Gå til innhold

steinar88

Medlemmer
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av steinar88

  1. Hei på dere, se fra forje post, Da det var min bror som ikke vill jeg skall ta dette opp/postet!

     

     

    saken er fortsatt oppe. Jeg skrev et Klage brev der jeg beskrev at denne ADHD som påvist av en overlege nå ikke lengere er virkelig,Da den same overlege har git brev/svar kke kan brukes imot meg. Brevet  kommer fra fylkesmannen /legen. Har vert I kontakt med politiet. Dem sier at jeg ikke har noen prikker/Vurderinger vedrørende førerkoret mitt.

     

    Var også innom fast lege og tok ny  helse sjekk, +na 202  og der er alt bra! legen min og en overlege kan ikke si noe imot at jeg har førerkort! + en cdt test som viste  0.8 a+

  2. Hei på deg/dere.

     

     

    Holder meg til det som er tingen: I 2006 fikk jeg diagnosen ADHD med atferdsforstyrring. Prøvde på bil lappen bestod og med søknad om disp fra fylkesmann ok. I senere liv 2012 ville jeg ikke ta flere tabletter (conserta54mg). Over til dps på ny vurdering. via overlegen der fant vi ut at jeg hadde vokst meg av dette. Overlegen som da også ga meg denne diagnosen I 2006 skrev ett nytt brev med samme menig som min fastlege at jeg hadde vokst av meg dette og trengte ikke vidre medisiner/ at denne "adhd diagnose" slettes. Eneste som gjennstår er skrive vansker..

     

     

    Havnet på på en real fyllekule og ble lakt inn på pumping I 2013.(ikke gjort noe ulovelig)

     

     

    Dette lurer jeg på: det star I brevet, vedrørende din ADHD og missbruk av alkohol inndras ditt førerkort.. men det ble jo slettet I 2012? kan dem bruke dette mot meg ennå da?? :hmm:  :ohmy:

  3. I og med at jeg ofte får besøk av et par venner av meg (som er vegeterianere), så ønsker jeg å vite hva jeg kan erstatte kjøtt med i middagsretter?

     

    Lagde lapskaus i dag, og brukte de samme ingrediensene som ellers, bortsett fra at jeg tok vekk kjøtt/pølser. Følte at det manglet noe. Kan jeg steke tofu i terninger og hive det oppi?

     

    Hva med f.eks. lasagne? Hva kan jeg erstatte kjøttdeig med? Eventuelt moussaka?

     

     

    hva med fiskemiddag?

  4.  

    Jeg lurer på om jeg er alvorlig deprimert! Har bestilt meg legetime, men må vente til neste fredag, men lurer på om jeg må ringe å få en akutttime?!

     

    Jeg er så trøtt og sliten at jeg griner hele tiden, orker ikke dusje eller stelle meg, huset flyter, og det eneste jeg gjør om dagen er å få barna opp og på skolen! Er hjemme med minstemann på 12mnd, og det er tungt, fryktelig tungt, føler jeg klarer ikke gi han det han trenger, kjefter og smeller på de større barna, kalte de ikveld for skitunger da de bråkte og vekte minstemann og jeg sitter her og griner enda etter halvannen time og syns livet suger :( Min samber jobber for tiden vekke og er i Brasil, kommer ikke hjem før i Januar.

     

    Vet ikke helt hva jeg vil med innlegget, men vær så snill, gi meg et råd før ungene mine havner på trappen i raseri fra moren :(

    Anonymous poster hash: c76ef...804

     

    Anonymous poster hash: c76ef...804

     

    Ikke at jeg er noen ekspert, men høres ut som fødselsdepresjon..... se link håper et hjelper.

     

     

    http://nhi.no/graviditetsoraklet/svangerskap-og-fodsel/sykdommer/fodselsdepresjon-13304.html

  5. Hei. Hvis jeg har forstått spørsmålet ditt riktig, så lurer på hvordan du blir innehaver av et maskinvaktsertifikat?

     

    Følgende må være oppfylt:

    • Maskinrom terminologi og navn på maskineri og utstyr
    • Maskinvaktrutiner
    • Trygge arbeidsrutiner for arbeidsoperasjoner i maskinrommet
    • Grunnleggende miljøvernrutiner
    • Bruk av relevante interne sambandssystem
    • Maskinrom alarmsystemer og evne til å skille mellom de ulike alarmene, spesielt med tanke på alarmer for brannslukkingsgass
    • Sikker drift til kjeler
    • Kjennskap til plikter i nødsituasjon
    • Rømningsveier fra maskin
    • Fortrolighet med plassering og bruk av brannslokkingsutstyr i maskin

    Så må du ha følgende fartstid:

    Alternativ I: Skal dokumentere minst 6 måneders erfaring til sjøs, med spesiell tilknytning til maskinvakt oppgaver, på sjøgående skip med fremdriftsmaskineri på 750 kW eller mer, eller ferger med fremdriftskraft på 300 kW eller mer, forutsatt at det er sertifisert maskinoffiser ombord.

    Alternativ II: Skal dokumentere gjennomgått spesialopplæring som inkluderer minst 2 måneders praksis til sjøs i løpet av de siste 5 år.

    Punktene 1-10 på søknad skjemaet angående "Kunnskap, forståelse og dyktighet til/for" skal være utfylt.

    Både for alternativ I og II skal erfaring (alt.I) eller spesialopplæring (alt. II) omfatte STCW- kode del A Tabell A-III/4 minstekrav til kompetanse for mannskap som inngår i maskinvakten.

    Opplysningene på sjekklisten må være bekreftet og listen må være underskrevet av maskinsjef

     

    Info:

    http://www.sjofartsdir.no/sjofolk/sertifikater/bro-maskinvakt/maskinvakttjeneste/

     

    Søknadsskjema

    http://www.sjofartsdir.no/Global/Sjofolk/Sertifikater%20for%20sjofolk/soknadsskjema_andre/maskinvakttjenste.pdf

     

     

    Takker. :)

  6. beklager at jeg er litt frekk her, men hva i alle dager er det du tenker på? skall du påkoste en så gammel bil dette? hadde du byttet motor +++ og atter+++ så muligens bilen hadde sett bra ut. istede bare kjøpe en litt nyere bil ?? 2014 nå kjøp deg heller en m3. det koster det samme enn å putte så mye penger inn i dette.

  7. Gjør som meg, (ikke å anbefale) når jeg fikk regningen ble jeg så sinna at jeg kastet hele tv`en ut av verandaen. deretter sendte jeg et brev til nrk (med bilde) at jeg har adhd og ble så sint at det veltet over for meg. det fungerte.. men det er da faktisk sant også. :/ ellers så har jeg en ny tv. men det er en såkalt monitor, og bruker bare dataen til det. anbefales :=)

×
×
  • Opprett ny...