Jump to content

JOERO

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

Community Reputation

0
 1. "Gratulerer" bruker du i forkant av en begivenhet, "Vel overstått" i etterkant. De to uttrykkene betyr altså det samme, men skal brukes til ulik tid og ikke samtidig, det blir smør på flesk.
 2. Takk for svar! Gjelder 9 måneder generelt, eller er det kun for Flytoget? Kjenner du til hva som er realistisk årslønn, med turnus og "normal" andel overtid etc.?
 3. Jeg sjekket dette, og pensjonsalderen er 62 år (da kan du gå av med full pensjon), aldersgrensen er 65 år (da SKAL du gå av), men du kan søke videre ett år av gangen.
 4. Siden Jernbaneskolen er på 1,5 år, så forstår jeg deg slik at er det omtrent like lang aspirant-/opplæringstid etter skolen, f.eks. i Flytoget? Pensjonsalderen er 65 år, så da blir det ca. ti år med kjøring, ikke verst det
 5. Bare hvis du vil at ingen skal orke å lese det du har skrevet Tungt å lese dialekt, selv om den er grei å forstå ellers.
 6. I tillegg tre konkrete tips som etter min erfaring luker ut majoriteten av skrivefeil: - Sammensatte ord skrives alltid i ett ord på norsk. Unntaksvis kan du bruke bindestrek, men aldri dele opp i to ord - Skill mellom et (artikkel) og ett (telleord). (Et brød er ikke det samme som ett brød) - Lær forskjellen på å og og Behersker du disse har du et bra utgangspunkt:-)
 7. Hei. Har ikke fått lest hele denne lange tråden, men har noen spørsmål til dere lokførere i Flytoget. - Jeg har skjønt at det er utdanning i Flytoget etter Jernbaneskolen. Hvor lang er utdanningsperioden i Flytoget? Når får en kjøre tog på egen hånd? - Er det lønn under utdanning? - Hva er realistisk årslønn som nyansatt? Ser at en i turnus har en årslønn rundt 600 000, men det er kanskje reelle muligheter for ekstrainntekter ved ekstravakter etc.? - Jeg er 53 år og vurderer jobbskifte. Flytoget virker interessant, men er jeg for gammel???
 8. Kjenner noen SAR-verdien til Desire S?
 9. Hei. Har Nexus virkelig ikke radio, eller er det en trykkleif i spec-en?
×
×
 • Create New...