Gå til innhold

Wiggles4

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wiggles4

  1. hva er fordelene med å velge 2011 over 1150 (eventuelt forskjellene)?

     

    Vengeance holder (du kan også ta lavprofil når du først er i gang). Selv for relativt tung videoredigering tror jeg ikke du trenger noe mer enn 16 GB foreløpig. Høyere frekvenser vil være lite merkbare, så gå for standard Vengeance.

     

    ok. endret til 16 gb vengeance. hvorfor lavprofil over den andre typen?

     

    SSD: Ikke gå for OCZ. Visstnok veldig usikkert valg (de har fått mange returneringer). Har ikke noen personlig (dårlig) erfaring, men greit å kjøre safe. Bra SSD´er er Samsung 840 (evt. Pro) eller Intel 335 series.

     

    jeg var ikke helt sikker når jeg valgte disk, men det sto mellom ocz (som jeg har nå (Agility 3)) og intel sin 335. jeg har ikke hatt noen problemer med den ennå. har byttet til intel 335 i handlelisten nå.

     

    PSU ille vert 760i, da de skal vere mer stabile enn de eldre AX-modellene

    PSU: 760 "vanlig" holder. i-versjonen har noen bra funksjoner, visstnok, men ingenting som du trenger.

     

    er det noen forskjeller på dem (byggekvalitet og lignende) borsett ifra de ekstra funksjonene (viftestyring)?

  2. Jeg har tenkt å kjøpe meg ny pc, men jeg liker ikke / er ikke helt fornøyd med de ferdige oppsettene som jeg ser i nettbutikkene. Jeg tenkte derfor å bygge den selv. Etter mye lesing av tester og omtaler om diverse produkter har jeg satt sammen en liste av deler jeg kunne tenke meg å bruke. Jeg bruker pcen til mye rart, men hovedtanken min er at det skal være en god gaming pc.

     

    Jeg hadde tenkt meg en endelig pris på mellom 15 000 og 20 000. Det er to produkter av minne og strømforsyning, der jeg ikke vet / klarer å bestemme meg om hvilken av dem jeg vil ha.

     

    https://prisguiden.no/liste/141236/

     

    Hvilken av de dobble valgene burde jeg velge?

    Er det et bra oppsett / virker delene sammen?

    Er det noen deler jeg bør bytte ut?

     

     

    Jeg kan prøve å begrunne noen av valgene jeg har tatt:

    Hovedkort; fan xpert, samt 10 sata kontakter

    Kabinett; stort og god plass, jeg har mange disker

    Strømforsyning; ønsker nok effekt, samt god kvalitet (har hørt om coil whine), men vet ikke om jeg vil ha med viftestyring (er det nødvendig / godt nok?)

    Minne; vet ikke helt hva som er bra her, bør jeg velge høyere frekvens og lavere størrelse (16GB)? Ønsker CL9 hvis mulig

  3. Jeg tenkte å kjøpe to indentiske SSD disker til maskinen min (tenkte på OCZ Agility 3 120 GB hvis det utgjør noe forskjell).

     

    Det jeg lurte på er om jeg skal sette de opp som to separate disker, en for operativsystem og en for spill og andre krevene program, eller om jeg skal sette de i RAID 0?

     

    Hvis mulig vil jeg gjerne ha en forklaring på hvorfor også.

     

    Wiggles

  4. Hei. Jeg har en pc med spotify premium, og endel offline sanger. Jeg har også en annen pc, med spotify, men uten tilgang til nett utenom hotspot på tlf. Lurer da på om det er mulig å synke offline playlist på ene maskinen, og kopiere filene over på den andre maskinen, så sangene kan spilles av der.

     

    Er det noen som vet hvor filene fra spotify blir lagret? går det i såfall an å kopiere disse over på en annen pc?

     

    Vet ikke om det går, men spotify har en mappe under %AppData%\Local og en mappe under %AppData%\Roaming

     

    Du kan jo prøve å kopiere begge to og se om det virker

  5. Jeg tenkte å spille litt Battlefield 2 for å friske opp ferdighetene der. Jeg installerte det på min 64 bit Windows 7 maskin og får opp med en gang installasjonen starter at programmet bare er testet på 32 bit XP. Jeg forsetter uten problemer helt til jeg starter spillet. Der får jeg opp feilmeldingen "DirectX version 9.0c or higher is required to run BF2. Please install DX9c and try again." Jeg har DX11.

     

    Hvordan får jeg spillt BF2?

     

    Christian

×
×
  • Opprett ny...