Gå til innhold

Achrysatos

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Achrysatos

  1. Reset-funksjonen vil formatere harddisken og legge inn Windows 10 på nytt. Hva enn produsenter måtte ha stappet inn på maskinen blir naturligvis ikke videreført ettersom det ikke er endel av Windowsinstallasjonen. Så eneste forskjell på "Reset" og tradisjonell "Clean install" er at du ikke har noe kontroll over partisjonering eller om du kjører en MBR (BIOS) eller GPT ((U)EFI) installasjon.

     

    Flott, takk skal du ha:)

  2. Folk er utålmode småunger. Dette spillet har hatt en gjennomsiktig utviklingsprosess så godt som siden dag 1 og alt de satt med var en cinematisk videosnutt. Det tar mange år å lage et bra spill, hvertfall noe nytt fra bunnen av, punktum.

     

    De har holdt på i ca 3 år nå. Jeg har gitt dem en god sum og stresser ikke med når spillet kommer ut, mer enn nok til å holde meg opptatt framover.

     

    Tenkt Fallout 4. Todd Howard sa dem begynte å arbeide på Fallout 4 i 2009, så klart har de gjort mer siden da i andre prosjekter, men i 2009 begynte arbeidet. Det slippes nå i høst i 2015. I tillegg har du standarden til Bethesdas nye spill at de kommer ut med masse, masse, masse bugs, etter 6 år med utvikling. De har også mye å jobbe med fra før, masse kildemateriale å dra inspirasjon fra for de som jobber med det grafiske.

     

    Star Citizen startet på null, en helt ny verden. Det har tatt 3 år så langt, om det tar 3 år til så er det helt greit for meg. Det kan ta 5 år til for alt jeg bryr meg, eneste jeg vil er at spillet skal være fantastisk når det kommer ut. Jeg er 25 nå, jeg har ingen planer om å dø kort tid etter 30 så har enda masse tid å spille dette på om det kommer i 2020.

     

    Dette er nettopp grunnen til at utviklingsstudioer prøver å legge lokk på nye prosjekter. Hvis folk får høre om det og det er mer enn ett år igjen til release så kommer klagestormen av over-priveligerte snørrvalper som vil ha spillet NÅ!!!! Som enda klager på at spill nå til dags er så fullt av bugs når det slippes, når det er de selv som har skapt kulturen med å haste ut spill. Hvis ingen kjøpte hastespill så hadde utviklerne begynt å ta seg bedre tid.

     

    TL;DR = Slutt å mas drittunger, det tar lang tid å lage spill nå til dags. Fallout 4 begynte dem på for 6 år siden og det kommer nå i år og de hadde mye materiale å jobbe med fra tidligere spill, mens Star Citizen begynte på null, en helt ny verden. Det tar den tiden det tar.

     

    Bra skrevet og helt enig!

    • Liker 1
  3.  

     

     

     

    Artig å følge med på alle som har mistet troen på spillet, hvor mye de klager og bekymrer seg...

    Hadde aldri tro på dette spillet, likte ikke kickstarteren deres, og enda mindre hvordan spillet skulle funke, ser ut som en dårlig dyr elite dangerous.
    Smak og behag, men dyrere er det ikke, velger selv om du vil betale vanlig pris for spillet, eller flere tusen!

     

    De drev å snakket om at skip må kjøpes for ekte penger, også etter spillet er ute.

     

    Og med dyrere mente jeg dyrere å lage, men langt fra så bra.

    Det er bare tull, du kan kjøpe skip for penger nå, men når spillet kommer ut bruker du penger tjent i spillet.

     

    Hvordan kan du påstå at spillet er langt fra så bra når det ikke er ferdig en gang?

  4.  

     

    Artig å følge med på alle som har mistet troen på spillet, hvor mye de klager og bekymrer seg...

     

     

    Alle som har brukt penger på Star Citizen og innser at det ikke kommer med det første går vel gjennom 5 stages of grief  :tease:

     

     

    • Denial
    • Anger
    • Bargaining
    • Depression
    • Acceptance

    Ja, jeg har kastet inn en grei sum selv, men er rimelig avslappet i forhold til når det blir ferdig.

  5. Jeg sa til meg selv at jeg ikke skulle forhåndsbestille noe fra EA igjen etter SimCity, men Battlefield 4 blir et lett unntak. Enig med dem som klager over at det er lite nytt, og grafikken den samme. Men for meg betyr det ingenting, har alltid vært en fan av serien, og vil alltid være det.

    • Liker 3
  6. Har googlet litt, men det er lettere å få hjelp her.

     

    Jeg skal ha en harddisk til operativsystem og slikt, samt en harddisk til lagring. Men vil ha en til å "speile?" lagringdisken i tilfelle den andre ryker.

     

    Lurer egentlig bare på om det lar seg gjøre og hvordan jeg setter det opp.

  7. Jeg kjøpte Sim City, fordi jeg hadde fått et greit inntrykk på forhånd. Men når jeg får spillet, som i mine øyne skal være et ferdig produkt, blir jeg ikke annet enn skuffet. Håpte at de hadde fikset det meste til nå, men ut fra det jeg leser, så forblir det på hyllen. Syns det blir dumt å prøve unnskylde EA Games, da jeg begynner å bli lei av måten de driver på. At de reklamerer for ting i filmer og bilder, som ikke dukker opp i spillet en gang, blir bare for dumt for min del. Håper de klarer og ordne opp, men tålmodigheten min med dem er fraværende. Det sies at kunden alltid har rett, men det er synd at EA Games ikke hører på kunden...

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...