Jump to content

NiTech

Medlemmer
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Japp, det vil jeg tro. Klart - Ubiquiti er laget av mennesker. Det kommer ikke fra himmelen, så du vil oppleve feil på de produktene også. Men jeg vil påstå at Ubiquiti er noe utenom det vanlige når det gjelder stabilitet, pris og funksjonalitet.
 2. http://polopoly.prod.agp.cloud.atex.com/preview/www/2.632/2.857/1.2583990 For 5G krever enormt mange antenner både som skal sende signalet og motta det i telefonen. I tillegg vil signalet forstyrres lett av kroppen din og bygninger, så det vil kreve mye batteri og en enorm nettverksutbygging. Det betyr at det i Norge blir mildt sagt krevende å få 5G utenom de mest tettbebygde områdene. https://www.cw.no/artikkel/5g-over-alt-tro-pa-julenissen 5G over alt er å tro på julenissen Det mener dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor. Hvorvidt Sykkylven vurderes som et tettbebygd område med sine ca 8 000 innbyggere, er vanskelig å si. Men dere har vel ganske mye industribedrifter der, om jeg husker rett, så kanskje :-) Takk for innsikten din. Jeg vurderer å starte en trådløs ISP - men må se det i kontekst av hva som kommer til å skje med 5G-dekningen. Litt kjipt å servere 50-100 mbit på 5GHz båndet dersom Telenor kommer med "trådløs fiber" (som er et produkt de jobber med) om noen få år. Men det du beskriver (om å tro på julenissen) klinger logisk.
 3. Kan du forklare litt mer om dette? Jeg sitter og grubler på hvordan 5G-dekningen vil bli her i Sykkylven.
 4. Ja, jeg har gjort det ett par ganger i løpet av denne 5-årsperioden. Men strømmen har nok gått flere ganger enn jeg har manuelt restartet den. Om feilen faktisk har ligget på Unifien eller ikke skal jeg ikke være bombesikker på. Men summa summarum oppleves utstyret som superstabilt og "it's just working". Det har gjort at jeg har blitt en fan av Ubiquiti.
 5. Hei @salvesen. Hvordan gikk det med prosjektet ditt med å sette opp en WISP? Jeg kartlegger muligheten for det samme i bygda mi. Jeg kikker på Ubiquiti-utstyr, som jeg allerede har erfaring med - og et godt inntrykk av. Ang. det sier, så har jeg hatt PTP-link 300 mbit (150 hver vei) i 5 år uten noen problemer. Superstabilt. Alle jeg har anbefalt Ubiquiti sine trådløse produkter til sier "tror ikke det er mulig å få til det du sier" - men så prøver de det selv og blir "frelst".
 6. Bare for å følge opp, nå 5 år senere. Unify Pro-en var et godt valg. Dønn stabilt i 5 år. Nå har Ubiquiti laget sin egen mesh router Ubiquiti Amplifi HD - - som nok ville vært valget i dag. Men Unify Pro-en fungerer så bra at trådløst nett er en no-brainer for meg nå.
×
×
 • Create New...