Gå til innhold

Tulling9000

Medlemmer
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tulling9000

  1. Jeg har råd til å betale for Google Music (Brukte Spotify før det), da de har alt jeg trenger av musikk.

    Hverken HBO eller Netflix har alt jeg vil ha når det kommer til film og serier, men jeg får alt jeg trenger fra EN piratside.

    De som driver med VPN tjener fett på at filmselskapene er noen idioter

     

    Har det slått deg at det er litt dyrere å lage tv-serier enn muaikk og at derfor tilgang til ALT, vil være dyrere en tilgang til ALT av musikk vil være?

  2. Mener du de skal teste telefonen under vann??? Jaggu er dere svære i Norge, men dere er vel ikke engang en fjert i havet for disse gutta. Jeg er ikke norsk, (tysk) men ler godt av deres kommentarer. Nordmenn virkelig er kravstore.

     

    Det er jo helt naturlig at man forventer at en mobil holder det produsenten lover. Hvis det er å være kravstor så greit nok.

     

    Hvordan hadde du reagert om du kjøpte en ting hvor selger sier " ja den tåler vann" også blir den ødelagt i regne. Også kommer du tilbake til selgeren som nå sier" nei den tåler ikke vann, din feil"

    • Liker 2
  3. Deilig på norske veier uten en evighet av reklamesøppel. Mye bedre å få med seg omgivelsene, men folk flest driter vel i akkrat det siden de sitter med nesa festet til en (mobil)skjerm uansett...

     

    Ender til slutt opp med at vi lever inni en slags "skjermboks", alle vegger er heldekket og for å sikre seg helt så blir det til slutt lagt tak. Det går ikke an å få en pause fra reklameskjermene ved å ta seg en titt på himmelen som alikevel er blendet av lyset fra skjermene.

     

    høres ut som du har sett black mirror....

  4.  

    Ikke-sak, og sløseri av tid og krefter. #proxybay

     

    Det vil jeg absolutt ikke si at det er. Det skaper en fartsdump i veien som ikke alle bruker energi på å omgå. Proxy nettstedene er et mareritt å navigere i, hvor de fleste er mest interessert i å spamme deg med reklame, reklame som ofte kan resultere i malware og virus, om man ikke har tunga rett i munnen. Man skal være ganske dedikert om man betaler for en VPN tjeneste for å omgå sperren.

    såvidt jeg vet holder det å bare begynne å bruke google sin dns server 8.8.8.8 og 8.8.4.4 helt gratis, null ektra reklame.

    • Liker 6
  5.  

    Hvordan i alle dager er vannkraft lite energisikkert? Nedbør vil det da alltid være, pluss at man med vannkraft kan magasinere en buffer med energi.

     

    Ja men du skjønner man kan ta Brasil, som er på andre siden av jordkloden, og er på alle måter forskjellig fra Norge... og direkte sammenligne to landene og komme til konklusjonen at Norge kan teoretisk sett slite med tørke.

    Jeg vil da gjerne høre om eksempler da det ikke regnet i Norge såpass lenge at det ble et problem.

     

    Som det alltid er; kan man tilpasse diverse statistikk i forhold til hva man er ute etter, og for eksempel si at vannkraft er ikke pålitelig nok, eller kanskje til og med at solkraft er ikke trygt sånn i tilfellet det blir en solformørkelse som varer i flere måneder eller noe.

    Ville vel heller sagt at siden man på svalbard kan gå flere mnd uten sol, så gir solkraft dårlig energi sikkerhet, også i brasil.....

  6. Dere som er for dette, forstår dere ikke at en "bakdør" også vil kunne brukes av andre en folk med rettskjennelse?

     

    Hva mener dere egentlig om makuleringsmaskiner? Burde de også forbys? Siden de kan brukes til å destruere informasjon? Eller hva med levende flammer? Kjipt for myndighetene at de ikke kan spionere, men det å kunne beskytte egene data burde være/ er en menneskerett.

  7. "hele spillmarkedet endret seg; det handler ikke lenger om Sony mot Microsoft mot Nintendo, men et møljeslagsmål mellom smarttelefoner, smart-TV-er, nettbrett og konsoller."

     

    selv om jeg er enig i at komnsollekslusiver er negativt er det dette sitatet jeg reagerer på. før ps4 og xbone kom så trodde folk at konsollæraen var over fordi mobile plattformer hadde kapra så mye av spillerne, det de ikke innså var at konsoller og mobiler ikke spiser av samme kake, det er såvidt jeg vet ingen som dropper å spille på konsoll fordi de skal spille mobilspill, det mobilspillene har gjort er å gjøre spill til en ting man kan gjøre når man har litt tid innimellom og det har skapt nye "light spillere" av folk som ikke spilte før, disse "light spillerne" ville nok aldri ha investert i konsoll eller spill pc uansett.

  8.  

     

     

     

    Jeg håper apple går vekk fra 3.5mm plugg. Kanskje vi da endelig får headset volum-knapper som fungerer på android telefoner. Apple-drittfolka har snudd på ting i sin 3.5 kobling, og de fleste hodetelefonleverandører leverer med apple kabel ikke android kabel. Dette burde vært den enkleste tingen i verden å standarisere, men passer ikke med apples policy om å kontrollere alt.

    Hvorfor er dette Apple og ikke Googles feil? Har de nektet alle andre å bruke deres 3,5mm-kobling? Er det Apple som har snudd på ting og ikke Google eller bare antar du dette?

     

     

    3.5mm plugger var standard i mange telefoner og plasser før apple kom ut med sin første iphone. Men istedenfor å holde seg til standaren som allerede var etablert på markedet blant annet av Nokia, så valgte de å bytte om på ting.

     

    "1. The original TRRS configuration was created by Nokia and has a pinout of Left Audio, Right Audio, Mic, Ground.

    Apple came along and changed their pinout to Left Audio, Right Audio, Ground, Mic.

     

    This is why many apple headsets will not work with android, because the last 2 connections, for Mic and Ground are switched. The issue is with the hardware. "

     

    Dette betyr i praksis at hvis det står "iPhone compatible" på et headphones du kjøper har det Left Audio, Right Audio, Ground, Mic setup, og vil ikke fungerer fullverdig på noen andre enheter en Apple sine. Det er nok sikkert mulig for andre leverandører å bruke Apple sitt oppsett, men da må de nok betale for det. Rett og slett fører dette til at de får solgt mange flere av deres øretelefoner, samt lisensieringsavgifter for deres spesielle oppsett.

     

    Hvis man er så heldig å har et headphones der du kan koble kabelen fra i selve hodetelefonen, kan det hende det er mulig å kjøpe en kabel som støtter android. Men når jeg sjekket mitt (Sennheiser Momentum) så var det ikke tilgjengelig. Vet sennheiser har laget android kabel nå i senere tid, men de skal ha over 200 kroner for den..

    har du sett etter bare en helt vanlig AUX kabel med volumkontroll og mic til android? (ikke merkespesifik)

×
×
  • Opprett ny...