Gå til innhold

ProgKris

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ProgKris

  1. Spiller på LG CX 48, med i9 9900k, og strix 2080 super, da ilke suprim x 3090 ikke har kommet enda. Men alike vell med DLSS i quality får jeg mellom 45-55 fps i 4K, det ser mer enn bra nok ut! Dette er et ektremt ambisiøst prosjekt! Har putta ca 18 timer i det siden 10 des. Og så langt er jeg ekstremt fornøyd. Kan aldri huske å ha hatt en slik opplevelse i ett spill. Sidemissions er fantastisk dynamisk, rewards er ok, men mulighetene for å tweake din egen spillestil er enorm. Er du ute etter ett FPS Action spill, kjøp COD eller Battlefield eller no sånt. Er du ute etter et velbalansert spill med god storry, fantastisk immersive open world, og godt gameplay når det først er tid for å trekke våpen, mulighet for å faktisk velge melee som et godt alternativ. Da er dette spillet for deg. Men skal du ha det på ps4 eller gammal xbox, Vent! Det vil bli bra på ps5 og nyeste x box xxxssxxs eller hva den heter. Men har du pc med helst rtx 2070 super og opp, (Spiller du 1080p holder det med 1080 og opp.) Kan det anbefales på det sterkeste! NB, kom oppdatering i natt som har fikset en del. Stoler på CDPR at de er på ballen!

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  2. Kjedelig at sånt skjer. Man får liksom et enormt dårlig førsteinntrykk av WP7 når sånt skjer.

     

    HAHA, det var ikke telefonen sin feil :) det var etter 1000 ganger frem og tilbake med NetCom fikk jeg høre at nesten alle som har portert fra Tele2 til Netcom har hatt samme problemet. at porteringen ikke har åpnet for data trafikk, så da ble jeg sendt til porterings avdelingen og da var det i orden på 5 minutter!

  3. ja da holder det jo lenge.

    Den siste du nevnte har raskere skriverhastighet,

     

    men den første har vel omtrent dobbelt lesehastighet.

    Så jeg tror jeg ville gått for den første, i og med at trykk fra deg osv ikke lagres på hardisken men på minnet.

     

    Det vil si

    nr1. Ikke like rask på instalasjon, men kortere loadingtid

    nr2. meget rask instalasjon men treger loading tid.

     

    men du vil uansett merke at begger er raskere stillere og mere pålitlige en en snurredisk

  4. Ja det tror jeg, men da kan du ikke ha 15 spill og mage tunge programmer instalert samtidig. har et intrykk av at de blir litt tregere når det er mindre en en ca 4-8 gb igjen på de.

     

    Så det er helt avhengig av ditt bruk.

     

    1,200,000 time® hehe du blir gammel innen den tiden er ute :D

  5. Hei :) Jeg har bestilt meg en pc, der jeg valgte en ganske treig harddisk, Western Digital. Så jeg fant ut at jeg burde ha en raskere til OS og spill. Så jeg lurer på hvilken harddisk burde jeg ha til OS og spill?

    Maks pris er rundt 800kr, men vis jeg burde betale 900kr for en kjempe bra harddisk så gjør jeg det.

     

    Burde vel finne en billig SSD disk da, hvis du er flink til å passe på hvor du laster ned og hvor du instalerer. da holder det i massevis med en 128gb, jeg har det selv. funker veldig bra :)

     

    søk på.

     

    mpx.no

    komplett.no

    netonnet.no

    ps.no

  6. Den du har funnet der bør vel duge ganske bra. men skal du ha super grafikk er nok 7k litt snevert. Den er bra nok til å spille på den der.

     

    Men ingen vet hva som kreves om et år desverre. jeg personlig kjøpte kabinett så jeg kan oppgradere deler etterhvert som kravene øker.

     

    (min far sa til meg for mange år siden. hva f'''' skal man med 250mb hardisk? det kommer vi da aldri til å trenge :p)

  7. Åpningsinnlegget i denne tråden må være noe av det latterligste, og minst gjennomtenkte jeg har lest i hele mitt liv. Fysikk er langt i fra alt i hånball, det veit alle som har spilt håndball. Både i etablert angrep, og forsvar ville basketballspillerne blitt avkledd, uansett hvor fysisk sterke de er.

     

    Også bør trådstarter minnes på at han glemte å sette opp en keeper. Kunne sikkert satt Shaq eller Glen Davies i mål, fordi de dekker mye, eller Serge Ibaka fordi han har ekstreme fysiske kvaliteter, og er helt maskin på å blokke, men jeg tviler uansett på at de hadde reddet spesielt mye.

     

    Jeg har selv spilt håndball i flere år, og også spilt en del basket. Jeg kan med sikkerhet si at erfaringen fra håndballbanen ikke gir deg noen ting på en basketbane, og jeg har også svært liten tro på at det gir deg særlig mye den andre veien heller. Selv om du klarer å treffe en kurv med et regnbueskudd betyr ikke det at du klarer å måke en håndball i krysset fra 9 meter.

     

    Enig med deg!

     

    Tror nok det kan gi noe, når det gjeller romorjentering og Øye-fot-hånd koordinasjon men ikke stort mere en det. til og med fotball kan hjelpe håndball spillere, er jo en del hurtighet styrke og koordinasjons trening i det og :)

  8. Jeg tror at ofte i Håndball er nok gutta hakket vassere en jentene. herrehåndball har et mye bredere spekter av man man dueller. hørte mamelund på en kamp. "Nå tar vi duellene gutter!" (Blir spennende og se de duellene mot 10-20 kilo mer med muskler ute i Europa) mens damehåndball er mye mere trekk. har sett en del juggespill og krysningspill mot offansive forsvar i herre håndball, men damene gjør mye mer forskjellig. (er i hvertfall mitt inntykk).

     

    Til slutt handler håndball mye om styrke og fysikk, og der er nok gutta litt forran. (klart man kan ha en ikke fult så sterk men sykt rask kantspiller som er god i kontra. men skjelden man vinner en kamp med kun det.

  9. Noen som vet hva jeg må gjøre for å få mobildata til å virke på min LG E900 Omnia 7?

     

    Har prøvd alle mulige APN og lastet ned instillinger fra NetCom sin side. og da jeg pratet med netcom på nett sa de jeg måtte oppsøke forhandler for og se på det. men tenkte jeg kunne høre her om noen har no tips :)

     

    Hvilken telefon er det du har E900, eller Omnia 7? E900 er LG, Omnia 7 er Samsung.

     

    På min LG E900 har jeg følgende innstillinger:

     

    Data Connection - On

    Data Roaming Options - On

    3G Connection - On

    Network selection - Automatic

     

    Har ikke lagt inn noen APN selv, bruker Tele2 som igjen bruker NetCom sitt nettverk.

     

    Åh hehe ja har E900 Optimus 7 mente jeg :p

    Ja jeg bytta fra tele2 til netcom og etter det har det ikke funka :(

  10. Noen som vet hvilke norske apps som vil være klare ved lansering i Norge?

    Skulle ønske appsene ble laget av selskapene selv. NRK og Trafikanten, har jeg inntrykk av er laget av privatpersoner. Blir liksom ikke det samme. Føler at sånne Apps bygd på "fritiden" ikke holder samme kvalitet og support nivå.

    Trafikanten appen ser heelt annerledes ut enn den for iPhone og Android.

     

    Mener at Mango blir sluppet i September hvis jeg ikke tar helt feil, sammen med det kommer vel norsk tastatur og markedplace.

  11. Noen som vet hva jeg må gjøre for å få mobildata til å virke på min LG E900 Omnia 7?

     

    Har prøvd alle mulige APN og lastet ned instillinger fra NetCom sin side. og da jeg pratet med netcom på nett sa de jeg måtte oppsøke forhandler for og se på det. men tenkte jeg kunne høre her om noen har no tips :)

×
×
  • Opprett ny...