Gå til innhold

Liquefy

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Liquefy

  1. Hei.

    Vurderer å trimme mopeden min, fordi jeg er jævlig lei av å ligg nede i 20km/t i noen bratte oppoverbakker..

    Hvis jeg blir stoppet for trim er det 4200 i bot + prikker?

    Dessuten, hvordan kan politiet påvise trim når jeg har stoppet?

    Og for å spørre om emnetitelen; Hvis jeg blir stoppet og for bot for trimming, har jeg fortsatt "plettfri vandel"?

  2. Hallo.

    Jeg blir 17 i år og lurer bare på noe.

    Jeg har lyst til å bli fallskjermjeger, men vil da søke om dette når jeg går i 3. klasse, altså det året jeg blir 19. Det er fordi jeg vil fullføre videregående først. Jeg lurer da på om jeg blir innkallet til sesjon i år? Er det ikke sånn at jeg blir kalt inn i år? Skal jeg da si at jeg ikke vil inn i militæret til vanlig tjeneste, men heller vil vente og søke på fallskjermjeger?

    Unnskyld hvis jeg spør om noe åpenbart, har sett litt rundt uten funnet et klart svar.

  3. Hei.

    Har nåverende både en parabol fra canal digital, og en antenne med et riks tv kort. Jeg har dette for å kunne se forskjellige ting i både stua og i kjelleren. Men jeg har funnet ut at dette er mye dyrere enn å ha abonnement fra samme leverandør. Jeg trenger kun de normale kanalene, ingen c-more eller noe den slags. Jeg liker også å kunne ta opp programmer.

    Men er det noen som vet om et passende abonnement der jeg kan se på forskjellige programmer samtidlig på mine tv'er og i tillegg kunne ta opptak?

    Takk!

  4. Hei.

    Driver orginalt med 5x5 SL programmet, men synes de samme øvelsene begynner å bli litt kjedelige så har tenkt å legge til noen.

    Jeg er misfornøyd med skuldrene mine og bryst, se bilde ->

     

    1389006.jpeg

     

    Som dere ser stikker det opp bein ved skuldrene mine som jeg synes er veldig stygt og til tider er upraktisk. Jeg veier ca 75kg(er 16 blir 17), noe som jeg vet er mer enn andre folk jeg kjenner som er på min høyde eller høyere, så det kan ikke bare være at jeg er tynn. Noen som har noen tips til å trene vekk dette, øvelser?

    Det andre er at jeg er ikke er fornøyd med brystet mitt. Er veldig lite markert. Bryr meg ikke noe hardt om å få sixpack som de fleste gjør, vil bare ha større og mer markerte bryst.

    Det tredje og siste er ryggøvelser. Har hatt noen plager før med ryggen. Har startet å gå en del turer med tung sekk, så vil ha noen gode øvelser for rygg så jeg ikke pådrar meg skader. Spesielt tenker jeg på korsryggen.

    Takker for alle svar!

    Bare spør hvis jeg skal komme med mer info.

  5. mandag: styrke

    tirsdag: løping/intervall

    onsdag:styrke

    torsdag: svømming

    fredag: styrkestyrke

    lørdag: tur med sekk

    søndag: ?

    styrke: 5x5 SL + opptakskrav

    løping: tenkte intervall eller lengre tur, vet ikke helt

    svømming: svømmestiler, utholdenhet, undervannsvømming, stup

    tur med sekk: ca 1,5t tur med sekk muligens med kart og kompass

    hva tror dere om dette? noe jeg bør forandre på? (og noe tips til hva jeg kan ha på søndag, eller bør jeg ha en hviledag i uka?)

  6. orker ikke lage ny tråd om dette, så bare fyrer det løs her.Hva tror dere om dette treningsprogrammet? tenkte å begynne å virkelig trene for å bli fallskjermjeger. (blir 17 i år, så har tid)

    mandag: styrke

    tirsdag: løping/intervall

    onsdag: styrke

    torsdag: svømming

    fredag: styrke

    lørdag: tur med sekk

    søndag: ?

    styrke: 5x5 SL + opptakskrav

    løping: tenkte intervall eller lengre tur, vet ikke helt

    svømming: svømmestiler, utholdenhet, undervannsvømming, stup

    tur med sekk: ca 1,5t tur med sekk muligens med kart og kompass

    hva tror dere om dette? noe jeg bør forandre på?

  7. Er du avhengig av allergitabletter sommertid, så kan det fort være nok dessverre.

     

    Lest litt rundt og funnet fram at det går an å vaksinere seg mot allergien som mest sannsynlig vil dempe plagene eller få de til å forsvinne. La oss si jeg starter en slik behandling og får redusert allergien betraktelig, det er vel da ingen ting som stopper meg?

  8. Jeg er 16 år og har veldig lyst til å komme inn i militæret da jeg blir 18. Jeg vet om fallskjermjeger (som er i hæren?) og synes dette høres fryktelig spennende ut! men jeg har noen spørsmål. Er man fallskjermsjeger i en lengre periode eller kan man bare være det 1 gang ett år? Har ikke tenkt mye på hva jeg vil bli/jobbe med ellers, er det mange utfordrende jobber man kan ha i hæren/militæret?

    Og en ting til. Før slet jeg litt med ryggplager, (aldri trent rygg, bare spilt fotball), men har startet å trene rygg for en stund siden og plagene er helt borte. har også gress og bjørkepollen allergi. Vil dette hindre meg isåfall fra å bli fallskjermjeger(eller noe annet)

  9. Hadde min første økt med det nye programmet igår.

    Har prøvd å spise så mye som jeg kan, veldig vanskelig å få i seg så mye mat, og å komme på hva jeg skal spise. Merker jeg har blitt mer kresen på hva jeg har i meg.

    Men over til det første, jeg vet teknikken min ikke er noe spesielt bra i noen av øvelsene. På knebøy var jeg veldig usikker hvordan det helt skulle gjøres, så jeg løftet ganske lite, men synes stanga "gnegde" litt på skuldrene, men er kanskje en vanesak?, Forresten, hvor mye veier stanga?

    Syns benkpressen gikk greit, selv om jeg ikke vet helt hvor bredt tak jeg bør holde. Prøvde bare litt på barbell rows (vet ikke hva det kalles på norsk hehe), ville ikke ødelegge meg med feil teknikk..

    Skal prøve få inn rett teknikk i løpet av uka, men holder det med å se videoer på youtube eller bør jeg bli instruert?

  10. Klikket på kanalen og råder andre til å ikke begå den samme feilen.

    Det er en gjeng med 10 åringer som prøver å være morsomme, med deres barnslige humor.

    De ser heller ikke ut til å kunne noe om fotball eller være gode til det.

    Ikke sløs bort tiden min igjen.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...