Jump to content

Kurium

Medlemmer
 • Content Count

  217
 • Joined

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kanskje blir det en ny kræsjlanding. Klimakvoter er foreløpig ikke en rungende suksess. Prisene så langt har vært for lave til å gi kraftfulle insentiver.
 2. Du har garantert en force majeure klausul i forsikringen din. Reiser du i områder som er utsatt for krigshandlinger, uroligheter, revolusjon eller opprør slutter reiseforsikringen å gjelde. Det samme gjelder ved ekstreme værforhold.
 3. Nå bare kaster jeg ut noe her altså, men kan det være at det kun er Levi Jensen som er i endtetiden?
 4. Håper dette viser seg å fungere så bra at det i egnede tilfeller blir permanent, feks med sporadiske kontroller i tillegg for ytterligere kvalitetssikring.
 5. Jeg forstod det som om det pågikk, siden du skrev synker. Feks at det var takpapp som løsnet. Dersom det er slik at det er støpt slik, hvilket er sansynlig, har ikke sameie noe ansvar for å rette det opp. Enig med ovstebo over.
 6. Det kommer an på hva grunnen er. Konstruksjonen og feks svikt i bjelkelaget er sameiets ansvar. Er det kun innvendige flater er det kanskje innenfor andelseierens plikt til vedlikehold.
 7. Er interessert i hvilket vedlikeholdsbehov det er på fortøyningene til flytende havvind. Både bølgekraftverk og målebøyer har utfordringer med dette.
×
×
 • Create New...