Gå til innhold

FungusMental

Medlemmer
  • Innlegg

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FungusMental

  1. Jeg har en del problemer med forumet. Noen bare i FireFox, men noe også i IE:

     

    #1 (FireFox): Inn- og utlogging fungerer ikke i det hele tatt hvis jeg forsøker å benytte menyen til venstre.

    - Når jeg klikker på "logg inn" får jeg opp innloggingsboksene som normalt. Jeg taster inn brukernavn og passord, men når jeg klikker på "logg inn"-knappen går høyre side til oversikt over forumet, men venstre side viser fremdeles "gjest", "logg inn" osv.

    - Innlogging fungerer tilsynelatende dersom jeg benytter meg av brukernavn- og passord-boksene som er i samme rute som "Velkommen tilbake; du besøkte oss sist", men "Forumets retningslinjer har blitt oppdatert med et eget punkt for brukerforhold. Du må derfor lese og godkjenne retningslinjene for fortsatt å kunne bruke forumet aktivt." dukker *alltid* opp etter å ha klikket på OK. (Ja, jeg krysser av i begge godta-boksene og trykker OK hver gang.)

    - Hvis jeg klikker på Log Out til venstre, får jeg en av to meldinger. Enten "Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.", eller så hopper den elegant tilbake til oppdaterte retningslinjer.

     

    #2 (FireFox): Dersom jeg trykker på "Forum"-fanen på toppen (sammen med Siste nytt, Tester osv), hopper den tilbake til forsiden og jeg er logget ut (viser gjest osv til venstre).

     

    #3 (Begge): Menyene er blandet norsk og engelsk. Dette har nok noe med innstillingene mine i Windows å gjøre, men men... Et norsk forum burde vel ha norsk tekst som standard?

     

     

    Edit: Posting fungerer i FireFox, når den faktisk viser mitt brukernavn osv til venstre.

  2. Mobilen støtter ikke OGG, nei. Men jeg synes SE burde legge inn støtte for det, hehe... :D

     

    Noen som vet hva som er fikset/lagt til/endret i den nyeste firmwaren (R4DB005)? Har ikke merket noen forskjell siden forrige versjon så langt selv.

     

    Har forsåvidt hatt et problem med den tidligere firmware-versjonen (ikke R4DB005) som var installert på mobilen da jeg kjøpte den. Har lastet ned over 50 spill til den og etterhvert som jeg har skaffet nye så har jeg flyttet dem over på minnekortet for å spare plass. Jeg er ikke sikker på eksakt hvor mange spill jeg hadde på minnekortet da det skjedde, men på et punkt så fikk jeg beskjed om at flyttingen hadde feilet. Kortet var langt fra fullt, så det var noe annet som var årsaken, men jeg vet ikke hva. Dersom kun spillet som feilet flyttingen hadde vært "dødt" i etterkant hadde det ikke vært så ille, men av en eller annen grunn hadde det i tillegg tatt med seg et annet spill i samme slengen. Disse vises nå som minnekort-ikon med en rød strek over. Ingen av de to kan startes eller flyttes, kun slettes. Bare for å være sikker flyttet jeg et spill til over, og nok et spill døde som følge av dette. Når jeg har tenkt over saken så er det faktisk de 2 første spillene jeg flyttet til kortet som har "dødd", så hvis det er en begrensning på spillmappen på lik linje med andre mapper (f.eks. bildemapper "tåler" tilsynelatende kun 333 bilder av gangen) burde SE ha opplyst om dette i forkant - og mer enn noe annet burde også mobilen sagt ifra FØR den ødela media for 40+ kroner...

     

    Ellers er dette en utrolig bra mobil, men det at jeg mista spill for rundt 150 kroner gjør meg litt sur.

  3. I løpet av de siste dagene har linja gått helt ned 2-3 ganger om dagen (går helt ned for 30 sek til 1 minutt av gangen - etter dette kommer tilgangen tilbake uten at jeg behøver å reboote el.a), noe som er ytterst irriterende når jeg driver med online-spilling. Noen andre som har merket noe tilsvarende, som vet hva NGT driver med? Driftssidene står det ikke noe som helst i. Har også prøvd å powercycle modem og ruter, så det er ikke de som er årsaken til problemet.

  4. Hei.

    Jeg forsøker å reinstalere windows. Jeg kommer til at det er 34 minutter igjen av instalasjonen (installing devices), så stopper den. Blir aldri ferdig.

    Så starter jeg pc'n på nytt, og den gjenopptar instalasjonen. Så kommer jeg ikke lenger enn til 34 minutter til den er ferdig.

    Hvordan avbryter jeg instalasjonen, og begynner helt på nytt?

    5318994[/snapback]

     

    For å "avbryte" en installasjon behøver du bare å boote fra CD'en igjen, evt. velge rask formattering av den partisjonen du vil installere Windows på.

  5. Jeg hadde også dette problemet, men det forsvant når jeg underklokket core (normal clock på mitt kort er 411.75, men måtte underklokke til 398.25 for at det skulle bli borte). Jeg underklokket -ikke- memory. (Dette er et Sapphire Radeon 9800XT m/256Mb.)

     

    For å over/underklokke vil jeg virkelig anbefale RadLinker, enklere blir det ikke. Når den er installert, høyreklikker du kun på shortcut'en til Doom 3 på skrivebordet og velger Custom Settings og deretter høyreklikker du på shortcut'en igjen og velger Properties. Da skal du ha fått noen nye 'tabs', bl.a. Clock Rate.

     

    Jeg bruker Omega Radeon-driverne, så jeg fikk RadLinker med 'på kjøpet' da jeg installerte, men du kan også hente det separat fra http://www28.brinkster.com/chrisww1942/.

  6. Jeg har et noe særdeles irriterende problem med Doom 3 - jeg kan ikke endre skjermoppløsningen. Når D3 kjøres første gang står den default på 800x600 og AA off. Dersom jeg prøver å endre oppløsningen og sette AA til f.eks. 16 (har et Sapphire 9800XT m/256MB), sier den at endringene ikke vil tre i kraft inntil jeg starter D3 på nytt. Så da bruker jeg 'Exit' og starter D3 på nytt. Da har den plutselig gått over til 640x480 og ingen AA. Hvis jeg tar en titt i D3/base katalog, har det dukket opp en ny fil å 0 byte, som heter 'config.spec'. Sletter jeg denne og starter D3 har den gått tilbake til 800x600 igjen uten AA.

     

    Andre som har opplevd det samme, evt. vet hvordan jeg kan fikse det?

     

    Det mest plagsomme med dette er at jeg ikke får spilt D3.. Jeg har IKKE tenkt å spille uten å få den opplevelsen jeg har 'krav på' med denne hardwaren.

     

    Har forsåvidt prøvd å reinstallere Doom 3 uten at det hjalp noe.

  7. Microplex har to forskjellige for montering i slot:

     

    Vantec Spectrum systemkjøler UV/LED (som har 2 vifter)

    Titan slotkjøler (som har en stor vifte)

     

    Jeg regner med at det er den førstnevnte du mener ettersom det er denne som har 2 vifter, men den har de ikke på lager. :( Har forresten et spørsmål angående denne: blåser viftene mot kortet den er montert under, eller trekker den luft fra? Kunne kanskje tenkt meg å montere en av hver type bare for å få ned temp'en, det er til tider som en ovn inni kabinettet... :ermm:

  8. For en god stund siden kjøpte jeg et Sapphire Radeon 9800XT m/256Mb som skulle sitte i Athlon XP-burken min. Jeg kan kjøre de fleste spill, men jeg får en god del blinkende lyskilder/skygger osv, og noen spill får absurd lav FPS (f.eks. Unreal 2). Har forsåvidt ikke merket noen texture-feil. Da jeg sjekket varmen (Display Properties>Advanced) lå den på ca 80 grader :ermm: . Er ikke dette egentlig ganske mye for et slikt kort? (Når jeg har PC-kassa åpen ligger den på rundt 70 grader.) Burde jeg kanskje bytte ut vifta som sitter på kortet, evt. med hvilken vifte/kjøler? Viktigst av alt - kan disse kortene bli skadet ved denne varmen over lengre tid, eller justerer de seg automatisk for å unngå dette (ex. lavere FPS etc)?

     

    På forhånd takk for alle svar. :)

  9. Jeg har også lyd som kommer og går på TV3, spesielt når noen sier "S"... Da blir det helt noe helt forferdelig spraking. Problemet fikses ved å bruke dekoder/SCART i stedet for "vanlig antennekabel" (her iallefall)... :p (Dvs. til TV, aner ikke om du har TV-inn for SCART eller dekoder på kortet.)

  10. Jeg bruker Spybot og Adaware 6 (har t.o.m. betalt for Pro versjonen, heh) regelmessig, har i tillegg også SpywareBlaster, så jeg tviler på at det er spyware. Med unntak av tweaking av Windows så foretrekker jeg å være safe, derfor overklokker jeg ikke PC'en. Dessuten egner ikke RAM'en (PC2100) seg så godt til overklokking uansett... Begynte å fundere på om dette kunne ha noe med de "visuelle effektene" i Windows å gjøre ("fader"), men jeg har jo for den saks skyld skrudd av alle de "fancy" tingene for lenge siden...

×
×
  • Opprett ny...