Gå til innhold

Dberg

Medlemmer
  • Innlegg

    160
  • Ble med

Innlegg skrevet av Dberg

  1. MysticoN skrev (41 minutter siden):

    Har  trua på spillet men jeg har levd lenge nokk til å lært at når det er snakk om et Blizzard spill så kan det være lurt å se det litt ann. 

    De har rota til alt av spill i mine øyner. Jeg husker enda godt hvordan de ødla Hots, OW1, OW2, Immortal og nå WoW

    Men det er jo tross alt et Diablo spill og vi som vokste opp med D1 og D2 har det vanskelig med å ikke bli hypet. Men som andre sier så koster spillet veldig mye og i tillegg kommer med season pass og ingame shop. Så jeg aventer til season 1 for å se hvor toxic ingame shop faktisk blir. 

    Selv spiller jeg Last Epoch nå og koser meg der. 

    Joa, men Diablo 1 og 2 var lagd av Blizzard North. De er som Marvel er for Disney i denne sammenhengen.

    • Liker 1
  2. zawyer9k skrev (2 timer siden):

    Det er jo negativt at en oppfølger i en sjanger kun kjører safe og gjør lite for å fornye seg, uansett hvor morsomt det er. Merka også i betaen at dungeons virket veldig repeterende, men var visst også noe de hadde tatt tak i etter betaen. Jeg kommer sikkert til å spille det ihjel uansett, så henger meg ikke så mye opp i om det får 7,8,9 eller 10. 

    Jepp. Og tingen er at ARPG sjangeren sliter med en fan-base som slår seg helt tverr så fort en avviker fra formelen. Desto viktigere at man oppmuntrer innovasjon og sier ifra når det bare er det samme om igjen.

    For all del, Diablo 4 kan være et bra og morsomt spill med hundrevis om ikke tusenvis av gode timers underholdning, men en kan liksom ikke forvente å bli overrøst med ros når en finner opp dekket i en verden hvor dekket allerede eksisterer.

  3. :utakt skrev (2 timer siden):

    Er dette en nyutgivelse av det første spillet fra tidlig nittitall? 

    På en måte, men ikke egentlig.

    MK9 var de 3 første MK spillene på nytt med en hovedperson som var klar over at historien gjentok seg, og dermed gjorde alt verre. Det endte i MK11 som var et vanvittig men morsomt kaos med tidsreiser og paradokser.

    MK1 (2023) fortsetter storien fra MK11 med en mye mer omfattende reboot som det fremdeles er personer som er klar over og dermed kommer til å rote til.

    Mortal Kombat har gjort den bemerkelsesverdige bragden å lage en story i slåssespill som folk kjøper spillene for, og det hele nærmer seg galskapen fra spill som Metal Gear Solid og Kingdom Hearts.

  4. phraze skrev (12 timer siden):
    vidor skrev (19 timer siden):

    Naughty Dog er jo temmelig perfeksjonistiske på titlene sine på Playstation, så det er litt overraskende å høre at det er så mange som har problemer med PC-porten. Personlig har jeg alltid vært happy med titlene deres på PS4. Part I kjøpte jeg omentrent når den først ble sluppet på PS4 og var en av grunnene til at jeg kjøpe PS4 i utgangspunktet.

    Sånn jeg har forstått det er det veldig god bruk av måten de har strukturert koden på, men det er vel kanskje for spesialisert for Playstation til at dette er enkelt å porte rett over til PC, selv om Guerrilla games har klart det veldig bra med Horizon.

    På konsoller har en generelt veldig stor frihet til programmere rett på jernet, mens slike ting er mer beskyttet på PC

    Porten er gjort av Iron Galaxy og ikke Naughty Dog..

    Naughty Dog porta Last of Us. Iron Galaxy porta det forrige spillet dems, som var et eller annet Uncharted. Lang sjøl sier de bare hjalp til litt på Last of Us. Jeg vil anta IG så at dette kom til å bli et rot, takka nei til å prøve og holdt seg til konsultering.

    Naughty Dog er ekstremt flinke til å få maks ut av konsollene de lager spill for, men triksa de bruker for å gjøre det er også et problem når det skal portes fordi mye av kompileringen er gjort på forhånd på konsollen.

    Referanse, intervju med Lang fra IG. Han snakker veldig kort om Last of Us: https://www.youtube.com/watch?v=qU7NFUUL-8Q&t=7480s

    At Naughty Dog gjorde det selv blir ytterligere bekrefta av spill journalist Danny O'Dwyer som intervjua Naughty Dog https://twitter.com/dannyodwyer/status/1640852435655876608?s=20

    • Innsiktsfullt 1
  5. Markiii skrev:

    Hva er egentlig status på HL3?

    Ryktene skal ha det til at prosjekter hos Valve er veldig flytende. Folk velger selv hvilke prosjekter de vil starte og slutte seg til, og det er alltid noe å rutte med så de er ikke nødt til å lage oppfølgere for å være produktive. I og med at det er vanvittige forventninger til en eventuell HL 3 eller HL 2 episode 3, så skal det mye til for at noen føler de har en idé som er verdig, og enda mer til for at de gjennomfører en hel spill-utvikling som kan ta mange år.
  6. Å bruke den nye typen AI til å lage et helt manuskript virker kortsynt og som en kreativ dead-end. Jeg tror den meste interessante bruken kan være i spill hvor du prater med NPCer, hvor AI'en kan fungere some en chatbot. Glados i Portal f.eks, kunne fungert med en AI som hadde instruksjoner om hvordan humor den skulle ha, og så improviserte dialog basert på dine handlinger.
  7. Jokkefanten skrev (På 9.1.2023 den 10.28):

    Veldig spent på hvordan dette blir, har stor tiltro og håp til Henry Cavill når man har hørt diverse om hva som har foregått behind-the-scenes på Witcher serien. Games Workshop har jo sitt eget variable rykte, samme med Amazon. Så lenge man ikke ender opp med at Warhammer får en Rings of Power behandling burde dette bli et bra og spennende prosjekt!

    Det er mye som kan gå feil med denne TV serien, men jeg har hørt Games Workshop er 'hands off' for tida. I alle fall med spill lisensene.

    Istedet for å gi hele 40K og Fantasy til enkelt-aktører og følge nøye med, så deles det opp og spres vidt. Mengde over kvalitet.

  8. Eddie_Peddie skrev:

    Et spill til jeg ikke fatter folk fortsatt spiller. Husker jeg hadde super Street fighter hyper turbo special edition eller noe slik på Sega mega drive. Var konge siden kompisen min hadde super Nintendo med kun 8 personer å velge mellom, mens jeg hadde Kylie Minogue (Cammy) og en del andre. Mulig det også kom på snesen, men kompisen hadde kun den første versjonen. Men etter det så ble helst Tekken og soul calibur (Dreamcast versjonen) frem til jeg ble drit lei fightingspill.

    Forskjellige folk liker forskjellige ting. Det er et mysterium hvordan det kan ha seg. :)
    • Liker 3
  9. vidor skrev (På 6.10.2022 den 17.51):

    Sannsynligheten til at noen som ikke har opprettet et selskap flopper er nok ganske mye større enn de som er seriøse nok til å lage selskap. Regner med dette er grunnen.

    Pretty much hva du sier. Kanskje 'flopper' er litt misvisende ord i denne sammenheng. Problemet er at det er stor sjanse de ikke fullfører prosjektet. Frustrerende for alle involvert, men sånn er det.

    Et urelatert problem jeg har lagt merke til er at støtte ordningene gjerne vil at spillene kan fremme norske verdier med å handle om norske ting, ha norsk språk og sånt. Jeg kan skjønne tankegangen, men hvis målet er å få en sterk spill industri i Norge slik som de har i Sverige, så er det tullete å tvinge spillene inn i visse temaer. Det er sånn vi ender opp med drøssevis av viking spill og Flåklypa spill. Kan være morsomme de, men det blir en nisje.

×
×
  • Opprett ny...