Jump to content

smort1

Medlemmer
 • Content Count

  16103
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by smort1


 1. 1 kg tung! Dette er en tungvekter i samme klasse som fullformat, bare at den har kvart sensorstørrelse. Vannvittig!

   

  Ellers ser jeg at den får 5 innebygde ND-filter. Hvis filtrene er fysiske så er det fantastisk, men hvis de er "digitale" med tidsforsinkelse mellom hver eksponering så er det mer så som så. Da kan man like gjerne kjøre en serie og blande de sammen i ettertid.

   

  Interessant påstand at stabiliseringen ikke bare reduserer, men eliminerer behov for stativ. Fantastisk om den virkelig stabiliserer 7,5 trinn, men stativ-påstanden er likevel å påstå litt vel mye.

  Ja, en skikkelig klump!  :huh:

  Mht. ev. eliminering av stativ, så kan det godt stemme.  E-M1 II har jo en stabilisering som langt på vei har eliminert behovet, så....  :hmm:

  Okkesom, skal bli kjekt å få prøvd den nye "godklumpen", om ikke så brått..  :xmas:


 2. Det har gått rykter om L-fatning tidligere også, så ble det "avkreftet", men nå ser det mer sannsynlig ut enn noen gang tidligere. Jeg må si jeg var skeptisk til ryktene. Mest fordi det er vanskelig å se hvorfor Leica vil ha med flere produsenter, men nå skal det noe til at det ikke stemmer. Kan blir interessant konstellasjon, men fortsatt ikke sikker på om de er sterke nok i konkurransen med Canon, Nikon og Sony.

   

  Ja, da er det bekreftet;

  https://www.panasonic.com/no/consumer/video-og-digitalkamera-lare/video-og-digitalkamera/den-nye-lumix-s-serien-full-ramme-uten-kompromiss.html

×
×
 • Create New...