Gå til innhold

Sakris

Medlemmer
  • Innlegg

    568
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sakris

  1. Men for ****** til å stå for det du sier da Yummy. Nå har du lest denne tråden flere ganger etter at jeg postet Off-Topic! JEG VIL BLI BANNET!

     

    Jeg har null interesse av å henge på et forum der hvor moderatorer og forumsmtyret er så utrolig lite intelligente og hvor de ikke klarer å ta til seg negativ kritikk på en skikkelig måte. Dere slår heller brutalt ned og slenger warns og utestenger heller i fleng. *sniff sniff* NAZISTYRE!

     

    Vel, nå forsvinner jeg vel ut for godt, men dette prøvde jeg også på for 4 uker siden, men da ble jeg faktisk spurt av nevnte mod om hvor lenge jeg ville bli bannet og så sier jeg, for livstid og så gir han meg en uke bare. Hva er det for noe teit da?

  2. ÅFFTÅPIKK! :p

     

    Edit: Yummy, jeg så at du var innom og leste denne tråden etter at jeg hadde postet off-topic men likevel så utestengte du meg ikke, hvorfor det mon tro? Har du problemer med å gjennomføre det du sier?

  3. hva snakker du om egentlig?, hvis jeg mener det er litt kvalmende å se så skal jeg vel få mene det , eller hva? hvis du syns det på bildet ser fint ut og noe du kunne gjort betyr ikke at du har rett til å slenge dritt om det jeg mener :mad:

    Har jeg slengt dritt om det du mener? Nei, så vennligst ikke legg ord i munnen min.

     

    Jeg sa bare at det henviser ganske klart om hva du synes om homofile, men som Nimzowitsch her sier, det er greit at to damer kysser, mens to menn, nei æsj og fysj og ekkelt ja! Huff og huff, lenge leve homofobisme!

     

     

    "People like YOU make me sick" - Ukjent kilde

  4. Vel, grensene flyttes jo hele tiden da det alltid er noen som presser og tøyer de til stadighet.

     

    Når det gjelder påvirkiningen slik filmer har så er dette forsket på leeenge uten at man egentlig har kommet til noe klart svar, men jeg tror slike ting er veldig individuelle! Selv så har voldsfilmer ingen virkning på meg, tho...

  5. No Fuckings offense folkens, men det har vært et drøss med tråder om dette på forumet en god stund allerede nå, og OJ du fikk 1224 og noe, jeg har fått 19 000 og noe jeg... Selvsagt på en annen versjon men hvem i svarte bryr seg egentlig?

  6. Ikke for meg, hvordan klarer man det best?

    Letteste måten for meg er da:

    - Lillefinger @ CTRL

    - Ringfinger @ SHIFT

    - Pekefinger @ ESC

     

    Hehe, da dette allerede blir årets dummeste post i 2004 MÅ jeg bare kaste meg inn litt her!

     

    Hva med at man tar Venstre tommel og legger over både Ctrl+Shit og bruker en annen finger til å nå opp til Esc med?

     

    Var faktisk veldig behagelig også :laugh:

  7. Litt off-topic dette men jeg er en stor fan av sci-fi i form av serier og filmer og en stor fan av fantasy innen bøker... Flere som har det sånn?

     

    Synes det at sci-fi som sjanger egner seg bedre i film-format og fantasy som bokformat! :thumbs:

     

    on-topic igjen:

     

    Dune-serien er bra, evig bra!

     

    Når jeg hører at folk neven Hitchhikers guide to the galaxy, så må jeg si at det er en enormt bra sci-fi bok, men den passer så absolutt ikke inn i det som DrDoogie lurer på her, spør du meg

  8. Slik det er nå fungerer det nok dårlig. Men jeg mener det bør finnes andre måter å forebygge på enn slik det blir gjort nå. Her er det noe narkomane kan være til nytte til - nemlig å fortelle sin historie. I stedet for at en lærer står og messer og forteller masse bull som han/hun faktisk ikke vet en dritt om, kan nok det være mer utslagsgivende om en person har har VÆRT der forteller hvordan ting er i virkeligheten.

    Vel, vi hadde flere "misbrukere" inne som var og fortalte deres historier vi.. både narkotika og alkohol.. Så det argumentet faller nok i grus desverre!

     

    Begynne på nytt og tenke på nytt

     

    Dette evner desverre ikke norske politikere å gjøre, synd men sant! De er for låst inne på sitt eget trygge slott som kalles stortinget og er ikke ute i den virkelige verden og lever så de vet rett og slett ikke åssn de skal styre ting!

  9. Hmm, jeg må nesten komme med et par utsagn her jeg og..

     

    For en stund tilbake så var jeg også rimelig fed up med at jeg følte at moderatoerene gjorde så altfor mye "feil" og at de stengte postet uten noe grunnlag i retningslinjer n stuff, men for å gjøre ting kort!

     

    DE bestemmer! Enten dere liker det eller ikke, så har de det siste ordet, evt forumstyret kan gå inn og overstyre noe en moderator har gjort!

     

    Jeg har "whinet" nok kan du si over moderatorenes jobb (noe jeg tror at enkelte moderatorer kan skrive under på :D)

     

    Jeg føler at det har blitt en liten innskjerping ifra moderatorenes side og at de har blitt bedre så jeg klager ikke lengre, selv om de er litt for dårlige til å håndeheve ting enda! Det var en periode hvor jeg rapporterte innlegg på innlegg for brudd på retningslinjer, men da de ikke ble moddet så orket jeg rett og slett ikke lengre, så fra nå av får dere finne frem til de selv, men men...

     

    Fortsett jobben deres! :thumbup:

  10. I stedet for å metadonbehandle en røys med heroinmisbrukere som aldri vil komme seg på fote igjen, så mener jeg det burde gjøres mer forebyggende arbeid. Dette vil spare samfunnet generelt sett, og vil spare enkelt individer for et ****** ingen er undt.

    Forebyggende arbeid her til lands ja... *smake på det* Helt ifra jeg startet på barneskolen så ble vi foret med såkalt "Forebyggende" arbied om å hvor farlig alkohol var sponset av den norske stat! dette førte til at den dagen jeg begynte å komme i kontakt med alkohol så var jeg så lei av all propagandaen at det virket mot sin hensikt, rett og slett!

     

    Så på ungdomskolen/videregående så kom det forebyggende arbeidet mot røyk/hasj/narkotika og hva skjedde? Jo samme ulla, fed up av å høre om ting om og om igjen slik at jeg ble likegyldig! Jeg gadd rett og slett ikke tenke på det jeg hadde hørt lengre men heller gi ****** i ting!

     

    Og jeg er ikke alene om å ha en slik opplevelse av såkallt "forebyggende" arbeid innen den norske skolen!

     

    Så jeg tror vi må starte allerede på barnehagen nå, så kanskje vi klarer å få ned debutalderen for alkohol og narkotika her til lands!

     

    No offense, darkness, jeg skjønner hva du mener, men som sagt, forebyggende arbeid her til lands virker bare rett og slett IKKE.

  11. Vel, du har vel valget mellom 2 onder vil jeg si:

     

    1. Betale for en større kvote og godta slike reklamer, eller

    2. VG og alle andre sider blir nødt til å fjerne sine reklamer og vi brukere må betale for å få tilgang til sidene!

     

    Your choice!

  12. QUOTE (Fasces @ 28/01/2004 : 11:30)
    Jeg ble utestengt av Adawen, så vidt jeg vet. Tror det navnet sier sitt om hva nevnte person kan mene om meg.

    Altså, nå har ikke jeg fått med meg den tråden det er snakk om her, men hva i all verden er det du prøver å hinte med dette utsagnet? At hun han noe imot deg fordi hun har Adawen som nick? Please, spar oss for konklusjoner som ikke holder mål i det hele tatt!

     

    QUOTE
    Jeg sendte også et brev til en vis Tone i overklokking.no, som viste sympati med meg.

     

    hehe, litt morro den der med tanke på at du snakker om en og samme person begge ganger her, men det ser jeg at folk har kommentert tidligere her!

  13. Han ser ikka akkurat normal ut... fikk lattis når jeg så bildet:D

    Han ser ikke akkurat normal ut? Er det bare jeg som synes at du er en patetisk liten unge som går rundt å ler av alle som ikke ser "normale" ut ifra din standard?

     

    At man i det hele tatt ler offentlig av at folk ser annerledes ut enn seg selv ser jeg på som noenlunde tragisk, men når du attpåtill klarer å komme med kommentarer om "normal" så lurer jeg i det hele tatt på hva "normal" vil innebære? Er det et arisk utseende med blondt hår og blåe øyne? *sniff sniff* jeg lukter en ny Hitler som kommer!

  14. 1. Dette er old news deluxe

    2. Bildene er manipulert begge veier, så de "utensminke"-bildene dere ser, er faktisk ikke så ille som de ser ut!

     

    Viss dere har trodd frem til nå at de "pene" bildene av kjendisene var sanne, hvorfor skal det kun 1 "stygt" bilde til før dere tror at det er sant?

×
×
  • Opprett ny...