Gå til innhold

Foe_of_Good

Medlemmer
  • Innlegg

    227
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Foe_of_Good

  1. Kan nå legge til at jeg har kjørt W10's innebygde memTest uten funn av feil, og har lastet ned EVGA ocscanner som har stresstestet både GPU og CPU uten feil.
    Har også spilt noen timer i Fallout 4 nå, med noen rare glitches.... Når jeg gikk inn for å bygge settelments, så viste ikke alle ikonene seg over de tingene man kan bygge, og ikke alle ting viste seg når man valgte dem. Har du ikke spilt Fallout 4 før så beklager jeg, men kort fortalt så er det ting som ikke viser seg der som burde ha vært synelig.
    Tenkte å prøve meg med Adobe Premiere igjen og se hva som skjer.

  2. Hei. Har i lengre tid nå kjørt W10 uten problem, på en PC som har vært dønn stabil siden jeg satte den sammen for... Ja, noen år siden.
    Men nå har den ut av det blå begynt å låse seg helt, og jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte for å finne ut av problemet.
    Jeg har sett gjennom Hendelseslisten ved å høyreklikke på startknappen, men jeg finner ikke så utrolig mye.
    Jeg finner 1 kritisk hendelse etter at jeg har tvunget en omstart på maskinen, og den omhandler Kernel-Power, og 1 Feil som sier at Forrige avslutning av systemet var uventet.

    Første gangen jeg kan huske at dette skjedde var for en liten tid tilbake da jeg la inn nye skjermdrivere. Skjermen ble svart, men kom ikke tilbake etter noen blink slik det pleier å være, så måtte tvinge en omstart på den. Prøvde å innstallere driverne på nytt, men de var der allerede så det gikk ikke. Så begynte frysingen å skje hyppigere og hyppigere, gjerne mens jeg har jobbet med Adobe Premiere.
    Maskinen frøs seg flere ganger i går mens jeg prøvde å eksportere en film, og det fikk meg til å mistenke driverne til GPU.
    Avinnstallerte de gamle med DDUv96 (eget program for å avinnstallere grafikkdrivere) med påføgende omstart, og innstallerte deretter en litt eldre driverpakke. Jeg trodde dette hadde hjulpet på, da jeg endelig klarte å eksportere ut videoen i går uten at PCen låste seg, men når jeg prøvde på nytt nå i dag så skjedde det igjen... Og jeg fant nettopp ut at jeg har mistet alle driverne til Logitech-tastaturet mitt ved siste tvungne omstart...
    Og når man snakker om å miste, så har jeg også mistet kontakten med en hel haug med mapper på en ekstern boks med 2 harddisker inni også pga av at de ikke har blitt korrekt slått av, så det er jo også topp..!

    Jeg begynner vel kanskje å mistenke at det er skjermkortet mitt det er noe feil med, men vet ikke helt hvordan jeg skal få testet det.
    Er det noe sted jeg kan få ut en dump-fil som i klartekst forklarer meg hvorfor maskinen stopper, eller er det noen som kan se på filene for meg

    Håper på et raskt svar og setter meget stor pris på all hjelp jeg kan få.

    ASUS Crosshair V Formula - Z
    AMD FX-9590 8 core 4.72GHz CPU

    HyperX 32GB RAM
    ASUS nVidia GTX 770 GPU
    Samsung 850 EVO SSD C:\ + 6 div SATA disker.
    Corsair AX850 PSU

  3. Heisann!

    Var litt uheldig og nappet ut feil USB-ledning, så da har det oppstått et problem.

    Har gått over til Windows 10 via gratis oppgradering, og bestemte å gjøre dette med en ny innstallasjon av Windows 7 på ny 500GB SSD, da min forrige SSD på 250GB ble litt liten.

    Etter at W10 var oppe og gikk, har jeg brukt den gamle 250-disken som en ekstern HD til å overflytte litt filer når det har passet meg, og skulle gjøre dette nå i dag. Uheldigvis klarte jeg å nappe ut feil USB-ledning av maskina, og etter det vil ikke W10 gjenkjenne disken som lesbar.

    Jeg har rotet litt rundt frem til nå, men blir ikke helt klok på problemet.
    Disken dukker opp i Datamaskinbehandling, men kun som en RAW-disk som må formateres før bruk. Den dukker også opp i "Denne PCen" i W10, men som 2 partisjoner som jeg ikke får brukt før en formatering er gjort. Den første partisjonen er på 94mb og inneholder sikkert noen systemfiler, og den andre er pa de resterende 240-og-noen-GB. Har prøvd å sette disken til aktiv etc, uten hell. W10 finner ikke innhold og klarer ikke å gjenkjenne at det er partisjoner der.

    Men om jeg starter MiniTool Partition Wizard 6 og velger explore på partisjonen, så ser jeg alle filer og mapper der inne. Så ingenting mangler.

     

    Dette fikk meg til å sjekke BIOS, og disken dukker opp der, selv om den står i et eksternt drev.

    Dette igjen fikk meg til å plukke ut den nye W10-disken og sette inn den gamle, og prøve en oppstart inn i W7. Dette fungerte omtrent smertefritt, utenom at den drev med noen oppdateringer før jeg fikk skrevet innloggingspassordet mitt. Maskina startet fint opp i W7 og alt virket fint.

    Så disken funker, og innholdet er der, men W10 klarer ikke lengre å lese den! Hvorfor ikke?

  4. helt utrolig for meg å være, men det ble reinstallasjon av Windows. :-/

    Jeg fant en gammel SSD disk med en tidligere versjon av Win7 som jeg da klonet over på ny og større SSD. Der funket alt perfekt, både IE og begge skjermer, og siden det er så utrolig vanskelig å feilsøke fra Safe Mode, så ble det inn med Windows cd'en...

    Jeg orker bare ikke styre mer med dette problemet, enda jeg nå mistenker det er Java sin skyld etter hva en kompis har fortalt meg, men når man ikke kommer inn på pc'n pga svarte skjermer er det vanskelig å fortsette.

    Takker uansett dere som gadd å bry dere, og som kom med både nyttige og unyttige tips. Setter pris på det ;-)

  5. Like før jeg er en kviste 14-åring selv, faktisk, for dette er bare for drøyt.

    Jeg bruker Win 7 64 bit. Men som skrevet over så føler jeg ikke at AVG lengre er problemet, siden jeg ikke har bilde på skjermene mine lengre, og det ser ut til at AVG er helt borte. Har Malwarebytes på maskina og det er blitt brukt flere ganger.

     

    Etter at jeg fulgte tipset om å oppdatere skjermdriverne mine så har jeg kun tilgang til maskina i safemode. Begge skjermene blir ellers svarte, uansett hva slags tilkobling jeg gjør.

     

    Er nesten så jeg tror skjermkortet har gått. Tror jeg bare biter i det veldig sure eplet og reinnstallerer Windows.... Så får jeg se om problemet fortsetter da, for da må det være noe hardware-feil.

  6. fikk tilbake den ene skjermen ved å avinnstallere altnVidia-stæsj i safemode, bootet inn i Windows på normal måte. Grafikken sugde, men det funka. Helt til windows gjenkjente skjermene og krevde en omstart. Da ble alt svart igjen. Fikk så vidt testet IE innimellom alt det der, og den funket IKKE, selv uten riktige drivere. Trur jeg blir gæern. Hadde håpet på at jeg hadde et annet skjermkort liggende, men det ser ikke slik ut.

    Ingen lamper på HK som lyser faretruende heller; har et Asus RoG kort med haugevis av varsler og duppe-ditter.

    Noen flere innspill, folkens?

  7. Prøvde CDD-removal tidligere, glemte den i farta.

    Rakk aldri å prøve AVG-remover en gang til. Oppdaterte skjermdriverne nå med katastrofalt resultat. Mistet begge skjermene.

    Får opp splash-screen og oppstartssekvens, den svarte Windows-skjermen kommer opp med de fire glødende Windows-fargene, og når velkomstbildet med passord kommer så slår begge skjermene seg av. Har prøvd med HDMI, VGA og composit kabel men ingen ting nytter. Får startet opp i safe mode, men der har jeg null innstillinger å fikle med, så jeg finner ikke ut hva som er feil.

    Dette gikk brått fra forbanna irriterende til skikkelig ille.

    Kan det være skjærmkortet mitt som har tatt kvelden?

  8. Fant ved en tilfeldighet "Internet Explorer (ingen tillegg)" når jeg brukte søkefunksjonen i Start-menyen, og rullet tilbake hele IE til "som den var da Windows ble installert" ifølge Microsoft.

    Det kan jeg herved bekrefte er noe skikkelig tull :hrm:

    Funker fortsatt ikke. ALT av Active-X greier skal ha blitt slettet, alle personlige innstillinger og tillegg skal ha blitt fjernet... Men funker fortsatt ikke.

    Nå begynner det VIRKELIG å se ut som at å legge in Windows på nytt er eneste løsningen :hm:

  9. :nei:

    Trodde IGJEN at det funka, så klikka det nok en gang. Slettet en IObit-tool bar jeg fant, også var alt toppers! Kjørte enda en omstart, og problemet er der nok en gang; IE vil ikke loade opp fanene... Og IObit-toolbar'en er fortsatt borte, så det kan ikke være den heller. Og alle de andre toolbarene, AVG-programmene og annet ræl jeg ikke har bruk for er nå borte.

    Fatter ikke dette jeg. :hm:

  10. 1. Kjør http://download.avg...._Remover_en.exe

    2. Restart pc'en.

    3. http://windows.micro...ntials-download

     

    Si ifra dersom du fremdeles har problemer. :)

    Jeg fant den Removeren selv istad, faktisk, og kjørte gjennom. Den fikk selvsagt en error og klikka, og PC'en startet opp helt svart med bare et lite vindu fra Advanced System Care 6 kjørende som jeg hadde lastet ned tidligere for å prøve å løse dette problemet. Så jeg fikk restartet via den og var oppe å gikk igjen. Fikk et svakt håp om at jeg hadde fikset problemet før det hang seg igjen, og gikk inn og titta via IObit Uninstaller og fant fortsatt en del igjen etter AVG....

    Men det KAN se ut som at IObit uninstaller klarte å gjøre noe! For jeg fikk avinstallert resten gjennom den (igjen) og fant også noe annet snusk gjennom Tool Bar Remover-delen som er i det programmet. Fjernet alt jeg ikke likte i en batch modus (noe som i ettertid var litt dumt, for nå vet jeg ikke hva som fikset problemet) og fjerna alt sammen. Har stresstestet IE10 med 20 faner nå, og alt ser ut til å funke.

    Skal nå restarte og krysser fingra.

  11. Bytt nettleser

     

    Mvh

     

    sleivete fjortiss troll med kviser som sitter på pappa sin mac

     

     

    Hadde samme problemet, bruker IE 10 til netflix og andre streaming ting og generelt video men jeg lastet ned IE 10 på nytt så ble den "frisk" igjen.

    lol

    Jeg har alt av kontoer og dill på IE, og bruker også IE til streaming da jeg synes alle de andre hakker mye mer. Men som jeg skrev i introen så rullet jeg tilbake til IE7 og re-installerte IE10 uten hell.

  12. Har nå re-installert AVG2013 i håp om at det skulle dukke opp en uninstaller der (slik det står beskrevet på siden deres), noe det IKKE gjorde. Det merklige er at første fane i IE10 nå går kjempebra, men alle andre faner jeg åpner henger som før.

    Prøver å avinnstallere AVG igjen for å se om dette hjelper, for jeg lurer sterkt på om det er dette programmet som forårsaker alt dette.

  13. Hei godtfolk.

     

    (Begynner med å si at "bytt til en annen nettleser" ikke er svar godt nok. Da hadde jeg ikke giddi å skrevet dette innlegget i utgangspunktet. Jeg har et problem som jeg prøver å finne en løsning på, og trenger ikke sleivete troll-svar fra kvisete fjortisser med pappas Mac.) ;-)

     

    Har i det siste slitt med at IE har låst seg komplett. Trodde jeg kanskje hadde fått et snuske-virus eller noe sånt, siden Facebook-siden min plutselig hadde fult av merkelig reklame (CuponDropDown og vel og merke på Firefox sin nettleser), og kjørte derfor en sjekk med AVG Free. Denne fant de vanlige cookies'ene men ikke noe utover det normale. Måtte slite litt rundt på nettet for å finne en løsning på den, men ordnet det til slutt ved å tilbakestille innstillingene til Firefox. Problemet er at IE er fortsatt helt klønete.

    En kort beskrivelse av det jeg har gjort:

    (kjører forresten Win7)

     

    Kjørt AVG Free virus scan med fille-feil

    Kjørt Ad-Aware uten feil

    Kjært SpyBot Search and Destroy uten feil

    Kjørt Windows Defender virus scan uten feil

    Kjørt Windows Fix-it løsning, hvor et tillegg fra AVG ble først funnet som et problem.

    Avinnstallerte AVG Free (3 ganger på 3 forskjellige måter, da det er krunglete å få ut av systemet.)

    Renset systemet med CCleaner

    Renset registeret med CCleaner

    Fjernet alle oppføringer av AVG Free i registeret med Total-Uninstaller

    Deaktivert og fjernet alle tillegg på IE

    Rullet tilbake til IE9

    Rullet tilbake til IE8

    Rullet tilbake til IE7

    Innstallerte IE10 på nytt

    Kjørt drWeb i programmets safe-mode uten feil.

     

    Det var noe mer også men jeg har faktisk glemt hva oppi alt dette..

    Jeg trodde jeg hadde fikset det, for når jeg brukte IE7 i går kveld funket det faktisk, men når jeg kom hjem fra jobb idag henger det igjen.

     

    Jeg prøvde å kjøre en omstart og starte IE, men etter 5 minutter (jeg tok tiden) bestemte jeg meg for å kjøre Fix-it gjennom Firefox. Den fant ingen feil. Oppdaterte til IE10 nå og prøvde igjen, og den har nå prøvd å starte fra ett minutt før jeg begynte å skrive dette innlegget, som nå har tatt 14 minutter. INGENTING SKJER!

     

    Fanen sier MSN,Messenger og Hotmail, og det ruller og ruller og ruller og...

    Noen som har noe som helst anelse hva dette kan være? For jeg er veldig nær å gi helt opp. Ufattelig teit at det ikke går å avinnstallere IE totalt ut av systemet, slik at man kunne ha fått lagt inn en clean versjon, for slik det er nå er jeg overbevist om at det bare drar med seg smuss.

     

    Legger til at jeg først postet dette på Windows Community-siden. Det tok nærmere 50 (!) minutter fra jeg startet IE10 til første fane hadde klart å loade MSN startsiden. Andre fane går mye raskere (kanskje 2 min) men begge henger seg igjen hvis jeg prøver å trykke på noen linker :-/

     

    Legger også til at IE10 fungerer smertefritt og kjemperaskt i Windows Safe Mode.

     

    Uansett, håper noen har tips og/eller triks.

  14. Har postet i denne tråden før vist jeg ikke tar helt feil,var da min 600W mist som hadde lekk kondensatorer etter 2 år.er vel 2 år siden dette nå,ble nektet retur siden jeg hadde tatt av dekselet..

    Men så var jeg så dum at jeg gikk for mist igjen for 5-6 måneder siden,nye typen 650W som startet å lage "harddisk lyder" etter 4-5 måneder når jeg scrollet vinduer o.l.

    Sendte den inn og fikk mail i dag at det er en ny på vei.

     

    T.o.m et par billige PSUer jeg har holder lenger en Mist..At jeg ikke lærte sist gang..

     

    Seriøst ang de "harddisk"-lydene? Har hatt det i det siste jeg også, har stusset på det men ikke koblet tanken engang. Så begynte harddiskene mine istad å prøve å spinne opp igjen og igjen. Satt med musikk på maskina og surfet, så jeg skrudde av lyden for å høre bedre etter hva i alle dager det var som skjedde. Plutselig sa hele maskina "PLOH!" og der var den død.

    Når jeg tar strømmen med bryteren bak på PSU og venter litt, og deretter fyrer på ny, så prøver maskina å boote i ca ett sekund før den dør ut igjen. Jeg legger merke til at vifta på PSU ikke vil gå, og at CPU-lampe på HK lyser. Tyder på dau PSU?

    Skvatt litt nå når jeg leste det du sier ang "harddisk-lyder" :p

     

    *Edit: Dette gjelder forresten en MIST 1000w på ca 2 år.

  15. Har prøvd meg litt frem igjen nå, disken er ute av boksen og koblet til maskinen. GetDataBack NTFS/FAT32 registrerer ikke disken i det hele tatt, og den dukker ikke opp i Diskbehandling. :hrm:

    Jeg hører at disken spinner opp, det kommer noen klikk (2 - 3 stk) ved oppstart som jo er normalt, men ingen annen unormal lyd.

    Noen som har et godt tips om hvilket program jeg burde prøve fra Hirens Boot CD? Begynner å se mørkt ut dette...

  16. Som jeg sa så drev jeg å ryddet, og dette skulle være en back-up disk. Så alt ble flyttet over på den da det raste. Der det lå er det skrevet over. Litt vanskelig å forklare i detaljer, men for meg er dette krise. Jeg trenger den opp å gå igjen! Jeg vurderer Ibas eller andre om jeg ikke får det til selv.

    Noen som vet om denne er FAT32 eller NSFT? GetDataBack klarte ikke å lese disken gjennom NSFT.

  17. Hadde tre eksterne HD'er stående ved siden av hverandre, alle tre gående over natta da jeg glemte å skru dem av... Freecom disken og min andre WD 2TB klarte seg fint, selv om Freecom'en var ekstremt varm, men den nyeste WD'en fikk jeg ikke kontakt med. Måtte bare ta strømmen på den, og nå får jeg ikke kontakt med den lengre. Fikk beskjed om at disken måtte initialiseres før bruk. Tenkte ok, så får vi heller redde filene ved hjelp av et annet verktøy etterpå, men fikk streng beskjed om at dette fikk jeg ikke lov til, for disken var skrivebeskyttet.(?)

     

    Den ligger i Diskbehandling, som ok, men jeg får ikke kontakt.

    CHKDSK fungerer ikke, for disken har ikke lengre en stasjonsbokstav så jeg får ikke søkt den opp...

     

    Prøvde å åpne den i Linux, og den dukker opp i et HDD-diagnoseprogram der også, men det eneste jeg får gjøre er å formatere. Jeg vil ikke det helt enda...

     

    Tanket ned Hirens Boot CD 14 og kjørte den på en laptop med disken koblet i. Alt låser seg så lenge disken er tilkoblet. Ingen programmer vil loade, ingen vil kjøre, og alt henger til jeg trekker ut USB-ledningen.

     

    Diagnoseverktøyet til WD sier at det ikke kan gjøre noe fordi det er så mange sektorskader.

     

     

    Noen som har forslag? Denne disken skulle liksom være back-up'en for alle mine bilder og filmer, og nå har den røket. Dette er bilder og filmer jeg har jobbet veldig mye med, så jeg trenger virkelig å få disse tilbake, om jeg så må betale for det.

     

    Men jeg veit det er mange kloke hoder her inne, så jeg setter min lit til dere først =) :thumbup:

     

    *Kjapp tilleggs info her; klarte med noe tukling å få den opp i TestDisk 6.12, og der står det at "Partition Sector doesn't have the endmark 0xAA55"

×
×
  • Opprett ny...