Jump to content

Fast_Eddie

Medlemmer
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Lurte bare på hva folk her inne mener ett Z390 Aorus Master med en Intel 8086K er verdt nå om dagen?
 2. Hvordan er Threadripper 3960X å folde med? Driver å tenker på og sette sammen en HEDT maskin, ikke helt bestemt meg om AMD eller Intel enda. Har det no for seg med så mange kjerner til cpu-folding? eller er det likegreit med halvparten? Har googla litt lett, men ikke snubla over noen svar jeg oppklarer det for meg.
 3. Er ute etter to stk Socket 1366 hovedkort. Spiller ingen rolle om de virker eller ikke, er kun ute etter socketene/bakplatene.
 4. Har handla meg 2stk A-Data XPG SX8200 Pro M.2 SSD - 2TB som jeg tenkte jeg skulle erstatt de to vanlige 2,5"SSD'ene mine med, også har en 250GB M.2 fra før til OS Men det jeg kom til å tenke på, er detta med båndbredde. VIl de bli hefta i no særlig grad på Z390 plattformen mtp få pcie lanes som må deles? Eller vil jeg ikke merke noe til det? Maskin blir utelukkende brukt til gaming. Må kjøpe nytt hovedkort endog, siden det jeg har ikke har nok m.2 spor uansett (tenkte ikke på det når jeg bestilte) så tenkte kjøpe ett Aorus Master. Eller "må" man opp på HEDT plattformen? Føler ikke jeg har funnet no gode svar på det etter litt kjapp googling.
 5. Jepp, har et lite knepp idet strømmen kuttes i min au
 6. Bedrev litt Ethereum mining sjøl når det var på topp, ikkeno avanserte sakeer, en enkel rigg med 6-7 gpu'er. Ved mining så vil du gjerne finne en sweetspot mellom hash og energi forbruk, Sette powertarget 80-85% underklokke kjerne og overklokke minnet (ved gpu mining til Eth) Overklokke maks fører til høyere energiforbruk enn økt fortjeneste vil gi tilbake Bitcoin mining har forøvrig ikke vært i nærheten av lønnsomt med cpu/gpu siden Radeon 290X korta var top-of-the-line
 7. Jeg liker også å ha en 250gb ssd til OS, så jeg har det adskilt fra alt annet jeg har på maskinene, i fall jeg må foreta en fresh install av windows. Men hovedkortet du har valgt deg ut har bare ett m.2 spor ser jeg, så enten må du ha hk med to m.2 spor, eller bytte ut 660p'n med en 2.5" sata ssd og en 250gb m.2 ssd.
 8. For eksempel de ja. C14/C16 er forsinkelsen på minne, jo lavere jo bedre. https://classic.prisjakt.no/category.php?k=v3514 Link til 5700 korta på prisjakt. Anbefaler også og titte innom AMD Zen tråden her på forumet hvis du ikke har gjort det alt
 9. Jeg ville bytta ut ram'en til enten et 3200MHz C14 eller 3600MHz C16 kit
 10. Det er vel hipp som happ, EVGA T2 850 er en rebranda Super Flower psu som er regna som en av de beste OEM's på strømforsyninger sammen med Seasonic. Personlig hadde jeg tatt Seasonic, fordi den har to år lengre garanti, siden de ellers har like specs og litt billigere.
 11. Tok en råsjans jeg, og bestilte en xc7 og en xc7, så får vi se hvor detta bærer hen
 12. Driver og vurderer vannkjøling igjen om dagen, og har snust litt på Hydro X serien til Corsair. Hva tenker dere her inne om de? Hadde i utgangspunktet tenkt å kjøpe cpu- og gpu-blokk, og bruke HW-Labs radiatorene jeg har liggende hjemme en plass. Har ikke sett no performance reviews enda, så tenkte høre hva dere her inne tenker om den serien?
 13. Mener å ha hørt/lest en plass (av Buildzoid?) at alle korta som kommer ut nå på mainstream er daisychain, altså funker best med to brikker, i motsetning til T-topology som funker best med fire brikker. Men det betyr jo ikke at 4*3600MHz C16 ikke funker. Men det finner vi vel ut av ila en måneds tid.
 14. Er ute etter et Chieftec Matrix eller Dragon midi tower i svart eller sølv om noen skulle ha ett liggende enda. Betaler frakt om det må sendes
×
×
 • Create New...