Jump to content

zorra

Medlemmer
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)
 1. Er det var bare en kristen?? Når forfatter henvider seg til en kilde i så stor sak, betyr det at forfatter lyver (å henvise seg til en kilde i denne sammenheng betyr at historie er oppdyktet - dette kommer fra psikoligi som jeg studerte svært nøyektig). Alle vet at folk i Syrie er vennlge til kristne og jøder. De er ikke rasister i motsetning til Assad som som aksepterer ingenting untatt sin makt og ønske å holde den framover. Det som gjelder andre artikler som du la fram her, ikke vil jeg kommentere disse fordi de er basert bare på sladder ("jeg hørte, en sa osv").
 2. Faren er såret, barnet er død!! Advarer mor sterke bilder! http://www.youtube.com/watch?v=AYcP0ixyJrs&feature=related Folk i Syrie håpet på å få støtte mot drapsmenn, men nå de har forstått at ingen vil komme og hjelpe. Det betyr at folk i Syrie er alene, men de sklal vinne, uten tvil! De trenger ikke støtte lenger! Syrie, alle mennesker i verden med ære står med dere!!! Faren sier: "Basjar, hva er gjort barnet mitt?".
 3. En tin som jeg er viktig nå. Det fremkommer fra arabiske kilder at Assads soldater planlegger å angrepe sine baser og soldater, og vanlige folk for å diskredetere opprørere!!! Han fikk råd fra andre regimer å gjøre det. Det planlegges av den grunn at FN har send kommisjon til Syrie og det blir lurt å diskredere opprørere gjennom terror. Men alle må forstå at opprørere i Syrie er rene av hjerte og de representerer demokratiet, rettferdighet!
 4. Vi så de samme metodene og systematiske løgnene i Libya... Dette må dere ordne opp i selv... Det blir ikke så riktig å sammenligne Libya og Syrie, det er forskjellige situasjoner der. Nå vi snakker om Syrie og om folkemord som begår Assads soldater der for å beholde sin familiemakt, penger og lignende. Jeg synes at alle må føle seg berørt når dør barn, kvinner. Men du sier at det er våre problemer. Du tar feil, det er forbrytelser mot MENNESKEHETEN. Ellers må vi stoppe å kalle folkemord som forbrytelse mot menneskeheten og gjøre endringer i denne forbindelse i internasjonale lover!
 5. På meg virker det som du ser at den er falsk, men du mener at det spiller ingen rolle fordi du mener de har rett til å lage slike falske videoer. Jeg har aldrig sagt at den er falsk. Jeg påstår med absolutt sikkerhet at Assads soldater begraver et mennske og dette er helt vanlig for slike "asiastiske" regimer som får støtte i form av at verden tillater dem å drepe. torturere. Men å begrave et mennske det er ikke så påfallende som å drepe barn og kvinner - er det som driver drapsmann med i ett år nå uten noen ansvar. Jeg forstår at det er vaskelig å arrestere drapsmann når han har våpen og respekt hos andre dramsmenn og har status som president eller direktør i Syrie, men demokratiet krever at vi skal bruke alle våre krefter for å arrestere drapsmann uansett hans muligheter og støtte.
 6. Du har altså ikke hørt noe navn. Selvfølgelig. Og han skulle bli begravet for å sende grusomme filmklipp til pressen, og da gjør de selvsagt et grusomt filmklipp av henrettelsen, som de sender til pressen. Logisk. Min landsby ble angrepet i 1999, og da ble drept over 80 mennesker. Bildene ble vist på TV. De sa at det var opprørere som drepte dem med tanken å fornærme regimet. Det var logist på en måte. men ikke alt som logisk stemmer med virkeligheten.
 7. Det som jeg vet sikkert at fattige folk i Syrie skal vinne over dette regimet uansett hjelp fra Europa. Da lurer jeg hvordan vi skal forholde oss til det syrieske folket ? Skal vi føle skam eller ikke?
 8. Dere må rydde opp selv... Vi kan ikke ta stilling til deres løgner og propaganda.... Det er så og si umulig for oss å vite hva som er sant... Dette er for meg en tilnærmet identisk opptrapping slik vi så i Libya... Det er samme skuespill... Makan til frekkhet... Hva betyr at det er umulig å vite sannhet? Dette er helt mulig hvis man vil. Det finnes mange metoder for å finne ut satthet, Bare bruk disse enn å oppdykte teorier om skoene og luftslanger.
 9. Nei, det sier jeg slett ikke. Jeg sier bare at dette skuespillet med mannen som blir begravet levende er nettopp skuespill. Har du kanskje sett noe navn på mannen som ble begravet? Ikke? Hvorfor ikke? Var det en opprører som ingen kjente? Synes du det virker sannsynlig? Mannen er ikke død. Hvis han hadde vært det, ville vi ha fått navnet. Med litt forarbeid er det en grei sak å ha en luftslange ned til ham, som han kan gripe fatt i straks filmingen er slutt. ( Vi ser ikke at han har armslag, men det er også gjordt med litt forarbeid. ) Filmklippet tar jo brått slutt straks han er dekket med jord, for da ble det straks rørelse mens han grep etter luftslangen. ( Eventuelt, de andre startet straks å grave med hendene. Han måtte vel da ha holdt pusten i halvannet minutt. ) Hvordan vet du at mannen ikke er død? Det er ingen tvil at Assads soldater som drepte kvinner og barn er i tilstand til å begrave et menneske. Det som gjelder dine argumenter som du bruker for å utbygge din påstand: 1. Det kommer ikke alltid alle navn til offrene av folkemord. 2. Luftsland er bare din fantasi. 3, Slutt på filmen er en selvfølge når hovedmoment ble vist.
 10. Da synes jeg rett og slett du skal reise ned der å gjøre noe med saken... Statskupp ender stort sett dårlig... Det er ikke meg, men FN som må reise ned med sine krefter!! Det som gjelder meg, gjør jeg alt mulig i min situasjon for å støtte fattige folk i Syrie.
×
×
 • Create New...