Jump to content

Slovpeis

Medlemmer
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

111 :)

About Slovpeis

 • Birthday 09/06/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg kan anbefale Tom Scotts video på youtube ang elektronisk avstemning, og de potensielt farlige konsekvensene med det (som også er grunnen til at mange ikke gjør det). Når det er sagt - Jeg lurer på om kanskje et system basert på kryptografi teknologi som bitcoin med ledgers og noder kanskje kunne muligens vært noe å basere det på.
 2. Jeg husker en sikkerhets ekspert sa en gang - "Bruk VPN, men betal for den. Hvis du betaler har de grunn til å gi deg et godt produkt. Hvis ikke har de ingenting incentiv til å gjøre akkurat det. " Kan anbefale mullvad selv. 5 dollar i måneden er verdt kvalitet.
 3. Enig at det blir litt vel mye melking av Conan IPen - når det er sagt er jeg forsåvidt interessert i hva som kommer fra dem for første gang på lenge.
 4. Ja ... Jeg ser en fordelig på ca 75% menn, dette høres ut som en vanlig fordelig innen for tech bransjen. Det har ikke med at bransjen ikke liker kvinner, det har med at kvinner ikke interesserer seg for bransjen i like stor grad - og det er et valg de har lov å gjøre. Er selv redd dette har med mer politikk å gjøre enn at AI ikke gjorde jobben sin ...
 5. Forstår ikke helt hva målet her skal være. Hvis vi tar av oss "ea-er-drit" hatten i 5min så lurer jeg litt på hva end-gamet er her. Snakker vi remakes, eller bare porting til windows10 med justerbar oppløsning. Det jeg personlig kunne tenkt meg var en pakke på 4-5 gamle C&C spill likt som openRA eller de andre forslagene som var modernisert til en ok penge. Jeg kan fint betale 10$ hvis det er pusset opp og forbedret. Spilte nettopp Tiberian Sun selv, holder seg enda ganske bra. Men favoritten er nok for alltid Tiberium Wars - ligger på steam hvis folk vil sjekke ut. Red Alert 2 er ok, men sterkt overvurdert - come at me bro
 6. Jon Cato Lorentzen har en god kommentar til dette på en gammel episode av Trololo (da levelup enda var på VG) som sikkert finnes en plass. Det er bra dette emnet tas opp, bare synd at "piratene" blir svertet av rettighets innehaverne.
 7. Håper du har hipster skjegget som passer til de hårføne høytalerene
 8. Jeg har svidd av noen hundre timer på Nostalrius og litt Elysium ja. Har aldri kommet så langt som å sammenligne nye og gamle da, så håper at 1 abo gjør at folk kan spille/prøve begge spillene. Det blir som å spille Classic på bare en egen realm. Til tvilerne - det var veldig kos å spille på vintage patchen da du kjente at du virkelig måtte jobbe for å levle og at ingenting kom gratis. Det gir en ny tyngde og respekt til de som faktisk har kommet seg langt.
 9. Spørsmålet er hva grunnlaget var for å gjøre det. Jeg følger ikke serien og syntes skaperne må få gjøre som de vil. Det er forskjell på at utviklerne introdusere en ny karakter og friske det opp litt (som er greit), i motsetning til feminaziene som hyler at Link må absolutt være jente i neste spillet fordi "muh diversity".
 10. Det kommer til å bli slikt - det har vært kilder på det lenge at remaken er litt vel "trofast". Vaati overhypet det også. Dette spillet er nok laget for spillere av de andre spillene og nye spillere, ikke DS1 veteraner. Jeg selv vurderer det såvidt pga framerate, DSFix er ikke spesielt feilfritt på dette.
 11. Mye blandede diskusjoner om dette er noe annet enn en re-skin, litt bedre FPS og support for platformer (skikkelige porter). Jeg selv kunne tenkt meg en remake med DS3 motoren, samt noe changes på mechanics - under oppsyn av FromSoft (og gjerne Miyazaki ofc). Men hvis jeg får optimaliseringer og at de fikser lys-styrken på områder som feks Izalith (lavaen direkte blender) så tror jeg at det blir verdt pengene. Hvis ikke kan det fort bli 600kr for et spill jeg allerede har som er mer eller mindre helt likt ...
 12. All of my HNNNG - samtidig så vil jeg heller at de bruker tiden på en WC4. Kommer nok aldri til å skje da de føler sikkert de har nok esport RTS med SC2.
 13. Hvordan er det å komme tilbake til nyere WoW for en som ikke har spilt på 5-7år? Eneste erfaring siste jeg har er Nostalrius for 1-2 år siden, med vanilla servere. Hva er i fokus på moderne play - dungeons, raiding og levling?
 14. Lurer på om det er vanskelig å holde seg objektiv som anmelder. Jeg tenker på i sammenheng med Konami sin oppførsel med å melke merkevarer, Kojima som stakk (og slik jeg forsto det ikke likte sine publisher) og pachinkomaskiner etc. Jeg tar på meg skepsishatten selv ang denne "ikke"-zombie survival spillet. Alt burde få en sjanse, så får vi se da ...
×
×
 • Create New...