbruk kunne vi selvsagt likevel invitere ALLE de menneskene vi VILLE og TRENGTE samtidig som vi kunne ha en grensekontroll og et politi som virket.

     

    Jeg viser selvsagt gjerne passet ved ut- og innreise for å slippe at våre foreldre, besteforeldre og alle andre etterhvert blir systematisk utplyndret og truet til et liv i frykt i et i praksis nedlagt Norge. For Norge er nå formelt nedlagt og holdes ennå en stakket historisk stund nettopp foreløpig oppe av at 'vår kultur og demokratiske standarder har produsert nok oppegående individer' som du skrev. Men det kan ikke vare lenge, slik demografien og grenseoverskridende kriminalitet utvikler seg.

    Ja, jeg synes også at politikerne og da spesielt oslo-politikerne kan skamme seg for slett planlegging ifm. årets "invasjon" av fattigfolk fra søreuropa. Men jeg tror det problemet (invasjon av fattige) kommer til å øke med fortsatt nedgangstider i økonomien på verdensbasis. For å sammenligne oss med det landet i europa hvor de virkelig har grunn til bekymring, nemlig Hellas - så regner de med ca 1 million flyktninger i inneværende år. Og disse er ikke en gang europeere. Så, det kunne vært langt verre ...

     

    Det BLIR raskt verre hvis ikke noe helt fundamentalt gjøres. Å trøste seg med at i Hellas er det mye verre blir som å bo i 1e etasje i en bygning og gi f*** i at taket lekker som en sil i toppetasjen fordi det ennå lekker litt mindre hos meg.... Eller som å godte seg over at naboen ble voldtatt, myrdet og rundstjålet mens jeg bare ble rundstjålet. Bare hjernekontrollerte politikere kan drive på slik. Og fjernstyrte er det de er.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...