Gå til innhold

kraasm

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kraasm

  1. Utifra mine egne erfaringer kan jeg si at ati kort generelt sett er litt bedre når det kommer til tv inn/ut delen. Så hvis du har tenkt å bruke pc'en til en god del slikt vil jeg anbefale ati. Derimot hvis du kommer til å bruke pc'en mye i OpenGL spill o.l. er nok nvidia tingen. Håper dette kan hjelpe deg noe på vei ;-)

  2. ser at det ligger mange forslag på "trance" låter her. kan bare si så enkelt som at over 70% ligger under kategorien dance. hvis man først skal høre på skikkeli "trance" kan man like så godt slenge seg på progressive trance. finnes ikke musikk med mer sjel enn det.

     

    et prima eksempel er jo skiva fra lemon 8, inner sanctuary. skal lete lenge etter noe som er bedre. :yes:

     

    og til alle dere døgenikter som sier trance suger. get a life. dere har over hodet ingen forutsettninger for å uttale dere om emnet. dra på en festival, hør en virkelig GOD dj spille, opplev stemningen. da først har dere noe å si til den saken. ellers kan dere holde fred. ingen som gidder høre på dere.

  3. hvorfor noen i det heletatt gidder bruke kaaza er for meg et stort mysterie.. hold dere til ftp folkens!! det er beskyttet av internasjonal lov som gjør at INGEN kan snoke på den uten at eieren autoriserer tilgangen.

    den dagen RIAA prøver seg på ftper er den dagen RIAA går under.. er bare et spørsmål om tid. i tillegg angående snokingen dems, det vil aldri gå gjennom norsk lov.. for det første er det brudd privat eiendom, for det andre kan man aldri komme med gode nok beviser hvis man ikke beslaglegger maskinen til vedkommende. absolutt alt kan fakes på data utenom håndfaste beviser som f.eks. en harddisk.. død over RIAA

  4. en sikker ting kan sies.. intel kommer ALDRI til å være verdt pengene de krever for en cpu.. maken til overprising skal man lete lenge etter. hvem har vel penger til å legge ut så ufattelig mye for et brukbart hovedkort samt cpu? for min del så blir det som å kaste masse penger ut av vinduet da man ikke merker noe betydelig forskjell på en amd og en intel.

  5. Hadde jeg vært det ville jeg valgt en annen forsterker, noe av grunnen til det er at yamaha (sammen med alle andre "billig" merker) ikke yter på langt nær hva de sier dem gjør. Hvis du har planer om å bygge ut til et virkelig bra hjemmekino system tipper jeg at en bedre forsterker ville gjort utrolig mye... Men igjen så er det min mening :)

     

    Du får velge selv hva du er fornøyd med. Høyttalerne er et bra valg!

  6. hallo... altså folkens.. poenget med 256 mb skjermkort minne er jo det at da slipper man det peset med trafikk mellom skjermkort minne <-> system minne. teksturer på en del av spillene som kommer nå/er nå (ut2k3) er såpass store at de ikke vil få plass i minnet på skjermkortet, ergo: mer minne på skjermkortet gir lavere latency i forhold til å bruke system minnet. så hvis jeg hadde hatt råd ville jeg valgt et 256 mb skjermkort over et 128 anytime.

  7. noen her som har den minste anelse om hva som kan forårsake denne blåskjermen:

     

    IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

     

    får den hver eneste gang jeg prøver og spille et spill av nyere dato.. begynner å bli veldig frustrerende..

     

    Hardware er som følger:

    Abit KT7a-Raid

    AMD 1.4 T-Bird

    512 MB Apacer SD-Ram

    40 GB WD, 100 GB WD, 120 GB WD

    Creative Live! 1024 Player

    SMC NIC

×
×
  • Opprett ny...