Jump to content

KnownToOwn

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

About KnownToOwn

 • Birthday 04/16/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har ikke min kjære C64 lenger dessverre. Den måtte jeg pent selge om jeg skulle ha sjanse i havet til å spare opp "min del" av den enda mer fantastiske Amiga 500. Husker ikke helt når det var, men jeg tror det var 1988-90 en gang. Mener å huske at nyprisen på en Amiga 500 på slutten av 80-tallet var på ca 5000-6000 kr. Ingen walkover for meg, som var under 10 år da. Commodoren fikk jeg kr 1000,- for, solgt til lillesøsteren til en kompis. Festlig nok endte samme lillesøster opp som min kjæreste i 2008, ca 20 år senere. Enda festligere var det da jeg kom hjem til henne før første gang, og oppdaget at den trofaste gamle C64 jeg hadde solgt til jenta i 88, hadde hedersplass i bokhylla hennes 20 år senere. Fortsatt like fungerende, og fortsatt var det en flekk på "J"-tasten, som kom fra uvøren bananspising i ung alder. Amiga 500 maskinen jeg kjøpte som erstatning for C64, fungerer fortsatt brillefint den dag i dag, over 20 år senere. Eneste problemet, som jo blir et stort problem, er at jeg ikke har noen fungerende joystick, bare mus. Spillene er det litt verre med. Av et totalt antall på ca 200 spill fungerer bare 1/3 i dag. Grunnen til det er vel i hovedsak lagring i bod over lngre tid, men lave temperaturer, og også det at de aller fleste spillene er piratkopier på de billigste diskettene man fikk den gangen.
 2. Jeg tror nok også litt av grunnen, bortsett fra konsoller med lang fartstid, kan være "onlinerevolusjonen". I dag har nærmest ethvert spill, både i tide og utide, onlinemuligheter. For de som svir av fritiden sin på Battlefield 3, spilte det nok mindre rolle hvordan AI'en fungerte, enn hvordan spillingen mot andre mennesker fungerte. Så i noen sjangere, har vel menneskene i andre enden av internettet overtatt rollen som AI. Nå er jo AI i seg selv "kunstig intelligens". Med noen få hederlige unntak som feks "daytrade-aksjemeglere", som er blitt i stor grad erstattet med programmer, er fortsatt den kunstige intelligensen menneskeheten lager noenlunde svak. Litt avhengig av bruksområde selvfølgelig.
 3. Ikke så ofte jeg lar meg provosere, men denne kjerringa klarte det. Jeg er dritt lei av å bli leid i hånden gjennom fra før av enkle spill. Spill med fokus på oppgaveløsning er jo blitt en parodi. Litt som TV-reklame kunkurranser der du får spørsmål som feks: "Hvilket dyr av disse hører hjemme i jungelen?" fulgt av 3 bilder, et av en sjimpanse, et av en blåhval og et av en torsk. send svaret til 1923.
 4. Et godt råd. Du kommer ALDRI til å forstå deg på jenter. ALLDRRI. Det er nok ikke meningen at menn skal forstå seg på jenter, de slutter aldri å overraske. Du kan prøve alt fra "Grandis og pulings" til safari i Afrika, alt mellom der kan funke, eller ikke funke. Det er komplett umulig å si, siden en jente ikke har klar logikk:) /ironi
 5. Mine første tanker som en asfaltcowboy fra Oslo må vel bli traktor.
 6. Gud er nok bare en metafor for "alt", "eksistens" osv. Vi mennesker har gjennom tidens løp dannet oss et litt pussig inntrykk om at dette er en gammel mann med hvitt skjegg, for å gjøre det enklere å forstå. Det at gud omtales som en "han" underbygger det. Teorien om denne gud, har nok aldri vært at det er et slags "vesen". Allmektigheten for eksempel blir litt tåpelig sett i et menneskelig perspektiv. For om denne Gud hadde vært allmektig måtte han vel klart å skape en stein, så stor at han ikke klarte å løfte den, ikke sant? Og om han ikke klarte å løfte den ville han ikke vært allmektig, og ei heller om han ikke klarte å skape en så stor stein. osv.. Og den neandertalske tanken om at "alt er forutbestemt" kan jeg ikke begripe at omfavnes. Hvem er da du til å bli sinna på overfallsvoldtektsmenn om gud hadde planlagt det slik?
 7. Etter at det ble klart at Battlefield 3 vil inneholde dinosaurer, var jeg ikke lenger i tvil.
 8. Det ser ut til at de endelig har tatt alvoret innover seg og har inkludert dinosaurer denne gangen.
 9. Scheie og Drillo hadde vært helt suverent som Fifa 12 kommentatorer. Da veit du at du får facts servert.
×
×
 • Create New...