Jump to content

ROSY

Medlemmer
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvordan oppfatter dere det ? Er det 650 konsoller som skal selges ? Eller det jeg har mest tro på at det er 650 personer fra listen som FÅR MULIGHETEN til å kjøpe en konsoll og at antallet er ukjent ? Altså at det kan være et ganske lite antall som 650 personer skal kjempe om.
  2. Fikk prisvarsel på et produkt i kveld fra Prisjakt kl.22.21. Prisguiden kom med varsel på samme produkt og samme leverandør kl.00.30. Så i dette tilfellet var Prisjakt kjappest å få ut mailen ihvertfall.
  3. Siden forrige DNB kampanje hos Power var for kort tid siden 20 oktober og kun er fire ganger fordelt utover året blir det neppe ny kampanje allerede i desember igjen. Tipper neste gang blir en stund etter nyttårssalget, mellom medio januar og medio februar.
  4. Denne stekepannen/sautepannen er den beste pannen jeg har hatt til allround bruk. Litt høyere kanter enn en vanlig stekepanne er supert, kan brukes til mye forskjellige retter. Før brukte jeg to-tre forskjellige stekepanner, nå bruker jeg kun denne. Er nå på tilbud til 43 % rabatt. Er for tiden utsolgt på nettlager men 97 Jerniabutikker har den enda. https://www.jernia.no/kjøkken/matlaging/stekepanne/stekepanne/woll-sautepanne-diamond-induksjon-28cm/p/00490997
×
×
  • Create New...