Gå til innhold

Slovpeis

Medlemmer
  • Innlegg

    177
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slovpeis

  1. Forstår ikke helt hva målet her skal være.

    Hvis vi tar av oss "ea-er-drit" hatten i 5min så lurer jeg litt på hva end-gamet er her. Snakker vi remakes, eller bare porting til windows10 med justerbar oppløsning.

     

    Det jeg personlig kunne tenkt meg var en pakke på 4-5 gamle C&C spill likt som openRA eller de andre forslagene som var modernisert til en ok penge. Jeg kan fint betale 10$ hvis det er pusset opp og forbedret.

     

    Spilte nettopp Tiberian Sun selv, holder seg enda ganske bra. Men favoritten er nok for alltid Tiberium Wars - ligger på steam hvis folk vil sjekke ut.

     

    Red Alert 2 er ok, men sterkt overvurdert - come at me bro :)

    • Liker 2
  2. Jeg har svidd av noen hundre timer på Nostalrius og litt Elysium ja. Har aldri kommet så langt som å sammenligne nye og gamle da, så håper at 1 abo gjør at folk kan spille/prøve begge spillene. Det blir som å spille Classic på bare en egen realm.

     

    Til tvilerne - det var veldig kos å spille på vintage patchen da du kjente at du virkelig måtte jobbe for å levle og at ingenting kom gratis. Det gir en ny tyngde og respekt til de som faktisk har kommet seg langt.

  3. Mye blandede diskusjoner om dette er noe annet enn en re-skin, litt bedre FPS og support for platformer (skikkelige porter).

     

    Jeg selv kunne tenkt meg en remake med DS3 motoren, samt noe changes på mechanics - under oppsyn av FromSoft (og gjerne Miyazaki ofc). Men hvis jeg får optimaliseringer og at de fikser lys-styrken på områder som feks Izalith (lavaen direkte blender) så tror jeg at det blir verdt pengene.

     

    Hvis ikke kan det fort bli 600kr for et spill jeg allerede har som er mer eller mindre helt likt ...

  4. Tviler på at det blir bloodborne eller lignende.

    De har sagt at de var ferdige med souls lignende spill, iallefall for øyeblikket.

    De holder vist også på med flere spill samtidig.

     

    yup, selv om det kunne vært BB2 så mistenker jeg at det er noe nytt. FromSoft har jo 10/10 i kvalitet til nå, så jeg har troa uansett.

     

    Deilig å se youtube comments på folk som vrir seg i nysgjerrighet og uvitenhet hehe

  5. Ser ikke at det er nevn noen plass i teksten - er noe av dette sponsa?

    Halvparten av det dere foreslår koster jo >10000kr, spesielt den der 80000kr TVen ned til 44444kr var jo bare tulletete. Her føles fokuset mer på å pitche lesere (i kombinasjon med ting dere har testet) - enn å foreslå litt forskjellige rimelig priset ting folk er sansynlige til å kjøpe. Eller er dette kanskje forsidemat til vg.no, hmm det kunne jo vert ...

×
×
  • Opprett ny...